- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
- 48
- Konu Sahibi TopraKahveBob
-
süpermiiiişşşşşşAy antika meraklıysan sana 95 yaşında bi teyze vereyim
Hem kendi antika hem de evindeki eşyalar mobilyasindan dekorasyonuna kadar herşey büyük nene dedelerinden kalma
Öyle porselenleri var ki dudak ucuklatir
Çok doğru söylemişkesinlikle öyle cümle içinde olmadan kesinlikle akılda kalmıyor.
Almanca hocam bir kelimeyi öğrenmem için okurken metinlerde cümle içinde on kere denk gelmem gerekiyor derdi. Anca o zaman sindiriyorum kelimeyi öğreniyorum derdi :))
Ya bi de en çok neyi hoşuma gidiyor, hala yemeğini pastasını şarkı söyleyerek kendi yapar... ama kek çirparken mikseri çalıştırmasına gerek yok kendisinin her bi yeri mütemadiyen sallandığı için zaten kek de otomatikman cirpiliyosüpermiiiişşşşşşbenim yaşlılığım gibi
Türkiye'de olduğum için sadece rtl 2
ama pro 7 şu an tv kanalllarımdan biri olsun isterdim
en sevdiğim diziler almanca ne güzel...
gerçi ben de kendim internetten bulup açıyorum almanca diziler ama tvden olsa daha güzel olurdu tabi...
Ben de bi ara mieten kaufen wohnene takilmistim
Bi de der perfekte dinner vardı eglendiriyodu beni:)
Ama şimdi eşek sıpası yüzünden hep çizgi film acikben de telden ya dizi izliyom ya kk yada almanca calisiyom iste
Kelimeye takılmadan okuyunca anlam bütünlüğünü nasıl yakalıyorsunAmerikan dizilerini yayinliyorlar.
Cizgi film daha güzel. Üstelik sen fark etmeden bilinçaltina yerlesiyor.
M Mistik Kedi onun icin kitap okumak lazim. Ben kitap okurken kelimeye takilmadan okuyorum. Bazi kelimeler cok sık karsima cikiyor. Ve kitaptan ögrendigim kelimeyi unutmuyorum.
Kelimeye takılmadan okuyunca anlam bütünlüğünü nasıl yakalıyorsun
Ne anlatiyo tam benlik olandaHayal gücü galiba. Kurs hocam söylemisti. Uyguladim oldu. Ama her kitapta olmuyor. Kaufland'dan "Safa" kitabini aldim.
Ucurtma avcisi, Bin Muhtesem günes, ( ay ayni adam bir kitabi daha var ismini hatirlayamadim.)
"Bob und wie er die Welt sieht"bu tam senlik
Anammmmm kedücük
Kitabin fotografini cekip attimNe anlatiyo tam benlik olandamerak ettim
yds hazırlandığım için gramer kitaplarından çalışıyorum.Çok doğru söylemiş
Sen herhangi bi kitaptan mi çalışıyorsun
Anammmmm kedücükgarfielde de hastayem zati
yaşlı olup da hayattan vazgeçmeyen insanlara bayılıyorum. avrupada nasıl ama 100 yaş üstü insanlar senden benden genç, her günleri dolu dolu. emekli olmuşlar ama yapacak sürüyle işleri var. salmamışlar kendilerini. sokaklar çakı gibi yaşlılarla doluYa bi de en çok neyi hoşuma gidiyor, hala yemeğini pastasını şarkı söyleyerek kendi yapar... ama kek çirparken mikseri çalıştırmasına gerek yok kendisinin her bi yeri mütemadiyen sallandığı için zaten kek de otomatikman cirpiliyo
Ay ama çok tatlı yaaa
Ben şu an Harry potterin birkaç kitabını buldum ikinci el mağazasında ona başlıcam ama bobun da ebooku varmış onu almayı düşünüyorum ama kitap da eline alıp sayfayı çevirmeyince tat vermiyor ki napsamm bilemedimBir adam kedisini anlatiyor. Kitap secerken yasanmis gercek hikayelerini ve cocuk kitaplarini tercih ediyorum. Birakmistim basladim suan biraktigim yerden. Senin sayende tekrar elime aldim:-*
kesinlikle öyle. her sabah almanca okuyarak güne başlıyorum. süper oluyorAmerikan dizilerini yayinliyorlar.
Cizgi film daha güzel. Üstelik sen fark etmeden bilinçaltina yerlesiyor.
M Mistik Kedi onun icin kitap okumak lazim. Ben kitap okurken kelimeye takilmadan okuyorum. Bazi kelimeler cok sık karsima cikiyor. Ve kitaptan ögrendigim kelimeyi unutmuyorum.
Kizzzzz geçen ne gördüm sen böyle diyince aklıma geldiyaşlı olup da hayattan vazgeçmeyen insanlara bayılıyorum. avrupada nasıl ama 100 yaş üstü insanlar senden benden genç, her günleri dolu dolu. emekli olmuşlar ama yapacak sürüyle işleri var. salmamışlar kendilerini. sokaklar çakı gibi yaşlılarla dolu
evet yds ye hazırlanıyorum. bakalım ne yapacağım sınavda.M Mistik Kedi sen YDS 'ye hazirlaniyorsun degil mi?
Ben de testdaf'a hazirlaniyorum ama önceligim konusabilmek burada yasadigim icin.cok zor dil olmadan .
Tv onun icin izliyorum kesinlikle konusma yetisini gelistirmek icin birebir.
Sinava hazirlanirken verecegin kücük öneriler var mi? Nasil daha verimli olur?
bak işte yaKizzzzz geçen ne gördüm sen böyle diyince aklıma geldi
Yağmur yağıyor hava berbat ben şemsiyeyi zor tutmuş yürüyom karşıya geçmek için durdum bi de ne göreyim önümden en az 85inde bi yaşlı kadın başında eşarp altında motosiklet vizzzz dedi geçti kendimden utandım benim daha ehliyetim yok baaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?