• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

X`in Annesi deyin bana

İnşallah bebeğini doğurduğunda da bu kadar ilgili olur.
zira buldumcuk olan anne adayları doğumdan sonra bebekleriyle zerre ilgili olmuyorlar.
biraz mesafeli olmak sizin hayrınıza olacak.
Kayinvalidesi ablamin evine yerlesecekmis dogumdan sonra. Cok elit insanlarmis onlarla problem yasamazmis ablam. Ablam da calismaya devam edecekmis. Benim kv bana yerlesse geri kafali etiketini yerim hemen.

7 seneden sonra 5.tedavimde hamile kaldım
Ve hiç böyle şeyler yapmadım kimseyi zırt pırt arayıp taciz etmedim 5.6 kişi haricinde kimsenin haberi bile yok
Ablanızin böyle yapması sevgi eksikliği diye düşünüyorum acaba kendi eşi ona ilgi alaka göstermiyoda

Eşinle seni mi kıskanıp böyle davranıyor aranıza mesafe koymalisinız ablanızla

Kardeşinizde gelince ayıp etmiş gerçekten
Etli nohut varmiş daha neyi istiyor

Kuzu mu çevirmenizi bekliyodu acaba

Sadece ablanız değil kardeşiniz enişteniz falan da normal değil. Sadece ablanızın anormallik seviyesi o kadar yüksek ki onlar fazla dikkat çekmiyorlar:KK53:

Ablanız bence çocuk istemiyorum dediği süreçte tedavi görüyordu ve size yansıtmıyordu. Süreç öyle uzun olunca da sonuç bu olmuş. “X’in annesi diyeceksiniz” :kusmuk:

Küsmek zorunda değilsiniz ama mesafe koyun. Ne kendiniz rahatsız olduğunuz bir ortamda bulunun ne de eşiniz buna mecbur kalmış olsun. Bayramda seyranda görüşürsünüz olur biter.

Dert degil ama paylasip fikir almak istedim sizden.

Benim ablam hamile. Yillarca cocuk sahibi olmayi elestirdi hazir degilim dedi. Hatta benim cocuk istedigimi de biliyordu ve hamile kaldiginda benim cocuk yapmamami once onun cocugunu sevmemizi soyledi.

Isteyerek hamile kaldi. Yegenim olacak. Bu beni cok mutlu ediyor. Insallah saglikli ve rahat bir sekilde gelir dunyamiza.

Simdi benim anlayamadigim kismi anlatiyim sizlere.

Ablam ne zaman ki hamile kaldi daha adeti gecikmeden hepimize soyleyip beni kendi cocugu dogmadan cocuk yapmamam konusunda uyardi.

Simdi de cocuk disinda hicbir muhabbetimiz kalmadi. Cocugunun ismini hamile kalmadan once koymuslar. Mesajlasiyoruz mesela x`in annesi bugun cok yorgun diyor. Beni telefonunuza ×`in annesi diye kaydedin diyor. Tum gun whatsap instagram ve facebooktan ayri ayri mesajlasma mecralarindan bebek videolari gonderiyor. Izlemekten icim cikiyor artik. Cogunu izleyememeye basladim. Bu hafta ne degisiklik olmus yegenimde neresi buyumus onlari dinliyorum surekli. Gecen gun ultrasonda bebegin yumurtaliklarini gormusler onu anlatti. Iki tane bobregi varmis onu anlatti. Yani akliniza gelebilecek hersey hersey. Bebegin ultrason videolarini atiyor mesela sonra izlemis miyim diye videonun ortasindan birsey soruyor. Ben anlamla iletisim kuramiyorum artik.

Esimin ablasi da hamile bu arada. Kiz sadece kalp atisini duydum mucize gibi diye anlatti. Boyle ayrintiya girmedi hic.

Benim ablamin yaptigi normal de ben mi bilmiyorum lutfen objektif yaklasin. Onu kiracak uzecek en ufak birsey tabiki soylemiyorum. Hatta sadece sizinle paylasiyorum. Ablamin boyle olmasi normal mi.

Okumayanlara cok tesekkur ederim. Bir diger konu da su.

