- 27 Ağustos 2015
- 416
- 312
-
- Konu Sahibi mevsimsiz-
Canim ceyizciklerin hayırlı olsun masallah baya tamamlamissin buyuk seyler cikmis aradan elektroniklere bile gecmissin düğün yakin mı
Hepimiz de ayni durum var canim bu ceyiz isi boyle galiba bi kere bulastimi kurtulamiyo insan yemek takımını ayri bi beğendim bernardo bu kesim tabaklarini kaldirmis piyasadan benim gozumde onlardaydi galiba taksitlerim bitsin bende karacadan bu takimi alicam elektronikler eksik bide yemek takimi kaldi Allah sevdiceginle guzel gunlerde askla kullanmayi nasip etsin tatlım
Canim ben tencere takimi caydanlik cezve vs aldim korkmazdan duduklumu tefalden aldim ekstra tencerelerde aldim ihtiyacim olan bi yemek takimiyla catal bicak takimi onun icin set almak mantikli mi bilmiyorum tencere yerine bardak takimi filan degisirllerse oyle almayi dusunuyorum bakalim benim daha vaktim çok kendimi fazla borca sokup acele etmim diyorum
güzel günlerde kullanın :) çeyiz için lif yapıyorum almak isterseniz yardımcı olurum :) Örnek olarak bi kaç fotoğraf atıyım :)Eki Görüntüle 1775106 Eki Görüntüle 1775107 Eki Görüntüle 1775108 Eki Görüntüle 1775109 Eki Görüntüle 1775110
canım çok güzeller her biri, güle güle kullan hepsinibende tek bir bardak dahi almamışken, başladıktan sonra durdurulamadım sürekli sürekli birşeyler almak istiyorum, çok şükür 5 ay içinde nerdeyse çoğu ihtiyacımı aldım, darısı sana canım