Açıkçası kadın laf sokunca ben de geri kalmadım.Öncelikle kadın terbiyesizlik etmiş insanlık hali bir sürü msj geliyor gözden kaçmış olabilir ancak sizin msjınızdan da ben de o kadın gibi anlam çıkardım
Uyarsa bile bunun bir üslubu olur. Hesap sormak nedir?Sizin yazdiginiz son mesaj da hoş olmamis ama o kadinin basta yazdigi mesajin yaninda sizin ki hic inanki. Buyuk terbiyesizlik yapmis o kadin. Luzumsuz şey! Kendine mi kalmis uyari yapmak
evet çünkü niyetim zaten görüşmek.O veli terbiyesizlik yapmış sizinki de laf sokmadan ziyade çıkışta görüşelim demek gibi olmuş.
Her hafta 7-8 sayfa ödev var. Sanırım ilkokula hazırlık.Kadının yazdığı hoş değil ancak sizinkinin de altta kalır yanı yok. Özür diledi madem uzatmayın. Ne gereksiz şu gruplar, böyle tatsızlıklara sebep oluyor çoğunlukla. Anaokulu öğrencisine neden ödev veriliyor ayrıca. Ben konunuzda sizin iletişiminizden çok ödevi sorun olarak gördüm.
Evet Biraz ogrencilerin,çıkışa gel demesi gibi oldu
Kendi de pek terbiyesizmis ama...
aynen.Ayrica ben şu anne gruplari okul gruplari sinif gruplari gibi gruplara okadar gicik oluyorum ki bazen diyorim şu whatshap nerden cikti? Hic hoslanmiyorum bir suru luzusuz muhabbet bip bip susmuyor her yerde öte .bir telefon grubu sessize alsak önemli birsey yazilsa kaciriyoruz. Bos muhabbetler olmamali oyle gruplarda ama malesef bir ton oluyor. Ne kadar bos insan var zaman bulup oraya saatlerce yaziyorlar
Ne gerek var. Bu tarz gruplarda sessiz takipçi olmayı yeğlerim. Benim soracağım soruyu zaten biri sormussa ona cevap gelmesini beklerim. Polemiğe girmemSelam kızlar,
Kızım anaokuluna gidiyor. Her hafta sonu boyama, kesme vb ev ödevleri oluyor.
Öğretmen gruba "son ödev için ay sonuna kadar vaktiniz var" yazmış.
Bir veli de "hangi ödev için?" diye sormuş. Ben de merak ettim hangi ödev diye.
Diğer veli "çocuklarınızı takip etmiyor musunuz, okuma yazmanız yok mu?" vb şeyler yazmış.
O sırada ödevin sayfalardan birinde en altta yazdığını farkettim, soran veliye yazdım "şu sayfada şu ödev" diye.
Bize laf soktuğunu düşündüğüm veliye de "iyi ki varsınız, sayenizde ödev yapabiliyoruz" yazdım.
"Mühim değil size hatırlatırım bundan sonra" yazmış.
"Madem öyle yarın okulda buluşalım" yazdım.
Konuşma bitti.
Yarım saat sonra o veli aradı "neden randevu verdiniz? Kavga mı edeceksiniz? Diğer velilerle öyle anladık" dedi.
"Biz ergen miyiz? Düello mu yapacağız? Sadece emri vaki konuşan arkadaşla yüzyüze görüşüp, varsa yanlış anlamayı giderelim istedim" dedim.
Kadın özür diledi vs.
Bu kadın ve diğer veliler beni ergen mi sandılar nedir yani?
Dipnot olarak; velilerin çoğunu tanımıyorum çünkü çıkış saatine en son ben gidiyorum, çoğu veli çocuğunu alıp gitmiş oluyor.
Aslında konuşma bu kadar kısa değildi.Ayy benimde kizim anaokulunda hic ödev vermediler. Sadece ögretmenimiz. Atatürk resmi cizin , bol bol boyama yapin diye odevler veriyor..
Konunuza gelince keske yarin okulda göruselim yerine . Daha keskin cevap verebilirdiniz.
Benim okumam yazmam varda , keske her okuma yazmasi olan , insanda olsa yazardim. O cevabini alirdi zaten
Cevabiniz dovecekmis gibi olmus amaAslında konuşma bu kadar kısa değildi.
Veli uzattıkça uzattı. Dedim o zaman yarın okulda görüşelim, konuşalım.
Kavga edeceğiz sanması komik ama :)
Buna yakın birkaç cevap verdim ama uzattıkça uzattı.Keşke cevap olarak kadına; "cevabını alıp altına bu tarz yazışma ve yazma üslubu hiç tarzım değildir.
Çağa ayak uydurup teknik telefon kullanan kişilerin birbirine laf sokmak istediğinde daha donanımlı cevaplar vermesi tarzımdır.
Çocuğuma her akşam uyumadan önce hikaye kitabı okuyorum. Arzu ederseniz bu gece evime bir kahveye gelin çocuğuma hikaye kitabı okurken beni dinleyip okuma seviyemi ölçebilirsiniz. Sevgilerimle." yazardım.
Çok sığ bı cevap vermiş, fakat siz tam gol atamamışsınız.
Haklı taraf kim derseniz de siz haklısınız.
Seni kavgaci bir tip sanmistir zira oyle bir profil cizmis oldun istemeden...oluyo ya sac bas girisen kadinlar onlardan sanmıştır o laftan sonraLise çocuğu olsak olurdu da hepimiz 30 yaş civarı anneleriz.
Gel düello yapalım'ı düşündürtecek zihniyeti anlayamadım açıkçası :)
aynen.
O yüzden sessize almıştım grubu.
Ben susamıyorum maalesef.Ne gerek var. Bu tarz gruplarda sessiz takipçi olmayı yeğlerim. Benim soracağım soruyu zaten biri sormussa ona cevap gelmesini beklerim. Polemiğe girmem
O zaman bu gereksiz tavırlara katlanmayı goze almalısınızBen susamıyorum maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?