- 20 Mart 2017
- 812
- 659
-
- Konu Sahibi Su_perisiiii
OlabilirHafta sonu için bir planı varsa ve görmeni istemiyorsa engellemiş olabilir. Belki durumda falan paylaşım yapıyordur
Boşuna boşamıyorumYani engellediyse bile pes çoluk çocuk işler ne saçma sapan işler çocuğu var acil bisey olur çocuğuyla ilgili bir durum var sanki liseli eski sevgili çok tuhaf hareketi valla
Ama almaması da sorun. Hem sen bir plan yapmış olabilirsin hem de çocuk da babasını görmeli.Olabilirkavga çıkarmayım diye. Gerçi önemsemiyorum ben artık. Çocuğu hiç almasada neden almıyorsun demiyorum.
Rabbim güzel bir yaşam nasip etsin yavrunuzla sizeBoşuna boşamıyorumkendisinede dedim aslında önemsemiyorum yaptıklarını diye. Acil bir durum olsa zaten arayacağım en son insan.
O kadar çok konuştuk ki biz bu konuları. Artık umrumda değil. İleride çocuğula sorun yaşayınca anlar yanlışını.Ama almaması da sorun. Hem sen bir plan yapmış olabilirsin hem de çocuk da babasını görmeli.
Kırk yılda bir olabilir ama son dakika değişikliği yapmasın konuşun.
Çok teşekkür ederim duanız için.Rabbim güzel bir yaşam nasip etsin yavrunuzla size
En son çocuk için ciddi bir şekilde oturup konuşmak istediğimde peşinden koştuğumu düşündü. Fazla muhatap olmak istemiyorum bu yüzden.E arayın çocukla ilgili bir şey söylemeniz gerekir. Çekinmenize gerek yok ki.
Acil işim çıktı yazınca bende cevap verdim ama tek tık oldu sadece. Acil diyince işi vardır dedim ama günlerdir gitmedi mesaj. Daha yeni aklıma geldi engellediği.ya toplu cuma mesajı atmış gibi yapın çift tık çıkmazsa engellemiştir işte
Bundan emin misiniz? Android için mi?Engellenince whatsappta hiç görünmüyor. Yani atıyorum ali diye kayıtlı olsun telefon nosu rehberinde. Whatsappta ali yok.
Geç gördüm kusura bakma Evet öyle demek istedim. Ne oldu son durum?Sohbeti silip arama kısmına ismini yazcam yani
evetBundan emin misiniz? Android için mi?
Denedim, yöntem doğru değil.
Hala engelliyim whatsappten ama mesajlarda engellememişGeç gördüm kusura bakma Evet öyle demek istedim. Ne oldu son durum?
Whatsappte engellendiğimi nasıl anlatım? Karşı tarafın profil resmi yok son görülmeside kapalı. Bunu anlamanın başka yolu var mı?
Hayır ay oyle degılEngellenince whatsappta hiç görünmüyor. Yani atıyorum ali diye kayıtlı olsun telefon nosu rehberinde. Whatsappta ali yok.