- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #3.201
Hallo halli canlar.
Dofi
es ist gut. Sie kann dir wenigstens Tee kochen. Und wie fühlst du dich heute?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen, ben de zaten dizide bi savcının yakalamak istediği suçlu hakkında bunu söylediğini duydum:)bir de sunu dedi.Jemanden zur Strecke bringen nin baska bir anlami da söyle imis.Mesela bir polis bir sucluyu yakaladiginda bu kalibi kullanabilirmisiz.
HarikaWas fehlt mir Doktor? Neyim var doktor?
Was fehlt deiner Tochter? Kizinin neyi var?
Geçenlerde öğrendiğim bir kalıp...
he he sorun cözüldü dagilabiliriz:)Aynen, ben de zaten dizide bi savcının yakalamak istediği suçlu hakkında bunu söylediğini duydum:)
ich habe zwei tassen Lindenblütentee getrunken und heute fühle ich mich gut. ich habe zum Arzt gegangen,ich habe Medikamente eingenommen ^^
böyle sürekli ich ich diyince rahatsız oluyorum sanki ya.s başka bi yolu var mı sürekli ich demeden cümle kurmanın yoksa böyle mi olmalı :)
Dagilmayin. Calisalim ya. Hergün ugrayalimhe he sorun cözüldü dagilabiliriz:)
katiyyennnn dagilmak yok calismaya devamhe he sorun cözüldü dagilabiliriz:)
gut dass du DICH wieder besser fühlstBence onu sorun etme aralara baglac atmaya caliş öyle olunca.
Ben şu doktora gitme isini hic anlatamam.
Ama senin cümlede habe yerine bin olacak. Zaten biliyorsundur, fark etmeden yazdin sanirim.
Gut dass du wieder besser fühlst.
QuentinWelcher Wort kennt ihr mit Buchstabe Q ?
Ich kenne Quark :)
Nedir o ?Quentin
Quentin Tarantino![]()
Bence onu sorun etme aralara baglac atmaya caliş öyle olunca.
Ben şu doktora gitme isini hic anlatamam.
Ama senin cümlede habe yerine bin olacak. Zaten biliyorsundur, fark etmeden yazdin sanirim.
Gut dass du wieder besser fühlst.
calisalim cehaletimizi atalimÜhüüüüü ühpüüüüüü cahil kaldim![]()
Dw deutsch lernen acip c1 textleri calisacamcalisalim cehaletimizi atalim
bugün almanca bise ögrendin mi