Enisten kibirli bir insan,ablanda öyle
Üzgünüm gercekleri söylemek zorundayim ve ben senin eşin icin üzüldüm. Yazık adama insan mi beğenmiyor bu terbiyesizler?
Eniste herhalde biraz paralı. Insanlar tüylenince, yani parayi sonradan görmüşse paralanmissa böyle olabilir.
Enisten cok tehlikeli ve sinsi birisi.
Ablanda ona canak tutuyor yani tencere kapaklar kısacası
Senin küçük kardes kac yasinda bu arada? O da yemek beğenmiyor. E gitsin arkadaşlarının yanina bırak ne varsa onu yer
O da değişik.
Ablanin sonu hic iyi değil. Ablan sosyal medyada da boyle seyler paylasiyor mu. O sosyal medya yuzunden kimbilir kimlerin canı yandı. Benim cok yandı gobeklerini cektiler,28 week 30 week çocuklarının suslemeleri hastane odalari..
Allah bağışlasın herkesin çocuğunu. Ben nasil agladim bir gün. Esim geldi anlamadi ne oldu diyor birak onlari bakma dedi
Ben hamile olursam napcagimi cok aşırı bilmiyorum ama, ne yapmayacagimi iyi biliyorum. Karnimi paylasmicam sadece selfie.. Hastane odasi suslemicem. Belki baskasinin cani yanar. Yapanlarada bisey demiyorum ama bizim canimiz yaniyor beeeee kiskanmiyoruz sadece imreniyoruz bizim niye yokki diyoruz
Ayrica sana oyle konusamaz. Ne demek benim cocugum olana kadar cocuk yapma o mu karar veriyor..
Esinin neden taklidini yapiyorlar. Yazik yaaa adam yemek tarifi sormus ne var bunda ? Simariklik terbiyesizlik hat safhada.
Peki anne baba hayatta mi canim? Umarım bu sorum seni uzmemistir. Onlar ne diyorlar bu duruma
Cocugu olacak diye dünya onun etrafinda dönmüyor ve donmeyecek kusura bakmasın. Allah cocugunda hayirlisini versin. Bebegin bobreklerine kadar video atmak ne demek ya?
Senin yerinde olsam,ablandir,belki kizginligin geçecektir ama esinle ayni ortama getirme. Esine de birsey yansitma. Hamile kadini uzmekte olmaz ama cevabini ver. Abla aliniyorum kocamin nesi var yani terbiyesizlik yapma de