- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #2.981
lingen yine banli mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ordan son günlerde en çok çalışan bendim hiçbiriniz benimle calismadinizSo ihr Faulen .
Keiner lernt . Ich bin auch faul geworden. Aber nur wegen euch
@lingen devamsizliktan kaldi zaten
Burdayam burdaaaalingen yine banli mi?
Hadi ordan son günlerde en çok çalışan bendim hiçbiriniz benimle calismadiniz
Burdayam burdaaaa
Fırsat bulayım gene paylascamCok güzel kaliplar paylasiyordun
Okuyorduk ki
unzählige male: sayisiz kez
unzählige male hab ich dir gesagt, dass du hier nicht rauchen darfst!
Dogru canim, yalnizca entschauldigt degil entschuldigt olacakDu hast dich unzählige Male entschauldigt aber du machst immer wieder alles kaputt.
Kullanim dogru mu?
Dogru canim, yalnizca entschauldigt degil entschuldigt olacak
ayni benim deiner tochter isine DöndüYazim hatasi . Cümle dogru olunca da klavyeye yanlis basiyorum .
ömrüm almanca ögrenmeye yetecek mi meraktayim. Bazen üni sinavlarina girip alman dili ve edebiyati okumak istiyorum .ayni benim deiner tochter isine Döndü
tamam anlasildi sen cozuttunömrüm almanca ögrenmeye yetecek mi meraktayim. Bazen üni sinavlarina girip alman dili ve edebiyati okumak istiyorum .
tamam anlasildi sen cozuttun
Das hab ich schon bemerktIch kann nicht mehr
Ich bin im Bett Ich wünsche mir und euch allen gute Nacht und süße TräumeMädels was macht ihr?
danke schönIch bin im Bett Ich wünsche mir und euch allen gute Nacht und süße Träume
selam, telaffuz icin baslangicta dwnin ses dosyalari yeterli yani A1 A2 seviyesindeysen... daha ileri seviyedeysen cizgi film izlemeni öneririm... sana en önemli tavsiyem telaffuz konusunda türk sitelerine itibar etmemen, cünkü bir dili en iyi o ülkenin kendi insanlarinin telaffuzuyla ögrenebilirsin... ayrica dw`de C1 seviyesine Kadar ses dosyalari ve dersler mevcut onlari mutlaka bitirmeni öneririm.. ve tabi bizim burada paylastiklarimiza da göz gezdir:)Heyyy kızlar lingen und TopraKahveBob ben geldim. Hani Stuttgart'a gelecek olan bir eleman vardı eş durumundan,ama gelemedim maalesef oraya geçiş için izin çıkmadı. Eşim orda ben burda kalakaldım
Almanca öğrenmeye bu hafta itibariyle başladım. Dw nin interaktif platformdan ilerliyorum ayrıca speaksli adında youtube da sayfası olan site var. Onların online ders imkanı da varmış. İlerde orayı düşünüyorum. Şöyle ki İngilizce de yaptığım hatayı telaffuzu oturtmadan ilerleme, bunda yapmak istemiyorum. Tekrar tekrar izliyor,dinliyorum ses dosyalarını videoları ama bu Almanca hakkaten telafuz dili. Pratik için telafuz için önerebileceğiniz platformlar var mıdır acaba?
selam, telaffuz icin baslangicta dwnin ses dosyalari yeterli yani A1 A2 seviyesindeysen... daha ileri seviyedeysen cizgi film izlemeni öneririm... sana en önemli tavsiyem telaffuz konusunda türk sitelerine itibar etmemen, cünkü bir dili en iyi o ülkenin kendi insanlarinin telaffuzuyla ögrenebilirsin... ayrica dw`de C1 seviyesine Kadar ses dosyalari ve dersler mevcut onlari mutlaka bitirmeni öneririm.. ve tabi bizim burada paylastiklarimiza da göz gezdir:)
Daha yeni başladım. Türk sitelerine yanaşmadım bile zaten. Çok teşekkür ederimselam, telaffuz icin baslangicta dwnin ses dosyalari yeterli yani A1 A2 seviyesindeysen... daha ileri seviyedeysen cizgi film izlemeni öneririm... sana en önemli tavsiyem telaffuz konusunda türk sitelerine itibar etmemen, cünkü bir dili en iyi o ülkenin kendi insanlarinin telaffuzuyla ögrenebilirsin... ayrica dw`de C1 seviyesine Kadar ses dosyalari ve dersler mevcut onlari mutlaka bitirmeni öneririm.. ve tabi bizim burada paylastiklarimiza da göz gezdir:)