- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #3.181
Lingen ich werde abnehmen.
Diät diät diät.
Diät diät diät.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ich muss auch abnehmenLingen ich werde abnehmen.
Diät diät diät.
Ich muss auch abnehmen
Schau mer mal, ich versuche langsam zu essen...Probiere es aus @lingen
Bana Dialog bu cümlede daha dogru geldi. Ama bilmoyorum belki ikisi de dogrudur.
Dofi canim sen okula da gidiyorsun ya. Mesela anlamadigimiz bu tür seyleri okulda sorup buraya yazabilir misin ?? ders kacirma almancanin pesini birakmamak lazim
Ek: evet biz cok ödevim var diyoruz. Ya da cok kitabim var diyoruz. Ama almanlar 'ich habe viele Bücher ' diyo. Onun gibi.
Doficim TopraKahveBob haklı, gespräch değil dialog olacak.. şöyle düşün Gespräch Türkçedeki tam karşılığında görüşme demek, dialog da iki kişi ya da iki grup arasında birebir geçen konusmadir, görüşme ise ikiden fazla kişiyle de yapılır...şöyle bi bakıldığında iki kelime arasında fark yok gibi görünür ama kullanım alanları birçok yerde ayrılır...
Yaw ben coluklu cocuklu kadinim. Haftanin tembeli hep ben olurum kesin. Yok benim gözüm korktu
ach du arme gute Besserung wünsche ich dir... bist du erkältet oder?Heute bin ich sehr krank und ich weine..
Gute Besserung. Lebst du allein?Heute bin ich sehr krank und ich weine..
jemanden zur Strecke bringen: birini yola getirmek
er nervt mich, irgendwann werde ich ihn zur Strecke bringen....
beni sinirlendiriyor, birgün onu yola getirecegim....[/QUOTE.Bist du sicher?oder frage ich mal
jemanden zur Strecke bringen birini öldürmek anlaminda kullaniliyormus.sen de böyle mi düsündün acaba.
übrigens hallo alle mitaeinander!
ach du arme gute Besserung wünsche ich dir... bist du erkältet oder?
Gute Besserung. Lebst du allein?
ben de tam bilmedigim icin esime sordum ama onun anlatimindan bunu cikardim.sonra ben senin dedigin anlami sordum.o da bana aus dem Weg bringen diye cevirdi.sonra bir daha sorarim.dizi izliyorsun sen yine di mi:)