Whatsapp Web bilen bakabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

3gunlukdunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
3.222
3.863
133
merhaba
Burada okumuştum bunu
Bu sabah whatsapp web de telefonla laptopu eşleştirme yaptım , sonrasında laptopun şarjı bitmiş kapanmış , laptopu açtım , siteye girdim ama yeniden eşleştirme gerekiyor.
Sorum şu ;
1. bu ilk yaptığım eşleştirme bir yerlere kaydolmamış mıdır ?
2. Her seferinde yeniden mi eşleştirme yapmak gerekiyor ?
3. Şuanda bugünkü yazışmalara ulaşma ihtimalim var mı ?

Pc den nasil olur bilmiyorum ama cep telefonuna whatsweb yukle ondan eşleştirme yap. Çıkış yapamadığın surece uygulamada kalirsin.

Sen telefonundan yazışmaları silmediğin sürece bütün yazışmaları bilgisayardan okuyabilirsin.
Ayrıca bilgisayarından whatsapp çıkışı yapmadığın sürece her seferinde eşleştirme yapmana gerek kalmaz.

oturumu acık tut diye bir buton var onu isaretlemeniz gerekiyoru pc den eslestirme yapınca benimki 4 aydır bu sekilde. sarj da biter bazen iki hafta sonrada acarım oturum kapanmaz.

PC'de kullandiklarimi telde girebiliyor um.
Birde tekrar eşleştirme lazım

aslında yeniden eşleştirme istemez ama sen tekrar yap dene bakalım bu sefer yine isteyecek mi tekrar girişinde

Sen telefonundan yazışmaları silmediğin sürece bütün yazışmaları bilgisayardan okuyabilirsin.
Ayrıca bilgisayarından whatsapp çıkışı yapmadığın sürece her seferinde eşleştirme yapmana gerek kalmaz.

Bilgisayarda nereye kaydolmuştur
Çıkış yapmamıştım ama eşleştirme istiyor

Tekrar eşleştirme isteyebiliyor bazen eşleştirin gitsin. Yazışmalarınız siz silmediğiniz sürece orada görünür o konuda sorun yok.

Bilgisayara kaydolmaz yazışmalar. Kaydolmasın istiyorsanız her ihtimale karşı tarayıcı geçmişini silip bilgisayarı öyle kapatın. Kalıcı olarak kaydolmaz yazışmalarınız, tekrar eşleştirme yapıp giriş yaptığınızda eğer telefondan silmezseniz mesajları görürsünüz.

o zaamn ikinci ihtimal olmuştur oda su
eşinizde ofiste falan kolay olsun diye baska bir pc den giriş yapmaya calıstıysa bir uyarı cıkıyor baska yerde acık oldugu buradan devam edilsin mi diye o tamam dediginde sizinki kapanıp onunki acılıyor. aynı sekilde onda acıkken siz acmaya calırsanız da soruyor ve siz evet derseniz onun ki hayır derseniz aynı anda iki pc den acıldıgı için sizinki kapanıyor. işte ben bunlarıu hep denedim :D

Ben işyerinde kullanıyorum, benim pc de otomatik geçmişi temizleme var. ondan kaynaklımıdır bilmiyorum ama sayfayı kapatıp yeniden açsam dahi eşleştirme istiyor. Oturumu açık tut işaretli olduğu halde. telefondan eşleştirmek için açtığımda tüm pc lerden çık diye uyarı veriyor yani bağlı görünüyor ama bağlanmıyor. Tekrar çıkış yapıp bağlanıyorum her defasında

Otomatik geçmişi temizleme yok
Eşimin de iş yerinde pc den girdiğini sanmıyorum

Bugünkü yazışmalara ulaşmam lazım
Yok mu bir çözümü :110:

Otomatik geçmişi temizleme yok
Eşimin de iş yerinde pc den girdiğini sanmıyorum

Bugünkü yazışmalara ulaşmam lazım
Yok mu bir çözümü :110:

Yani belkide geçmiş temizlemeyle alakalı değildir. Ben sadece öyle olduğunu düşünüyorum. yeniden eşleştirme yapmadığın sürece yazışmalara ulaşamıyosun. pc kayıt etmiyor bende

o zaman üzüldüm esiniz sizldiyse malesef yeniden girseniz de göremezsiniz...

Oturum açık tut işaretli
Geçmiş silme programı yok
Bu gece bir daha eşleştirme niyetindeyim ama yarın yine böyle kala kalmak istemiyorum
Tam olarak ne yapmalıyım oturumun kapanmaması için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X