Liseli olsak öyle anlaması normal.Cevabiniz dovecekmis gibi olmus ama
Katlanmak yerine sorunu çözmeyi ve görüşmeyi tercih ettim ama korktu :)O zaman bu gereksiz tavırlara katlanmayı goze almalısınız
Kendisi kavgacı ve saygısız profile sahipse o yüzden öyle düşündü sanırım.Seni kavgaci bir tip sanmistir zira oyle bir profil cizmis oldun istemeden...oluyo ya sac bas girisen kadinlar onlardan sanmıştır o laftan sonra
Bizim grup çok aktif.Çok saygısız, fazlasıyla hadsizce.
Bizim grup sohbete kapalı. Sadece öğretmen mesaj atabiliyor.
ama biraz da yanlış anlasilmaya musait bir cevap verdin simdi dogruya dogruKendisi kavgacı ve saygısız profile sahipse o yüzden öyle düşündü sanırım.
Ben de nadiren cevap yazarım ama bu veli sinir etti beni.Veli grubundan sessize alarak uzaklaşıp ,
bir iki veli ile de ödev, aktivite soracak samimiyeti tutmak en güzeli
Ben En son veli whatsapp’ından , öğretmene pijama mı yoksa Micheal kors çantamı alalım diye ateşli ateşli tartışırlarken kaçmıştım . :)
Valla onun kötü zannı tamamen :)ama biraz da yanlış anlasilmaya musait bir cevap verdin simdi dogruya dogru
Karsidaki seni hic tanimiyor ve en kotusune yormasi normal
E fena mi oldu gozu korktu iste bosver ne anladiysa anladı
Hım konunun uzaması hoş olmamış.Buna yakın birkaç cevap verdim ama uzattıkça uzattı.
Ben de okulda tanışalım dedim diye korkması komik.
Keşke.Direkt olarak, “biz hangi ödev olduğunu öğretmene sorduk, size değil” deseydiniz keşke. Yeterince açıklayıcı olurdu o Veli’nin burnunu sokmaması gerektiğini anlaması için.
Öyle valla.Whtsap grup olayından nefret ediyorum
Annelerin işi gücü YOk sürekli grup üzerinden sohbet mi dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?