Gecenlerde babamlarda bulustuk ablamin ailesi ben esim. Tek muhabbet bebek. O da olmazsa is. Ama alanlarimiz cok farkli. Esi ve ablam ayni meslekte. Diger kardesim de ayni meslekte. Ve bizim hicbir fikrimiz olmayan konularda konusuyorlar. Ya bunlarla da konusalim yok. Enistem esimle hic muhabbet etmez mesela. Bilimsel konusmalari bitince bebegi konusmaya basliyorlar. Enistem sessizdir ama ablamdan ve diger kardesimden ogrendigim kadariyla herkesi elestirirmis kolay kolay kimseyi begenmezmis. O gun ayrilirken esime selam bile vermedi. Hadi gorusuruz deyip biz gittik en son. Vedalasacagiz ayakta bekliyoruz o arabasinin bagajini duzenliyordu gece yarisi. Bakmadi yuzumuze. Esim de seni ne cok sevdigimi anla bak ortak hicbirseyimiz yok ama sen mutlu ol diye geliyorum dedi. Bu arada esimin anlasamadigi sohbet muhabbet edemedigi kimse yoktur baska. Ayni gun esim bana seslendi salondan. Ben mutfaktaydim. Heyecanla ismimi soyledi bisey gosterecekmis. Ablam taklitini yapti esimin. Ayni gun yemek yapiyorduk esim ablama yemek tarifi hakkinda bisey sormus. Ablam esim gidince ne sacma diye bana anlatti. Esim saglikli beslenmeyi sever. Yagsiz nasil pisiriyorsun ne guzel diye. Ablam kizartmak yerine izgara yapiyordu o gun. Ve bunu dalga gecerek bana anlatti ablam. Yani bisey bulsalar da dalga gecseler. Gecen kucuk kardesim yilbasi planiniz var mi dedi. Olabilir bakiyoruz dedim. Icki icseniz ne guzel olur şömine karsisi sarap filan dedi. Sonra da enistem hic icmedi mi dedi. Icti ama tercih etmiyoruz biz biliyorsun dedim. Aman icmesin zaten bokunu cikarir kesin icse dedi. Ben anlayamiyorum arkadaslar. Artik ben de kardeslerimle gorusmek istemiyorum. Hatta ve hatta esimle birlikte asla gorusmek istemiyorum.

Dun kucuk kardesim aradi abla size ugrayabilirim yemek var mi dedi. Arkadaslarinin yanina gidecekmis gitmeden yarim saat bize ugrayacakmis. Var ablam gel dedim. Ne var dedi. Domates corbasi lahana sarmasi nohut yemegi var dedim. Baska dedi. Baska yok dedim. Benim saf protein almam gerek dedi. Tamam bol etli nohut dedim. Guvec yapmistim. Yok tamam dedi. Kapattik telefonu. Gelmeyim ben abla arkadaslarin yanina geciyorum diye mesaj atti.

Ben ne yapabilirim bu iliskileri duzeltmek adina. Anlattigim seyler bana asiri batiyor. Hakli miyim haksiz miyim siz soyleyin arkadaslar.
Ablam bile olsa asla eşimle dalga geçilmesine izin vermem üstelik eşiniz bu kadar iyi niyetliyken
Kusura bakmayın da acıdım ablanıza
Görüşmeleri azaltmakta fayda var

Benim saf protein almam lazım olayı vücut falan mı yapmaya çalışıyor ki? Ondan öyle demiştirama yine de çok saçma.Bir evde saf protein içeren şeyler pişmez ki akşamları , her birinden biraz olmalı zaten dengeli beslenme için.O kısmı cidden saçma ama takılınıcak bir şey değil eğer vücut geliştirme yapıyorsa.

Ablanla enişteni de sallama , öyle tipler var.Sen eşinle mutluysan boşver.O alay ettiğinin farkında bile değildir.Öyle alaycı çiftler var , kendilerinden haberleri yok , milleti küçümserler.Boşver , daha az görüş.Ablana bişey desen de hamileyim bana laf söyledi diye suç bastırır gibi duruyor.O yüzden az görüş bence.

ablan biraz egosentrik biri gibi. dünya onun çevresinde dönüyor zannediyor. Fazla yüzgöz olmamak gerek. ayrıca abartılı çocuk muhabbetlerine girince de sıkıldığınızı söyleyebilirsiniz. sizi sindirmiş sanırım ki sesiniz çıkmıyor. işkence gibi.

