Whatsapp grubuna eklenmemişim.

bibi95

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
467
872
29
Normalde böyle şeyleri cok takmam ama bu sefer gıcık oldum. iş için mayıs haziran ayında 1.5 aylığına uzak bi ülkeye gideceğiz. ofiste arkadaşlık ettiğimiz 5 kişilik falan bir grup var. 2 miz türküz, diğerleri abd li. neyse ben türkle daha yakınım tabi ama hepsiyle de eşit zamanlarda görüşüyoruz. diğer türk kızın evi büyük baya arada film falan izlemeye çağırdı, hani öyle bir yakınlık yarattı ki zaten iyi bir kız.
bugun orda kalmak için ev arkadaşı olmak içn grup açmiş bı kız ben yokum. türk kız bana yazdı. neyse gruba yazmış adım ayşe olsun, ayşeyi de ekleyeyim mi diye, grubu açan kız evler 4 kişilikti, şimdilik dursun falan demiş. ev bulursak ekleriz falan demiş. türk kız bana ss attı. acayip bozuldum. o kıza mesaj atmak istiyorum en azından bana haber verebilirdi. sizce haklı mıyım ? fazla reaksiyon da göstermek istemiyorum. ve ne desem kıza? zaten sürekli ön planda olmaya çalışan, aşırı yüksek enerjili bi tip.

Zaten iş arkadaşı ile samimi olmak baştan hata . Ayrıca size ss atan da hiç masum değil işinizi yapın asgari düzeyde iletişim kurun iş dışında da yakınlık göstermeyim

Zaten iş arkadaşı ile samimi olmak baştan hata . Ayrıca size ss atan da hiç masum değil işinizi yapın asgari düzeyde iletişim kurun iş dışında da yakınlık göstermeyim
yok ama arkaş grubuyuz, ve ev tutulcak yurtdışında. mesajı atan iyi niyetle attı, o üniden de arkadaşım. grup oluştu sen yoksun haberin olsun dedi. kötü bişe demedi türk arkadaşım. neticede iş de olsa arkadaş olunuyor. avrupada öyle en azından. cok sık yemeğe, etkinliği vs gidiyoruz beraber. yaş ortalaması 34 olan bi ofisiz. ister istemez arkadaş olunuyor.

Diğerlerini bilmem ama size ss atan kızın niyeti de iyi değil.

Bahsettiğim şey bunların hiçbiri değil ama siz kendi fikrinizle zaten ısrarcısıniz o yüzden sadece iyi şanslar

ama o demese bilemezdim ki. o arkadaşım. benden habersiz ev tutulsa daha mı iyiydi.?
Aynı duruma benzer bir şey bende yaşadım benim arkadaşımı almamışlardi gruba mesaj attım alın diye sonrasında sebebini açıkladım ve o arkadaşımı rencide etmemek için de durumu bildirmedim sadece fazla samimi olmana gerek yok felan demiştim, zaten iş arkadaşlarınızla da fazla samimi olmaya gerek yok. Ss atan kız sanki sizi rencide etmeye çalışmış gibi geldi sizin yazdıklarınıza bakarak yani. Ama benim de moralim bozulurdu şahsen.

Ben şeyi anlamadım, konu gruptan ziyade yurt dışına hep beraber gidiyorsunuz, 4 kişilik bi ev bulunmuş siz 5 kişisiniz ve burada "o ayrı ev bulur artık" diye bırakılan kişi sizsiniz yani, doğru mu?
evet o şahıs bakmış evler 5 kişilikmiş. e o zaman ayşeyi eklemeyelim demiş. mayısta gidicez. 4 kişilk ev bulunmamış, evler genelde 3-4 kişilikmiş. o kişi öyle karar vermiş.

evet o şahıs bakmış evler 5 kişilikmiş. e o zaman ayşeyi eklemeyelim demiş. mayısta gidicez. 4 kişilk ev bulunmamış, evler genelde 3-4 kişilikmiş. o kişi öyle karar vermiş.
Yani ben olsam ben de bozulurum, ben size hak verdim ya. En kötü grup açılır herkes eklenir arkadaşlar evler 4 kişilik genelde, nasıl yapsak, 3-2 ayrı ayrı mı çıksak ya da siz de bakın 5 kişilik bulabilir miyiz falan diye bi konuşmanın dönmesini beklerdim. Ha o kişiye yazsanız ne yazar nasıl yazarsınız bilmem ama hoş değil bence yapılan

yazdım valla. keşke bana da deseydin baştan diye. çünkü sadece iş arkadaşı değiliz, bi kaçımız masterdan arkadaşız falan. merhaba merhaba değiliz. aynı departmanda bile değiliz. oyle iş ciddiyeti olan bi grup değiliz yani. en azından bana deseydin diye. aynen ben de herkesi eklerdim sonra aa böyle evler tamam plan değişsin derdim.

grubu açan kız evler 4 kişilikti, şimdilik dursun falan demiş. ev bulursak ekleriz falan demiş. türk kız bana ss attı. acayip bozuldum.

ve ne desem kıza?
Evler 4 kisilikse belli ki onlar kalacakları kisileri eklemisler,yani siz bozuldugunuzu söyleseniz ne degisecek ki istememisler.Ben olsam tepki vermem 5 kisilik ev cıkarsa ve o zaman eklerse kendim cıkar orada kalmam.
Size söyleyen yakın arkadasınızdan da madem böyle bir bilgi verdi ,4 kisilik olacaksa o yok ,ben onunla bir konusayım duruma göre kalırım grupta demesini beklerdim.

Yani kimse sizi eklemek zorunda değil.
Yabancılar sizin gibi duygusal düşünmüyorlar.

Yani kimse sizi eklemek zorunda değil.
Yabancılar sizin gibi duygusal düşünmüyorlar.
ay yabancılıkla ne ilgisi var. hep beraber konuştuk ettik. ben de duygusal değilimdir doğum gunum falan unutuulsun hiç takmam. ama tüm grubu ekleyip beni eklememişler. bana deseler ki eksik yada fazla ok derim zaten. kalcağımız 1,5 ay.

Çok alakası var.
Yurtdışında doğdum büyüdüm yaşıyorum ve burdakiler biz Türkler gibi herşeye duygusal bakıp anlam yüklemiyor.
Yani siz beni neden eklemedi konuşmuştuk vs diye düşünürken o 4 kişilik yer var ve vakit geçirmek istediğim 4 kişiyi eklerim diye düşünür kapatır olayı.
Yok ayıpmı olur yok alınırmı diye düşünmez bizim gibi.
Yani senin ona yazmanda pek umrunda olmaz diye düşünüyorum.

doğrudur. tabi ki ben etkisi olsun diye yazmadım, benim düşüncemi bilsin. ne etkim olacak benim ? en azından yüzüme gülüp arkamdan beni istemediğini bildiğimi bilsin.

Ben konu sahibine hak verdim sonuçta sizin adınıza dört kişi yerine sadece o kız karar vermiş belki diğerleri farklı düşünecekti ve sizin tek başınıza ayrı bir ev bulma telaşınız olacak ben olsam gerilmeden şey derdim hani diğerlerinin fikirlerini aldın mı bu ortak bir karar mı ona göre ben de yolumu belirleyelim diğerlerinin yerine karar verdiysen bu hoş değil falan diye girerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…