• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wellsoft Battaniye

İşte battaniyelerim:69: Araya bir de kırmızı sıkıştırdım sağolsunlar çabuk kargoya verdiler.. Mürdüm muhteşem. Kızım bayıldı battaniyesine. Turkuazla kırmızıyı da ev hediyesi olarak aldım. Arkadaşımın kızında astım var ve bir sürü şey alerji yapıyor. Polar vs hiçbirşey kullanamıyor. Antiallerjik olması etkiledi beni. İnşallah bunu rahat rahat kullanabilir yavrucak..Kırmızı da annemlere :34:

Bu arada fotoları şimdi çekebildim. Gün ışığında çekme şansım yok maalesef:82: Kırmızı ile turkuazı çok açmadım. Malum hediye olacak aynı şekilde katlayamam falan:17: Son foto da flaşlı çekildiği için çok parlak çıkmış. aslında mürdüm olan flaşsız fotodaki gibi koyu.Kızım illa anne üstümdeyken çek dedi ama şimdilik elleri meşhur olsun yeter:37:

Sevgili çamaşır sepeti alacaklarım bitti. Hadi gözün aydın benden kurtuldun:8:

$Slayt1.JPG
$Slayt2.JPG
$Slayt3.JPG

Son düzenleme:
bende şipariş verdimm koyu pembe rengınden umarım vardır. Acemiyim bu konularda ilk defa net üzerinden birsey alacam hadı hayırlısı...:66:

Bende geçen hafta başında almıştım bu battaniyelerden o kadar hoşuma gittiki görünce burdan değil tabi ama harika bir yumuşaklığı var bir arkadaş 10-15 liraya satıyorlar demiş ama ben öyle battaniye hiç görmedim bunlara benzer varsada kesinlikle naylon karışımlıdır yazın yakar kışın üşütür onlar ama bu tek kelimeyle muhteşem bir battaniye arkadaşlar almayanlar için söylüyorum şiddetle tavsiye ediyorum :21:

Son düzenleme:
Ben de verdim siparişimi kırmızı ve turkuaz şeklinde, bornozumu giyip, üzerime bu battaniyeleri çekip yatıcam :1: ama yastık kaldı eksik şimdi bi de yastık satsanız vallah billah ondan da alıcam söz :90:

heyooo :66: benim de paketim yolda :66:
bu battaniyenin çakması vardı bizde
şimdi gerçeğini kızıma aldım :66:
çakması sıcak tutuyosa yumuşacıksa, orjinal olan nasıl olur siz düşünün..
acaba kızıma vermesem de ben mi kullansam :51: :26:
ha birde pazarda tek kişilik 20 lira dediler ama pek beğenmedim :51: gözüm tutmadı :60:
battaniye + kupa + KK Pro kart valla değer 40 liraya :46:

kargo ücreti ne kadr bizmi ödüyüruz

Merhaba
Evet kargo ücreti size ait. Ödeme şekline göre kargo ücreti 5-6 TL civarında tutmaktadır.

kızlar ya 17-02-2011 de cıkan kargolarınız geldımıı ???

Merhaba
Sizin kargonuz dağıtıma çıkmış rica etsem 169 PTT Kargoyu arayarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirmisiniz ?

Back