- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- 248
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #3.141
Ich auchGuten Morgen zusammen mädels
lingen wann hast du den Text mit 'sei froh' geschrieben? Ich sehe den erst jetzt.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ich auchGuten Morgen zusammen mädels
lingen wann hast du den Text mit 'sei froh' geschrieben? Ich sehe den erst jetzt.
![]()
Mesela sen
'Whd' harflerini verdin
Ben
Wie heisst du 'yaziyorum.
Sonra baska harf veriyorum.
abc'gibi
aaa noldu ya bakim hemen
Yok konuda degilaaa noldu ya bakim hemen![]()
Jemanden seinem Schicksal überlassen: birini kaderine terk etmek(birakmak)
Ich habe diesen Menschen einfach seinem Schicksal überlassen
Ben o insanları öylece kaderlerine terkettim
Er hat mein Leben zerstört aber trotzdem konnte ich nicht ihn seinem Schicksal überlassen, als ich ihn so arme gesehen habe....Er hat mein Leben zerstört aber als ich ihn so gesehen habe ,
so arm meine ich , konnte ich nicht ihn seinem Schicksal überlassen.
Kannst du backen?Achtung bevor verkaufenanlamsiz oldu ama nxbcmnx bilgim sınırlı .s
KDB diorum
Hast du Uhr?Kannst du backen?
HDU?
niemand mag sie...Mittwoch wartete Raffael.
Nms
niemand mag sie...
sgk
Saturday yerine Samstag diyeydin iyiydiSaturday geht Karolina
( oyun bölümüne mi acsak böyle bor konu , harf sayisini artiririz. Ya da kelime oyunu kurabiliriz)
Ya bence bu oyun işi burda olmasın oyuna sarıp iyice civitiyoruz bence doğru dürüst almanca çalışalımSaturday geht Karolina
( oyun bölümüne mi acsak böyle bor konu , harf sayisini artiririz. Ya da kelime oyunu kurabiliriz)
Ya bence bu oyun işi burda olmasın oyuna sarıp iyice civitiyoruz bence doğru dürüst almanca çalışalım
Saturday yerine Samstag diyeydin iyiydi
İngilizce başlayıp almanca gidiyon![]()
Ya bence bu oyun işi burda olmasın oyuna sarıp iyice civitiyoruz bence doğru dürüst almanca çalışalım
kızlar napalım o zaman normal herşeyimizi mesela günlük naptıklarımızı almanca filanmı yazalım nasıl calısıcazz, oyunu bırakıyomuyuz