- 31 Ağustos 2015
- 492
- 138
- 103
- Konu Sahibi Sevdalumsun
-
sınırsız internetin olduğu yerde ya da net paketin varsaa beleşşşBirbirinizi merak ediyorsanız arayın. Sms gibi bir seçenekte var. Niye ısrarla vatsap ?
bilgisayarda tarayıcıdan açıp dene whatsapp ımerhaba arkadaslar kafayi yicem whatsapp dan mesaj yaziyorum tek tik da kaliyo niye ya niyeeeeeee(((((((ne cift tik oluyo ne de mavi tik oluyo.karsi taraf engellemedi o dabeni cok merak ediyo ..sizde de oyle mi??? niye oyle olur bugun internet de yukledim.kafayi yicem. (((
interneti yok kişininmerhaba arkadaslar kafayi yicem whatsapp dan mesaj yaziyorum tek tik da kaliyo niye ya niyeeeeeee(((((((ne cift tik oluyo ne de mavi tik oluyo.karsi taraf engellemedi o dabeni cok merak ediyo ..sizde de oyle mi??? niye oyle olur bugun internet de yukledim.kafayi yicem. (((
valla doğruymuşinterneti yok kişinin
valla dogru onun internetinde sorun varmis . ben tek tik oldugu icin yazdim hep belki ulasir diye internetini düzelttirmis valla hepsi de ulasmis cok guzel haberlerim vardi ona bu sekilde ogrenmis olduuuuuinterneti çekmiyodur. genelde öyle oldugunda karşı kişisi whatsapp progrmını açtıgında iletiler gidiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?