- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- Konu Sahibi TopraKahveBob
Natürlich du auch! Weil wir zusammen lernen:)ich auch
Zusammen lernen und zusammen schaffen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Natürlich du auch! Weil wir zusammen lernen:)ich auch
ich auch
Ja du hast es richtig geschrieben:))Ich bin auch dabei Dogru mu kullandim acep?
Ja du hast es richtig geschrieben:))
Du machst auf jedenfall mit:))
Ya paylaşmadan edemicem:))
Benim bi kedim var avatarimdaki vatandas:))
Kkyi kiskaniyor ya ne zamanla teli alıp buraya yazmaya başlasam üstüme çıkıp tele kafasını koyuyor yazmiyim diye yada boynumun köküne yatıp saçlarımı ısırıyor alem bi tip ya
Arkadaslar merhaba.fr ogretmenı varmı acaba aranuzda
wie süssYa paylaşmadan edemicem:))
Benim bi kedim var avatarimdaki vatandas:))
Kkyi kiskaniyor ya ne zamanla teli alıp buraya yazmaya başlasam üstüme çıkıp tele kafasını koyuyor yazmiyim diye yada boynumun köküne yatıp saçlarımı ısırıyor alem bi tip ya
Mincirmadik yerini bırakmıyom ki o da sağolsun neremi yakalasa dişlerini batiriyoCok tatli yaa:) Kedileri ben de cok severim. Senin yerine olsam alip göbeğini bir güzel minciririm, gorsun gününü
Mincirmadik yerini bırakmıyom ki o da sağolsun neremi yakalasa dişlerini batiriyo
Bütün derdi beni sevin benle oynayin:))
Ona gösterdiğim ilgiyi kocama gösteremiyom gene de doymuyoilgi istiyor iste kuzucuk ,annesi :)
Ona gösterdiğim ilgiyi kocama gösteremiyom gene de doymuyo
Altı tane miTek kedi olunca daha fazla ilgi istiyorlar:)
Benim de en son Türkiyedeyken 6 tane kedim vardi Kitap falan okutmazlardı, yazi yazarken falan kalemin üzerine atliyorlardi aniden
Altı tane mi
Ev ev üstünde olur mu kizzzzz
Sen bildiğin aile içinde aile kurmuşun
Als ich bemerkte, dass die Frau, die meine Freundin beim Diebstahl beschuldigt hat, bei diesem Fall nicht sündig ist, hab ich mich so fremdgeschämt.
Ben arkadasimin hirsizlikla sucladigi kadinin bu olayda günahkâr olmadigini farkettigimde, onun yerine cok utandim.
Boyle demek istedim ama, bir tuhaf oldu Almancayi geçtim, cümlenin türkcesi bile sorunlu
In diesem Fall unschuldig war
daha mi düzgün olur acaba ?