Kusura bakmayin ama ablaniz cok sacma hareketler yapiyo. İyi ki, bu dunyada hamile olan bir tek o degil, o olsa neler soylerdi yapardi dusunemiyorum bile.
ALLAH size sabir versin.Okurken ben bile bunaldim.

Xin adı ne ya çok merak ettim:))zamanında sebepsiz şekilde eşimi eleştiren abim ve yengeme karşı mesafeli koydum mutluyum sende öyle yap bence:)

Yüzlerine karşı eleştir bence. Ablan ortada katya portakal suyumu getir havasında dolasmasin daha fazla :stop: ayrıca sizin çocuk yapmanıza karışması ne demek elalemin şeyinin bekçiligini yapmak ona mi düşmüş yahu ne kadar ayıp bişey. Sınırlarınızı çizmemişsiniz sizi yumuşak yüzlü görüyorlar ve belli ki suistimal etmeye başlamışlar.. Yüzlerine karşı elestirin bi kendilerine gelsinler

Hadi tüm bunları heyecanına verelim denize çocuk yapma demek ne demek?! Ne münasebet ,uyarın sizde böyle bi konuda sizin adınıza karar vermek haddine değil kimsenin :duduk:

Ablan ve eşi sizi beğenmiyor. Her fırstta küçümseyerek kendini tatmin etmeye çalışıyor.

Evet kardeş, evet can ama bence uzak durum bu tiplerden. Bebek olayo bu kadar abartıp b.kunda boncuk bulmuş durumuna anlam veremiyorum. Rabbim herkese sağlıkla vakti zamanında versin ama tavırlar filan tam gözünün üstüne patlatmalık.

Biraz uzaklaşın bence.

Burdan gozuken su: esin ve senden baska normal insan yok: ) ablan baymis.. bu kadar cok ayni konudan konusmak ne bilim.. daha dunyada bile yok.. heleki sana cocuk yapma demesi. Ondan mi soruluyo milletin yatak odasi?

Biraz biraz esin ve seni kiskaniyolar gibi geldi bana. Bi insan kardesinin kocasini neden dalgaya alir? Eniste neden selam bile vermez?

Senin yerinde olsam bayramlarda filan gorusurum o kadar.

Kardesinde yemek begenmemis aklinca . Yemek bulduguna sukretmiyoda.. lokantaya gitsin bi zahmet

Görmemişin çocugu olmus tutmus.... :super:
Onun cocugu az sevılecek korkusuyla sıze bebek yaptırmıyor ablanın tedavıye sıddetle ıhtıyacı var:bicak:

İlk düşündüğüm eniştenin hadsizliği nasıl dayanıyorsunuz boyle bir insana içse b..unu çıkarır demek kim ki o ben burda çok sinirlendim anında sen kim oluyorsun da böyle konuşuyorsun haddini bil derdim kimse benim kocama öyle laf edemez ablan da ayrı bir vaka Allah sabrınızı artırsın

Bir de esimle gercekten muhabbet etmiyor ablam ve esi. Esim bisey deyince kucumser gibi bakiyor ablam. Enistem de yokmus gibi davraniyor. Kultur farki filan degil bu arada mesele. Kiyas yapacak olursak esim onlari gecer bile ama ne bu begenmeme anlamiyorum. Hepimiz universite mezunu insanlariz. Esimin ve benim meslegim de cok cok iyi ama neyi begenmiyorlar anlamiyorum.
Bence siz böyle insanlara nimet gibisiniz kusura bakmayın hele ben o enişteyle hiç görüşmem ablamla da çok nadir yani kimse benim ailemden (eşim ve çocukların) daha önemli değil

Bu işlerin sırası olmaz ki, yani onun bebeği oluyor diye sizin ertelemeniz gereksiz, ama anneniz bakacaksa durum farklı olabilir, ablanız şuan ön planda olmak istiyor anladığım kadarıyla, siz onun mutluluğuna ortak olun bence ,sonuçta sizinle paylaşmayacak ta kiminle paylaşacak ama bebek düşünceniz varsa da akışa bırakın derim
Ama abla normal bir şekilde paylaşmıyor ki,şansa bırakmamak için beyin hücrelerine doğrudan mikroenjeksiyon uyguluyor:işsiz:

benim evli kardesim olsa ayni anda hamile olsak cok sevinirdim. kuzenler birbirleriyle yasit olacaklar diye . istegi tuhaf geldi bana

Back
X