Wingless'in Çeyizleri

Canim ceyizciklerin hayırlı olsun masallah baya tamamlamissin buyuk seyler cikmis aradan elektroniklere bile gecmissin düğün yakin mı

Canim ceyizciklerin hayırlı olsun masallah baya tamamlamissin buyuk seyler cikmis aradan elektroniklere bile gecmissin düğün yakin mı

Teşekkür ederim canım düğünüm ekimde olacak yalnız çok keyifliymiş bu çeyiz işi bugüne kadar hep uzak durmuştum ama şimdi aldıkça alasım geliyor

Hepimiz de ayni durum var canim bu ceyiz isi boyle galiba bi kere bulastimi kurtulamiyo insan yemek takımını ayri bi beğendim bernardo bu kesim tabaklarini kaldirmis piyasadan benim gozumde onlardaydi galiba taksitlerim bitsin bende karacadan bu takimi alicam elektronikler eksik bide yemek takimi kaldi Allah sevdiceginle guzel gunlerde askla kullanmayi nasip etsin tatlım

Sağol canım inşallah bende bu takımı karaca da beğendim schaferdan aldım onun kampanyası daha cazip geldi bana bir bak derim muhteşem sekizli diye geçiyor gerçi paket içindeki yemek takımı bu değil ama fark ödeyerek takıma dahil ettik elektronikleri de tek biyerden almayı düşünüyoruz sadece tefalin ütüsünü braunun blenderini beğendiğim için ayrı aldım bunları :)

Canim ben tencere takimi caydanlik cezve vs aldim korkmazdan duduklumu tefalden aldim ekstra tencerelerde aldim ihtiyacim olan bi yemek takimiyla catal bicak takimi onun icin set almak mantikli mi bilmiyorum tencere yerine bardak takimi filan degisirllerse oyle almayi dusunuyorum bakalim benim daha vaktim çok kendimi fazla borca sokup acele etmim diyorum

Evet canım acele etme gerçekten bende hevesime yenik düştüm aldım ama çeyiz takımını bozmama izin verdiler kahvaltı takımı baharat takımı almadım onların yerine bıçak takımı ve bardak takımı aldım tek tek alınca da modeller çok güzel olmuş oluyor aa pahalıya geliyor işte

rendemi de aldım esse den

Çay bardaklarımız ve tabaklarımız

Mehtap ın tava setini aldım

Bambu dan kesme tahtamı da aldım

güzel günlerde kullanın :) çeyiz için lif yapıyorum almak isterseniz yardımcı olurum :) Örnek olarak bi kaç fotoğraf atıyım :)

Eklentiler

• 12435887_930451713705562_1897336572_n.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 70
canım çok güzeller her biri, güle güle kullan hepsini bende tek bir bardak dahi almamışken, başladıktan sonra durdurulamadım sürekli sürekli birşeyler almak istiyorum, çok şükür 5 ay içinde nerdeyse çoğu ihtiyacımı aldım, darısı sana canım

Çok teşekkür ederim inşallah allah ağız tadı ile kullanmayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…