Whatsapp grubuna eklenmemişim.

Grubu kuran kisinin sizinle bir sorunu olabilir mi? Diğerleri de anladığım kadarıyla isim halloluyor nasıl olsa sesimi cikarmayayim diye düşünüyorlardir
ya benle sorunu yoktur da biraz kendini öne atan tipler olur ya öyle. yüksek enerjili, ortamda hep konuşan baskın insanlardan. kendince bakmış 5 kişilik daireler yok, birini dışarda bırakcak. 3 abd li yakın zaten, diğer türk kız da evine falan çağırdı sanırjm daha yakın hissetti ona. beni eklememiş. biraz bencil bi tip zaten.

Çok ayıp gerçekten ne yazsam bilemedim. SS atan kızı da haklı buldum, herkes eve yerlesecek sen kalacaksın oylece haberin var mı bazında atmış kötü duruma düşmeni istememiş. Sen de airbnb veya konuk evi bak zaten 1.5aymış. SS atan kızla arkadaşlığa devam ederdim bence dürüst bir insan diğerlerini s.tir et bence de.. yerinde olsam Türk olanlara yazardım ayıp ettiklerini söylerdim sonra da engeller sittir ederdim
evet ss atan türk. kötü niyetle atmadı o. haberin olsun şimdi böyle bi grup kuruldu, seni de ekletim dedi, sonra kızın cevabını attı. ss atan olmasa hiç haberim yok.

ya benle sorunu yoktur da biraz kendini öne atan tipler olur ya öyle. yüksek enerjili, ortamda hep konuşan baskın insanlardan. kendince bakmış 5 kişilik daireler yok, birini dışarda bırakcak. 3 abd li yakın zaten, diğer türk kız da evine falan çağırdı sanırjm daha yakın hissetti ona. beni eklememiş. biraz bencil bi tip zaten.
Çok ayıp etmiş ya. Resmen dislamak istemiş. Siz haklisiniz. Kaldığınız yerin parasıni şirket masraf olarak ödeyecek olmalı size. Siz de ortalama bir fiyatta tek başına kalacağınız güzel bir yer bulun

şirket sonradan ödeme yapcakmış, ev bulucaz biz buluyoruz maalesef.
Madem şirket karşılayacak, o yakın dediğiniz arkadaşınızla ayrı eve çıkın. O gruba mı dâhil olmak istiyor? Açıkçası 5 kişilik evde 1 haftayı zor ederdim.

Bozulmak normal bu durumda. Ss atan kiz iyi niyetli değil, çok seviyorsa seni ben arkadasimi yalnız birakmiyim şimdi, siz 3 kisi tutun biz 2 kisi diyebilirdi. Ben gruptayim sen degilsin haberin olsun demis ee sana ne faydasi var ki bu durumda bu kizin.

evet ss atan türk. kötü niyetle atmadı o. haberin olsun şimdi böyle bi grup kuruldu, seni de ekletim dedi, sonra kızın cevabını attı. ss atan olmasa hiç haberim yok.

Yani şöyle ABDlilerden bir halt olmaz zaten, genel olarak çok yüzeysel bir toplum öyle dostluk mostluk pek yok varsa yoksa para ve çıkar ilişkileri. Diğer 3lü de Türk olsaydı büyük ayıp etmiş derlerdim ama 3ü ABDliymiş şimdi gördüm, davet ettikleri ve dahi sana yazan kız 4 numara Türk doğru mu? O zaman ayıp eden 4 numara oluyor bence, bunlar bu kızı evlerine davet etmiş od a ben gidiyorum haberin olsun sen de ne yaparsan yap bazında atmış SSi valla fikir değiştirdim. Ben olsam gitmezdim 4lu yasamaya yani ne de olsa şirket kirayı ödüyor eee niye satayım diğer Türk arkadaşımı üstelik 2 kişi yaşamak varken neden 4 kişi yaşayayım ... neyse ne ABDlilerden zaten beklentin olmasın SS atan kızı toptan sittir et. Tek kişilik yer bak 1.5 ay çabuk geçer zaten bence o Amerikalılar o kızın burnundan getirecek yazmıştı dersin:)

Son düzenleme:
Normalde böyle şeyleri cok takmam ama bu sefer gıcık oldum. iş için mayıs haziran ayında 1.5 aylığına uzak bi ülkeye gideceğiz. ofiste arkadaşlık ettiğimiz 5 kişilik falan bir grup var. 2 miz türküz, diğerleri abd li. neyse ben türkle daha yakınım tabi ama hepsiyle de eşit zamanlarda görüşüyoruz. diğer türk kızın evi büyük baya arada film falan izlemeye çağırdı, hani öyle bir yakınlık yarattı ki zaten iyi bir kız.
bugun orda kalmak için ev arkadaşı olmak içn grup açmiş bı kız ben yokum. türk kız bana yazdı. neyse gruba yazmış adım ayşe olsun, ayşeyi de ekleyeyim mi diye, grubu açan kız evler 4 kişilikti, şimdilik dursun falan demiş. ev bulursak ekleriz falan demiş. türk kız bana ss attı. acayip bozuldum. o kıza mesaj atmak istiyorum en azından bana haber verebilirdi. sizce haklı mıyım ? fazla reaksiyon da göstermek istemiyorum. ve ne desem kıza? zaten sürekli ön planda olmaya çalışan, aşırı yüksek enerjili bi tip.
Cok haklisiniz, bence yaniniza bir kisiyi bulup 2 kisi cikin siz de

Siz ne yapacaksınız tek başınıza nerede kalacaksınız ay ben şimdi sizin yerinize telaşa düştüm.
Bu arada 5 kişi bir evde kalmak kolay değil 1,5 ay da kısa değil bence size ss atanla 2 kişi ev tutsanız daha iyi. Sabah tuvalet sırası bile gelmez 5 kişi.

Siz ne yapacaksınız tek başınıza nerede kalacaksınız ay ben şimdi sizin yerinize telaşa düştüm.
Bu arada 5 kişi bir evde kalmak kolay değil 1,5 ay da kısa değil bence size ss atanla 2 kişi ev tutsanız daha iyi. Sabah tuvalet sırası bile gelmez 5 kişi.
ahahha teşekkür ederim. bi yer bulurum, dert o değil. daha 5 ay var, illa bi yer edinirim de gruptan dışlanmak cok kötü hissettirdi.

Ss atan kızla konuş, kendinize birlikte ev ayarlamayı teklif et. Kabul ederse birlikte ev bakın ve ayarlayın. Kabul etmezse de dik dur ve kendine ev bul. Kafan da rahat olur. Seni istemiyorlar ve önemsemiyorlar belli ki. Ss atan da biri nasıl olsa ev buldu ev aramaya gerek kalmadı diye onlarla kalmak istiyor belli ki.

X