- 9 Ocak 2012
- 14.982
- 28.841
- 798
İyi de birşeyler çeviren adam zaten konuşma bitince siler onu yani az kurnazsa.
Yani o uyurken bunu yapıp boş bir whatsapp görüp ahh masum kocam diyip huzurla uyunur şüphe varsa bile.
Bende "güvenmediğiniz adamla dedektifçilik oynamayın boşayın gitsin" diyorum teşekkürleri alayım
Ama her kanıt bulan boşanmıyor ne yazık ki.sanırım konuşmaları da yüklüyorlar geri.
bir de konu sadece boşanıp boşanmama değil. kanıt meselesi.
bir evliliğe karşılıklı emek veriliyor. yani kadınında emekleri var. hakkı olan tazminatını almalı bence.
Ama her kanıt bulan boşanmıyor ne yazık ki.
Kanıt buluyor yüzüne vuruyor boşanmıyor adam daha da yüzsüzleşiyor böylece.
Telefonundan whatsapi sil.tekrar yukle.yuklerken eski numarani yaz.isin bitince ayni islemi tekrarlayip yeni numarani yazarsinKizlar bende bi soru sorcam ya.
Bugün hat değişikliği yaptım. Ve melesef eski vatsapi kapatmadan yeni hattın vatsabini açmış bulundum. Şimdi eski hattın vastabi sap gibi açık kaldı. Bilginiz varmi o Watsap kapanır mi kendiliğinden. Sinirlerim bozuldu . Sürekli kendi vatsabima bakiyorum
Telefonundan whatsapi sil.tekrar yukle.yuklerken eski numarani yaz.isin bitince ayni islemi tekrarlayip yeni numarani yazarsin
Bana da bu yorum yapilmisti ama samsung s5 da boyle bi bildirim gitmiyormus . Nerdeyse itiraf edecektim esime. Her telefonda gitmiyor arkilerMerhabalar herkese.
Bu konu bir kamu spotu aslında.
Aldatılma ve aldatılma şüphesi olan durumlarda BDV'de hep verilen tavsiyelerdendir ya WhatsApp Web'den konuşmaları okumak, bunu yaptığınızda eşiniz durumdan haberdar olur.
Şöyle ki, bilgisayardan WhatsApp'a girildiği anda, telefonun üst kısmında laptop simgesi beliriyor ve "WhatsApp Web şu an aktif" şeklinde bir bildirim geliyor. Bu bildirim kapatılamıyor.
Gizli kalmak istiyorsanız, onun telefonu ile meşgul olacağı saatlerde bunu yapmayın. Gece uyurken falan yapın.
BDV konuları ile ilintili olsa da konum yanlış yerde muhtemelen, taşınabilir.
Eki Görüntüle 2134797 Eki Görüntüle 2134798
Merhabalar herkese.
Bu konu bir kamu spotu aslında.
Aldatılma ve aldatılma şüphesi olan durumlarda BDV'de hep verilen tavsiyelerdendir ya WhatsApp Web'den konuşmaları okumak, bunu yaptığınızda eşiniz durumdan haberdar olur.
Şöyle ki, bilgisayardan WhatsApp'a girildiği anda, telefonun üst kısmında laptop simgesi beliriyor ve "WhatsApp Web şu an aktif" şeklinde bir bildirim geliyor. Bu bildirim kapatılamıyor.
Gizli kalmak istiyorsanız, onun telefonu ile meşgul olacağı saatlerde bunu yapmayın. Gece uyurken falan yapın.
BDV konuları ile ilintili olsa da konum yanlış yerde muhtemelen, taşınabilir.
Eki Görüntüle 2134797 Eki Görüntüle 2134798
Denedin mi? Sifre kismini hatirlamiyorum canim ya.kisa msj gonderiliyodu dimi.ben onu unutmusum tamamen.Ay dur. Anlamadım ben. Vatsabi siliyorum ve geri yukluyorum. Sonra kapattigim hattın nosu nu yazıyorum. Şifre gönderecek bana ama hat iptal o mesaj asla Gelmicek aslındasonra ne olacak şifre Gelmicek tikandim
Denedin mi? Sifre kismini hatirlamiyorum canim ya.kisa msj gonderiliyodu dimi.ben onu unutmusum tamamen.
Offf kotu olmus oyleyse.Evet denedim ama maalesef. Şifre gönderiyor hala. Kendiliğinden kapanmasını beklicem. Biran önce güncelleme gelse de kapansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?