Konuyu neden kapatiyorsun ki elbet düzenli kullanmak gerekir 7 hafta ya bitmiyor kiYok ya:) ilk hali ve son seanstan yedi hafta sonraki hali yeterli
İlki kıl tipimiz için, ikincisi de etkili mi değil mi onu görmek icin.
Sonra konuyu kapatacağım.
Beni yeni kukum için çok heyecanlandırıyorsun.
Bence de kapanmasın. Hem benim tüylerin 7 haftada biteceğini sanmıyorum. Markanin öyle bir vaadi yok zaten.Konuyu neden kapatiyorsun ki elbet düzenli kullanmak gerekir 7 hafta ya bitmiyor ki
O şimdilik ne olacağının farkında değil gibi. 1 2 seans daha geçsin farkeder.Peki kocan
Teşekkür ederimPiiiii, yazıklar olsun, hiç mi utanmadın öncesi fotilerini atarken?
Piiiiii
Ben de sandım ki bir an ilk kullanım sonrası fotileri onlar, piiiiiii.
Güle güle kullan Yengenç'im. Her şeyin en iyisine layıksın.
Aaaa , bak sayılı gün çabuk gelmiş:)) hayırlı olsunGeldi benim Philips. Isten eve donuyorum. Aksama foto atayim
Ay heycanlandimAaaa , bak sayılı gün çabuk gelmiş:)) hayırlı olsun
Bekliyoruz fotolarını.
Ben de bugün ikinci haftama geçiş yaptım
Umarım bibiş gibi seninki de başarıyla sonlanır
Hadi bakalım kılsızlık yolculuğun başlasın
Once test yap diyorHadi bakalım kılsızlık yolculuğun başlasınkillara ölüm
Alerjik bir bünyen mi var ? Eğer öyleyse dene ama saç boyalarıda da oyle diyor ben hiç uymam böyle şeylere ama kösele gibi derim var,kolay kolay etkilenmez bir şeyden. Yine de için rahat edecekse öyle yap. Geç olsun güç olmasınOnce test yap diyorufak bolgeyi bugun test edip 24 saat sonra birsey yoksa yap yaziyor. Sende mi oyle yaptin
Sac boyasinda bende uymuyorumAlerjik bir bünyen mi var ? Eğer öyleyse dene ama saç boyalarıda da oyle diyor ben hiç uymam böyle şeylere ama kösele gibi derim var,kolay kolay etkilenmez bir şeyden. Yine de için rahat edecekse öyle yap. Geç olsun güç olmasın
Yav yok ben Allah ne verdiyse giriştim 5 seviyedeOnce test yap diyorufak bolgeyi bugun test edip 24 saat sonra birsey yoksa yap yaziyor. Sende mi oyle yaptin
Hahahaha ona uymuyorsan buna da uyma:) basla gitsin. Uyarı için her şeyden önce söylerler onu ya :) hazır hevesin var başla gitsinSac boyasinda bende uymuyorum
Alerjik mi bilemedim.
Hadi bismillah ozaman. BasliyorumYav yok ben Allah ne verdiyse giriştim 5 seviyededüz başlıkla
TamamdirHahahaha ona uymuyorsan buna da uyma:) basla gitsin. Uyarı için her şeyden önce söylerler onu ya :) hazır hevesin var başla gitsin