- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- Konu Sahibi TopraKahveBob
Evet yazmıştın da ben onu mumla arayip buldum biliyonmuAy yok yazmisim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yazmıştın da ben onu mumla arayip buldum biliyonmuAy yok yazmisim.
Corba etmisim iyiceEvet yazmıştın da ben onu mumla arayip buldum biliyonmu
Ne seyrediyosun meselaCorba etmisim iyice
Bu arada iki gündür alamca tv acik.büyük keyifle izliyorum. Eskiden sıkliyordm
Ne seyrediyosun mesela
Türkiye'de olduğum için sadece rtl 2Gute Zeiten Schlechte Zeiten bazen izliyorum.
Punkt 12 de güzel
Galileo da güzel
Pro7 digitürkte vardı sanırım ama emin değilim yada uydu cihazinda hepsi olabilirTürkiye'de olduğum için sadece rtl 2
ama pro 7 şu an tv kanalllarımdan biri olsun isterdim
en sevdiğim diziler almanca ne güzel...
gerçi ben de kendim internetten bulup açıyorum almanca diziler ama tvden olsa daha güzel olurdu tabi...
Aberglaube ilk kez duydum ve örnek de şahane teşekkürlerder Aberglaube: batıl inanç
die Bevölkerung: halk, nüfus
verbreitet: yaygın
"Dieser Aberglaube ist unter der Bevölkerung weit verbreitet."
Ben de bi ara mieten kaufen wohnene takilmistimPro 7 de saat 5 gibi taff
Sonra rtl exclusive- explosive arka arkaya sonra haberler basliyor hemen. Simdi rtl de bir program var. Ilginc olaylari derlemisler
kablolu var bende, uyduda çok ıvır zıvır kanal oluyor, diğeri de pahalı.Pro7 digitürkte vardı sanırım ama emin değilim yada uydu cihazinda hepsi olabilir
Aberglaube ilk kez duydum ve örnek de şahane teşekkürler
en iyisini yapıyorsun almancaya daha fazla yoğunlaşırsın böylece, tv çok vakit öldürüyorBen de bi ara mieten kaufen wohnene takilmistim
Bi de der perfekte dinner vardı eglendiriyodu beni:)
Ama şimdi eşek sıpası yüzünden hep çizgi film acikben de telden ya dizi izliyom ya kk yada almanca calisiyom iste
Evet haklisinen iyisini yapıyorsun almancaya daha fazla yoğunlaşırsın böylece, tv çok vakit öldürüyor
O programı türk bi adam yapıyordu galiba yanlismiyimkablolu var bende, uyduda çok ıvır zıvır kanal oluyor, diğeri de pahalı.
ama işte kabloluda da rtl sadece ama sevdiğim birkaç program var rtl2'da nadirde olsa, der Trödeltrupp hoşuma gidyor mesela :)
Böyle örneklerle yazınca çok iyi oluyor daha akılda kaliciannähen: dikmek
der Knopf: düğme
doch selbst: kendin
"Näh den Knopf doch selbst an!"
Ja selbst daha çok izin verir gibi bi anlam taşıyor sankifüttern = ernähren = nähren: beslemek
ja selbst: yine kendin anlamında ama doch selbst'e göre daha ılımlı
"Du kannst die Katze ja selbst füttern."
Evet Şükrü idi adı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Bir Alman bir Türk bir İtalyan üç kişi sunuyorlar. Üçü de Almanya'nın farklı bölgelerini almışlar. Türk Düsseldorf tarafına, Alman Essen tarafına, İlalyan da Köln tarafna bakıyor.Evet haklisin
O programı türk bi adam yapıyordu galiba yanlismiyim
kesinlikle öyle cümle içinde olmadan kesinlikle akılda kalmıyor.Böyle örneklerle yazınca çok iyi oluyor daha akılda kalici
Ay antika meraklıysan sana 95 yaşında bi teyze vereyimEvet Şükrü idi adı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Bir Alman bir Türk bir İtalyan üç kişi sunuyorlar. Üçü de Almanya'nın farklı bölgelerini almışlar. Türk Düsseldorf tarafına, Alman Essen tarafına, İlalyan da Köln tarafna bakıyor.
Hem oraları görüp kültürlerini öğrenmek hoşuma gidiyor hem de antikalara acayip meraklıyım