Whatsapp grubuna eklenmemişim.

Bence haklısınız. Size mesaj atıp böyle böyle diyen de haklı. 5 kişi bir yere gidilecek ama o an 4 kişilik ev var diye 1 kişiyi dışarı atmaya gerek yok. Eklersin herkesi böyleyken böyle, hani ya gelin 5 kişilik yer bakalım ya da tek kalmayı seven vardır ya da başka konaklama seçeneği olan vardır birlikte çözüm bulalım denir. Şirket neden bir yer ayarlamiyor onu anlamadım?

en azından yüzüme deseydin dedim. bunun yabancılıkla alakası yok yani. onlar da nelere bozuluyor, çağırmadık falan diye. ben de 5 yıldır burdayım ki ben de cok bağımsızımdır. ama taa uzak bi ülkeye gidicez. ben arayıp yer bulcam. akşama yemeğe çağırmamak gibi birşey değil bu. bozuldum acıkcası. sadece iş arkadaşı olsak zaten takmam, öyle değildik yani.

şirket sonradan ödeme yapcakmış, ev bulucaz biz buluyoruz maalesef.

evet o şahıs bakmış evler 5 kişilikmiş. e o zaman ayşeyi eklemeyelim demiş. mayısta gidicez. 4 kişilk ev bulunmamış, evler genelde 3-4 kişilikmiş. o kişi öyle karar vermiş.
Toplam 5 kişi calismaya gideceksiniz ama 4 kişilik ev bulmuşlar sizi kapı dışarı etmişler arkadaşlarınız değil mi bu durumda bende bozulurdum aslında normal zaman olsa aman banane derim kafama takmam bile ama bu durum farklı iş için olan bir durum .

Farklı yere gidince hepizin aynı yerde kalması gerekmiyor mu yada şirket ayarlamiyor mu kalınacak yeri.

Fena olmuş. Dışlanmış durumuna düşmüşsünüz. Ortamınız nasıldır bilemem ama siz de bundan sonra kendinize başka arkadaşlar edinmeye çalışın derim. İlk fırsatta böyle yapanlarla bilemiyorum benim güven duygum sarsılırdı, beni neden istemiyorlar diye canım sıkılırdı.

Herkesle samimi olunmuyor. Güven olmaz iş arkadaşlarına. Gruba almayıp bir dursun beklesin demiş. Bellikii çok irtibat kurmak istemiyor onlar. Sen de s.kt.r et gitsin sana arkadaş mı yok

kalabalık gidicez aslında. ev de bulmamışlar, bu kız bakmış evler 4 kişilikmiş, beni kapı dışarı etmiş. daha kötü yani. hipotez üzerine karar vermiş buna. maalesef ayarlamıyor. sonradan kiramızı ödeyecekmiş şirket.

Demek ki çok istenmiyorsunuz ama mecburiyetten dahil ediliyorsunuz. Reaksiyon göstermeniz karşının fikrini değiştirmez. Gösterilecek de bir şey yok gerçi. Ota tüye niye grup kurulur bence çok saçma. Siz kendi başınızın çaresine bakmayı düşünün gruba gelene kadar. 1,5 ay istenilmeyen yerde hiç çekilmez

Ofiste kullanılacak koltuk takımı için bile grup açılıyor öyle demeyin

yaa asla öyle birşey de yoktu. istenilmemek falan gibi. oyle olsa zaten ben de garipsemem. hep beraber takılıyorduk her zaman. hiç öyle birşey hissetmemiştim. grubu yapan kişi ile de alakalı olabilir.

yaa asla öyle birşey de yoktu. istenilmemek falan gibi. oyle olsa zaten ben de garipsemem. hep beraber takılıyorduk her zaman. hiç öyle birşey hissetmemiştim. grubu yapan kişi ile de alakalı olabilir.
Benim size tavsiyem hiç orada ihtiyaç duymadan tek başınıza olacakmış gibi kendinizi hazırlayıp planınızı yapıp gidin.
Beraber olacaksınız illaki ama içinizde o özgüven olsun, ne olur ne olmaz

Benim size tavsiyem hiç orada ihtiyaç duymadan tek başınıza olacakmış gibi kendinizi hazırlayıp planınızı yapıp gidin.
Beraber olacaksınız illaki ama içinizde o özgüven olsun, ne olur ne olmaz
evet evet istemedim öyle düşünmeni falan diye birsürü mesaj attı ama ben başka şekilde kalacak yerimi ayarlarım. daha büyük konuşmayayım ama kalmam o grubun bulduğu evde.

Çok ayıp gerçekten ne yazsam bilemedim. SS atan kızı da haklı buldum, herkes eve yerlesecek sen kalacaksın oylece haberin var mı bazında atmış kötü duruma düşmeni istememiş. Sen de airbnb veya konuk evi bak zaten 1.5aymış. SS atan kızla arkadaşlığa devam ederdim bence dürüst bir insan diğerlerini s.tir et bence de.. yerinde olsam Türk olanlara yazardım ayıp ettiklerini söylerdim sonra da engeller sittir ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…