- 30 Ağustos 2013
- 2.101
- 7.332
- Konu Sahibi TopraKahveBob
ok. ich habe Business Administration (Associate Degree) und Math&Computer (Bachelors Degree) studiert.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ok. ich habe Business Administration (Associate Degree) und Math&Computer (Bachelors Degree) studiert.
weil ich kann nicht sprechen/verstehen.
this HTML class. Value is http://www.dw.com/de
Edit:
Ya bir video varsi onu eklicektim.
Haber çikti niye anlamadim.
Bu çok acayip bir şey yaw
Evetdevrelerim yandiBu çok acayip bir şey yaw
Daha üç fırın ekmek lazım bize bunu anlamak içinEvetdevrelerim yandi
Bebegim gece hic uyutmuyor. Ne kitaba basladim ne bir sey.Daha üç fırın ekmek lazım bize bunu anlamak için
Ayyy çok iyi anlıyorum seni benim kız hala öyleBebegim gece hic uyutmuyor. Ne kitaba basladim ne bir sey.
Ayyy çok iyi anlıyorum seni benim kız hala öyle
Kendi yatağında biftek tam gece geçirmedi yattıktan bıkar saat sonra gelir babasını iter köşeye bana yapışır yatar
Pes ettik biz
Bebekken de 24 saat emdiği için uyumayı geçtim afedersin tuvalete bile beraber giderdik
Çok geçmiş olsun canım yaa bilmezmiyim ne zordurHihihih annelik zor is.
Hasta benim ki bir de. Burun tikali olumca biliyorsun. Uyku neydi nasiy bir seydi unuttum
Tesekkürler. On aylik :)Çok geçmiş olsun canım yaa bilmezmiyim ne zordur
Kaç aylıktı bebisin?
Ay yirimmmmm en güzel zamanları şimdi:))Tesekkürler. On aylik :)
kücük bir insan oturuyor ya bir de , tutunup duruyor minik ayak. Isteyen herkese nasip olur insaAllah. Güzel bir duygu annelikAy yirimmmmm en güzel zamanları şimdi:))
Üç dört diş, kocaman pampersli popo, iki tel saç ve dünya tatlısı bi gülücük gel de yeme
facebook u kapatmistim, dun tandem diye bir app indirmistim onun icin tekrar actim. Bu sayfayi takipteyim simdi. Hos gozukuyor.
noch nicht.Hast du "Lauras Stern" geschaut. :) ?
Wenn ja, wie findest du es ?