- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- 248
- Konu Sahibi TopraKahveBob
-
- #4.001
Valla ben de doğma büyüme burda olup okul bitirmiş perfekt almanca bilen birine sordum öyle bi anlamı yokmuşCanım teşekkürler verdiğin bilgiler için.. şimdi dayımlara sordum (doğma büyüma almanyadalar) beschäftigen'ın başa çıkmak anlamı varmış.. ben bununla başa çıkamam filan diye örnek de verdiler.. ama çok kullanılmıyordur belki
Valla ben de doğma büyüme burda olup okul bitirmiş perfekt almanca bilen birine sordum öyle bi anlamı yokmuş
Napacaz simdi
Hangi sözlükten baktıysan ve hangi kaynaktan baktıysan yazsana biSözlükte böyle bi anlam benim karşıma çıktı..
Çeviride çıktı..
Dayım da evet dedi..
Bence var ama sen istemiyorsan kullanma ne diyeyim
Hangi sözlükten baktıysan ve hangi kaynaktan baktıysan yazsana bi
Yaw yanlış anlama sakın ben bulamadım o yüzden, bi görsem inanacam
IPhone sevmem kullanmam bak bi sebebi daha oldu yanlış çeviri yapiyomusResim yükleyemiyorum ama iphone kullanıyorsan çeviri kısmında başa çıkmak olarak çıkıyor, almancayla başa çıkabiliriz yazınca mesela "Wir können mit dem deutschen zu beschäftigen" böyle çeviriyor..
Ama aslında ben de böyle bi anlamı olduğunu hatırlıyordum ama bewältigenle karıştırdığımı fark ettim.. dayım da daha çok uğraşmak anlamında, seninle daha fazla uğraşamıyorum filan diye çevirdi şimdi.. aslında sorun benim bewältigenle karıştırmam ve dayımın da beni yanlış anlaması.. ama çeviri app'i hala aynı iddiada
Yeni gördüm mesajını:)
Nasıl çalışıyorsun anlat biraz:)
Hmmm güzel yöntem... kolay gele gardaşKütüphaneden testdaf hazirlik kitabi aldim. Okuma anlama kismindan basladim. Ama ben bilmedigim kelimelere bakmiyorum. Not ediyorum sadece. Baska zaman vakit olunca bakiyorum. Alistirma cözerken tahmin etmek daha faydali.
Danke Schön Justin!Ich hoffe du wirst nicht krank.Gecmis olsun. Ich wünsche euch Gute Besserung. Ich fühle mich auch nicht gut.
Buna da cok güldüm.Spähen: gözetlemek
Er spähte sie durch das Schlüsselloch
Vay terbiyesiz
Es hat mich auch erwischt.Hastalik beni de yakaladi anlaminda.Ben bunu yakalamak anlaminda kullandin sandim..erwischen hani yakalamak gibi ya. Bulmak yakalamak gibi anladim
he he tavsiyelerine uyariz dizi canavari:)gülen smileyi bulamadim da kusura bakma artik.TopraKahveBob eisvogel Elisya dün akşam the big bang Theory dizisine başladım izlemiyorsaniz tavsiye ederim
Bunu ben de bilmiyordum.sagol canim.Die Dissertation: doktora tezi, doktora calismasi
Der Eindringling: asalak, istilacı, otlakci,davetsiz misafir
Geldgeil: paragöz
Gör almanların davetsiz misafire hangi gözle baktiginiistilaci ve davetsiz misafir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?