- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- 248
- Konu Sahibi TopraKahveBob
-
- #3.161
Almanca yazdıklarımizda da gördüğümüz hataları düzeltelim:)Ben temel sorunum :'(
Olabilu
Ja. Wir schreiben uns einfach auf Deutsch.
Heute regnet es hier. Der Winter kommt langsam. Ich freue mich schon über Weinachten. Es wird so schön feiert hier.. Ich vermisse schnee auch.
und was ist ihr liebling Jahreszeit ?
Almanca yazdıklarımizda da gördüğümüz hataları düzeltelim:)
Mesela ich freue mich auf Weihnachten olacak... neden dersen daha olmamiş bir şey için yani gelecekte olacak birşey için seviniyorsan İch freue mich auf diyeceksin ama diyelim ki olup bitmiş bişey sevindiysen ich hab mich über .... gefreut diyorsun
Und was ist ihr degil was ist eure Lieblingsjahreszeit olacak:)
Ha şöyleevet yazarken şu auf -über meselesi aklima geldi. Biz senle senede bir kac kere bu konu hakkinda konusuyoruz. Yine unutuyorum yine unutuyorum. eure yerine ihr yazmak mein Gott. . . niye böyle aligim. Saturday de yazdim ya la .
Egal ich schreibe immer weiter auf deutsch
Ya toprak en zoruma giden ne biliyon mu sayfalar arasında bi sürü bilgi paylaştık ama hep bölük pörcük... keşke sohbetlerin arasındaki almanca bilgi iceren tüm mesajları başka bi başlıkta toplasaydik
Bazen aklıma bişey geliyor acaba hangi sayfadaydi diye bulmak için cebellesiyom bazen de bulamayıp çatlıyom... buna nasıl bi çözüm bulsak
Ben temel sorunum :'(
Olabilu
Ja. Wir schreiben uns einfach auf Deutsch.
Heute regnet es hier. Der Winter kommt langsam. Ich freue mich schon über Weinachten. Es wird so schön feiert hier.. Ich vermisse schnee auch.
und was ist ihr liebling Jahreszeit ?
Ya toprak en zoruma giden ne biliyon mu sayfalar arasında bi sürü bilgi paylaştık ama hep bölük pörcük... keşke sohbetlerin arasındaki almanca bilgi iceren tüm mesajları başka bi başlıkta toplasaydik
Bazen aklıma bişey geliyor acaba hangi sayfadaydi diye bulmak için cebellesiyom bazen de bulamayıp çatlıyom... buna nasıl bi çözüm bulsak
acaba yeni bi topicmi acsak hergün almanca bilgi-kelime ekleriz güzel olur.s izin varmidir ki
Ich bin zur schule gegangen, dann bin ich zurück gekommen. Hier ist regnet auch und sehr kalt. Ich mag nicht denn meine liebling Jahreszeit ist Frühling :/ Ich habe sehr viele hausaufgabe,jetzt schreibe ich eine Gespräch
Ha şöyle
Yanila şaşıra da olsa yazacaksın ki doğruları bulasın
Aynı şekilde biz de.... hiç bir şey yapamasak da her gün yeni bir kelime yazalim
Lingenich kann keine Zeit finden um zu lernen
Aklıma bir fikir geldi... En baştan şimdiye kadar olanı beraber yapalım mesela ilk 10 sayfayı ben yapayım sonraki 10 sende sonraki 10Haklisin bilmiyorum ki
yeni sayfa acalim grammer konulari olsun.
Burda almanca ve almanya ilgili hersey. Almanca sohbet ederiz burda.
Doficimgesprach diyalog demek almancadaa ama sanirim geri kalanlarda hata yapmışım, wenn ich sage 'sehr viele' muss ich das Wort 'Hausaufgabe' plural machen
bunu turkce yazcam ahaha. ben ister istemez hergün öğreniyorum onlari yazabilirim mesela çünkü geçen sene doğru düzgün okula gitmediğim icin bu sene yeni yeni başlıyorum sadece temel şeyleri biliyorum :/
gesprach diyalog demek almancadaa ama sanirim geri kalanlarda hata yapmışım, wenn ich sage 'sehr viele' muss ich das Wort 'Hausaufgabe' plural machen
bunu turkce yazcam ahaha. ben ister istemez hergün öğreniyorum onlari yazabilirim mesela çünkü geçen sene doğru düzgün okula gitmediğim icin bu sene yeni yeni başlıyorum sadece temel şeyleri biliyorum :/
Aklıma bir fikir geldi... En baştan şimdiye kadar olanı beraber yapalım mesela ilk 10 sayfayı ben yapayım sonraki 10 sende sonraki 10Dofi de... Böyle katlanarak gitsin ve o başlıkta sadece almanca ders konuları olsun... amaaaaa bir nokta daha var:)
Biz yine şimdiye kadar ki gibi paylaşımları burdan yapıcaz ve haftanın tembeli ders konularını öteki topige aktaracak
Aahahhahaaa
Neyini anlamadın kiz
E ben de çocuklu mocuklu kadınım hemi de eşekler gibi çalışıyorum bazen 10 12 gün hiç frei günüm olmadan hem deYaw ben coluklu cocuklu kadinim. Haftanin tembeli hep ben olurum kesin. Yok benim gözüm korktu
E ben de çocuklu mocuklu kadınım hemi de eşekler gibi çalışıyorum bazen 10 12 gün hiç frei günüm olmadan hem de... buna ragmen ben yapıyorum sen de yaparsın
Ben anladım sen kaytariyorsunNö nö nö
Ben anladım sen kaytariyorsun
Ich hab verstanden, du machst blau:)Sag der gleiche Satz auf deutsch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?