- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #3.121
Mapıs damlarının müdavimi olarak hoşgeldin diyorum, gene erken gelmişsin ben en az 4 gün yatıyom2 günlük banlanmıştım geri geldim.. jdhfvxcn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mapıs damlarının müdavimi olarak hoşgeldin diyorum, gene erken gelmişsin ben en az 4 gün yatıyom2 günlük banlanmıştım geri geldim.. jdhfvxcn
Hos geldin mapis damlarinda yattin demek
Almancasi olaydı iyiydi
hoşbuldumm ay sende mi banlanıyosun ki hahahaMapıs damlarının müdavimi olarak hoşgeldin diyorum, gene erken gelmişsin ben en az 4 gün yatıyom
bakarim ben bi simdiMike and moly 'de güzel kizlar.
Almanca altyazili dizi sitesi yok canım maalesef bunlar direk almancaahaha ayy valla kavgacılığımın sonu buydu işte..
almanca alt yazili dizi sitesimi varr. ben extra auf deutsch izliyodum youtubeden tabi az daha düşük seviye orasi
Ooo ben iki gün burdaysam beş gün aldırma gönül aldırma turnesindeyimhoşbuldumm ay sende mi banlanıyosun ki hahaha
Ooo ben iki gün burdaysam beş gün aldırma gönül aldırma turnesindeyim
Ooo ben iki gün burdaysam beş gün aldırma gönül aldırma turnesindeyim
Valla az çeneyi tutmayı bilecen(z) yoksa bıy bıyyyyy1
hahahaha galiba yakında ben de öyle olucamm ve sonunda sınırsız ban dsnbmcx
nasil oynaniyorKizlar şu üc harften cümle türetme oynu varya onu almamca oynayalim mi?
nasil oynaniyor
sei froh ne demek @lingen sanırım onu anlamadığım için espriyi de anlamadımValla biz de çok iyi değiliz ama çalışıyoz işte dimi @toprakkahve
İyi öğrencileriz biz
Aramıza hoşgeldin :)
Also dann können wir weiter deutsch sprechen
Bist du in Deutschland?
sich entwickeln ?Danke für die Information. Ich schaue es. :) Ich bemerke auch dass mein Deutsch sich entwickelt hat. Aber leider in Wort bin ich nicht so gut wie in Schrift.
Sei froh... sevin, mutlu ol demeksei froh ne demek lingen sanırım onu anlamadığım için espriyi de anlamadım
Sich entwickeln: gelismek, kendini geliştirmeksich entwickeln ?
Gelismek.sich entwickeln ?