• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wellsoft Battaniye

Çok güzel bir dokusu var değil mi? Benim hediye aldıklarım inanılmaz memnunlar. Hatta onlar da yakınlarına hediye almak istiyorlar. Acaba komisyon koyup onlara mı satsam?:37:

Son düzenleme:
Çok güzel bir dokusu var değil mi? Benim hediye aldıklarım inanılmaz memnunlar. Hatta onlar da yakınlarına hediye almak istiyorlar. Acaba komisyon koyup onlara mı satsam?:37:

evet evet kadife gibi aynı... kıskandım valla :60: kızım için almıştım kendimmi kullansan diye düşünüyorum :60: yalnız bişi sorcam... bazı yerlerinde toz lekesi gibi siyah lekeler var.. yıkadıktan sonra çıkmazsa ne yapmalıyım?

evet evet kadife gibi aynı... kıskandım valla :60: kızım için almıştım kendimmi kullansan diye düşünüyorum :60: yalnız bişi sorcam... bazı yerlerinde toz lekesi gibi siyah lekeler var.. yıkadıktan sonra çıkmazsa ne yapmalıyım?

Toz derken nasıl yani. Şöyle sirkeleyince çıkmadı mı? Ya da bir tarafını deterjan ve soğuk suyla hafif bir çitileyin bakalım tozsa çıkar zaten..

Bu arada kızı astım olan bir arkadaşıma da almıştım. Kızçe çok rahat kullanıyormuş. Hiç alerji yapmamış çok mutlu oldum valla..

Son düzenleme:

Merhaba
Zaten kullanmadan önce yıkayacaksınız, yıkadığınızda çıkacaktır. Çıkmazsa (ki mümkün değil) benimle iletişime geçebilirseniz hemen yeni ürünü yollayalım.

merhaba..bayıldım battaniyelere ve gerçekten ihtiyacım vardı.özellikle pembe aradım burada görünce çok sevindim.sipariş verdim.acaba ne kadar sürede gelir?

Yarın yeni kargolar yola çıkacak perşembe en geç cuma elinizde olacaktır.

Toz derken nasıl yani. Şöyle sirkeleyince çıkmadı mı? Ya da bir tarafını deterjan ve soğuk suyla hafif bir çitileyin bakalım tozsa çıkar zaten..

Bu arada kızı astım olan bir arkadaşıma da almıştım. Kızçe çok rahat kullanıyormuş. Hiç alerji yapmamış çok mutlu oldum valla..

Ürünün en önemli özelliğide bu zaten

AYY çok güzeller yaa.. böyle içim kıpır kıpır oldu yumuşak ve renkli şeyler beni heyecanlandırıyor.. çok battaniyem var olmasa alırdım zeten evde sıcak nerdeyse pikeyle uyuyacaz ..
oğlumun yatağına alsam çiçekli erkeğe olmaz bunların, şimşek McQueen lisi varmı ? yada çizgi film karakterli sünger boblu felan varsa aliim oğluma fiyatı uygunmuş..

Ulen hiç birinize tavsiye etmiyorummm...

Şöyle anlatayım; o kadar yumuşak o kadar pofuduk o kadar böyle yumuş yumuş ki üzerinize aldığınız anda rahatlıktan, keyiften anında gözleriniz kapanıyor.

Bu hafta izlediğim hiç bir dizinin sonunu getiremedim beaa rehavetten... hepisine uyuyakaldım :106:

Ulen hiç birinize tavsiye etmiyorummm...

Şöyle anlatayım; o kadar yumuşak o kadar pofuduk o kadar böyle yumuş yumuş ki üzerinize aldığınız anda rahatlıktan, keyiften anında gözleriniz kapanıyor.

Bu hafta izlediğim hiç bir dizinin sonunu getiremedim beaa rehavetten... hepisine uyuyakaldım :106:

:60::60::60: aynen.. Ama ben kızımın kuduzluğunu sakinleştirmek için kullanıyorum. Kızım gel şöyle yumuş yumuş yatıp konuşalım diyorum sakinliyo canavar27:

Back