Whatsapp hakkında önemli

melikediyebir1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2023
35
13
3
Merhaba öncelikle whatsappı olmayan bir insanın doğal olarak whatsapp üzerinde “davet et “ kısmı gözüküyor , bugünlerde çokça duydum bir korsan whatsapp muhabbeti var o uygulamanın adı ne ? Kullanıldığında kimse wp kullandığını anlamıyor mu onu gizleyebiliyor musun? Bu korsan wp konusunda bilgisi olan yazabilir mi ?

Benim kizkardesim bana indirmişti Google üzerinden çok tuhaf bir uygulama baktım ben bakmadığım halde msjlarim okunuyor kendi kendine kaldırdım

Başka şeylere kafa yorun güvensizdir

öyle bir uygulama yok,yani whatsapp kullanıyorsanız davet et olarak görünmez,sizin söylediğiniz uygulama whatsapp aero,whatsapp plus veya whatsapp gb olabilir,onlardada böyle bişey yok,normal whatsapp bunlarda,oyle aman aman bişey fln değiller yani,sadece son görülmeyi kapatabiliyorsun,bide msjların silinmesini engelliyor,yani muhattap olmak istemediğin zaman kurtarıcı bir uygulama o kadar,indirmendede bir sakınca yok yani neden kötü bişeymiş gibi düşündünki,ben 10 senedir kullanıyorum gayette memnunum.

Son görülme normal WhatsApp'ta da kapatılıyor.

Bir ara içinde uçak modu var diye kullanmıştım. İnternet açıktı ama WhatsApp'ı uçak moduna alıyordum sadece.
Bu özelliği iyiydi ama çok karışık geldi normale döndüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…