whatsapp da tek tık krizim

Sevdalumsun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
492
138
103
merhaba arkadaslar kafayi yicem whatsapp dan mesaj yaziyorum tek tik da kaliyo niye ya niyeeeeeee(((((((ne cift tik oluyo ne de mavi tik oluyo.karsi taraf engellemedi o dabeni cok merak ediyo ..sizde de oyle mi??? niye oyle olur bugun internet de yukledim.kafayi yicem.(((

bugunlerde benim de whatsappim oyle mesajlarim gitmiyor ya da tek tik oluyor. artik whatsappta mi problem var bilmiyorum. normal durumlarda tek tik mesaj sizin telefonunuzdan cikti ama karsi tarafa iletilmedi demek, karsinin telefonu kapaliysa ya da interneti kapaliysa, baglantisi kopmussa tek tik oluyor.

karşı tarafın interneti olmayabilir
whatsApp numarasını değiştirmiş olabilir

ya ariyo zaten de o sorun degil yemin ederim.o kadar para verdim tele cildirmamak mumkun degil.defiklerinizi kontrol ettim her sey yolunda ama tek tik((((

bilgisayarda tarayıcıdan açıp dene whatsapp ı

web.whatsapp.com

googleden arat nasıl girildiğini bilmiyorsan

interneti yok kişinin

cocuk arayip duruyo niye boyle oluyo diye...bilsemonunki de oyle o da bana ulasmiyo.ama demin baska birine yolladim cift tik oldu hemen

interneti çekmiyodur. genelde öyle oldugunda karşı kişisi whatsapp progrmını açtıgında iletiler gidiyo.

bu sabah erkenden telefoncuya gitmis .o da deli olmuş meraktan sabah erkenden telefoncu acilsin diye neredeyse kapisinda yatacaktim diyomeger kendi internetinde sorun varmis ohhhhh beeeeee

interneti çekmiyodur. genelde öyle oldugunda karşı kişisi whatsapp progrmını açtıgında iletiler gidiyo.
valla dogru onun internetinde sorun varmis . ben tek tik oldugu icin yazdim hep belki ulasir diye internetini düzelttirmis valla hepsi de ulasmis cok guzel haberlerim vardi ona bu sekilde ogrenmis olduuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…