Anlamadım

İyi akşamlar. Konularımdan belki tanıyanlar tanır.
Bir tanıdığım var. Bana sıcak geliyordu davranışları o an "beybi" diye hitap etmiştim. "Abla dersen sevinirim" dedi ciddileşti. Tamam abla dedim. Öyle konu kapandı. Geçen "kankiiieağ naber?" Diye sordu ben de haliyle bir afalladım anlamaya çalışırken cevap veremedim haliyle. :confused:
Birkaç gün sonra beni engellemiş. Anlamadım. İnsanlar neden böyle. Madem mesafe seviyorsun, başta belki kötü gelmiş olabilir yakınlığım ama anlattın mesela doğal olarak tamam ama ben de üzüldüm ve şaşırdım açıkçası.
Başka bir olay yaşamadık bunun harici.
Dengesızmıs. Takılma.

İnsan şaşırıyor😁
Buna benzer bir şeyi ben de yaşadım 3 sene önce bir kursa gidiyordum iki üç hafta önce ordaki hocama yazdım hocam nasılsınız vs gibisinden halini hatırını sordu kısa kısa soğuk cevaplar verdi sonra baktım numaramı silmiş 😅😅 önce ben de şaşırdım ay ne alaka ya ben ne dedim ki üç senedir numaram duruyor halini hatırını sordum diye numaramı silmiş hemen 😅bazı insanlara akıl sır ermiyor takma boş ver gitsin o yüzden hastalıklı bir beyinleri var sanırım 😅😅

Buna benzer bir şeyi ben de yaşadım 3 sene önce bir kursa gidiyordum iki üç hafta önce ordaki hocama yazdım hocam nasılsınız vs gibisinden halini hatırını sordu kısa kısa soğuk cevaplar verdi sonra baktım numaramı silmiş 😅😅 önce ben de şaşırdım ay ne alaka ya ben ne dedim ki üç senedir numaram duruyor halini hatırını sordum diye numaramı silmiş hemen 😅bazı insanlara akıl sır ermiyor takma boş ver gitsin o yüzden hastalıklı bir beyinleri var sanırım 😅😅
Gerçekten ilginç Allah akıl fikir versin. Hal hatır sormak da suç olmuş😅

Gerçekten ilginç Allah akıl fikir versin. Hal hatır sormak da suç olmuş😅
Önce bir insan şaşırıyor lan ne alaka diye 😅😅 sizi çok iyi anlıyorum o yüzden ama cidden sallayın ya çeşit çeşit deli var önce ben de bayağı bir şaşırıp bozuldum sonra zaar deli dedim 😅😅😅

Back
X