- 28 Ağustos 2016
- 37
- 15
- 43
- Konu Sahibi aksinya_kimberlit
merhaba whatsapp dan engelleyip iki gün sonra geri whatsapp engelini kaldırıp hiç yazmayan online da olmayan eski sevglinin mantığı nedir acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
watsapp engelini kaldırdığını nasıl anladın?merhaba whatsapp dan engelleyip iki gün sonra geri whatsapp engelini kaldırıp hiç yazmayan online da olmayan eski sevglinin mantığı nedir acaba
profil resmi durumu ve son görülme saati kaybolmuştu ordan anladım 2 gün sonra bunların hepsi geri görünür oldu. kaldırmış engeliwatsapp engelini kaldırdığını nasıl anladın?
yazmamı mı bekliyo çok bekler zübük diye seslenesim geldi adama :)acaba yazar mı mantığı..
teşekkür ederim.sorarsam iletişim kurmuş olurum bunu da hiç istemiyorum. ama mantığını da anlamaya çalışıyorumKendisine sorsanz?¿?¿
keske benim dusundugum birisi de engeli kaldirsa demi ne guzel olur??merhaba whatsapp dan engelleyip iki gün sonra geri whatsapp engelini kaldırıp hiç yazmayan online da olmayan eski sevglinin mantığı nedir acaba
gozukuyor ama eger numarasini engelleyip rehberinden silersen ..Kendimden misal vereyim: birini engelleyince, engellenenler listesinde o kisinin numarasi hala gözüküyor. Ben sahsen bunu istemedigim icin belli bir süreden sonra engeli kaldirmistim. Fazla anlam yüklememek gerekiyor..
ben de bu yoruma katılıyorumKendimden misal vereyim: birini engelleyince, engellenenler listesinde o kisinin numarasi hala gözüküyor. Ben sahsen bunu istemedigim icin belli bir süreden sonra engeli kaldirmistim. Fazla anlam yüklememek gerekiyor..