• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wellsoft Battaniye

Almanyadakiler siparis verebiliyor mu?
Kapida ödeme secenegi bizim icinde gecerli mi?
kargo ücreti normalinden daha mi yüksek olur?

Kalan renkler

- Kirmizi
- Turuncu (acik ve koyu)
- Pembe (acik ve koyu)
- Mavi (gok mavisi)
- Deve Tuyu (su anki favorim)
- Turkuaz (su anki favorim)
- Sari

Bende aldim Battaniyemi:21:cok güzel yumusacik:8:rengide harika:16:kizim el koydu hemen:9:

o kadar genis ki yan serdim !

$002.jpg $003.jpg $004.jpg

Kargom geldii:21::21::21:
Çook güzel çook yumuşak bir battaniye. Renklere de bayıldım. Turkuazı hediye olarak aldım ama bilemiyorum kıyıp birilerine götürebilir miyim:9:

Bir battaniye delisi olarak evde ucuzundan pahalısına çeşit çeşit battaniyelerim var. Bir arkadaş demiş ya 10-15 TL ye satılanlar var -ki o fiyatlara da battaniye dolu memlekette- kalitesi ve yumuşaklığı konusunda bununla aşık atamaz bence. Sanmıyorum ki onların cinsi welsoft olsun.. 10 liralık battaniye de vardır 100 liralık battaniye de. İkisine de battaniye denir ama hem kumaş kalitesi hem anti alerjik ürün olması hem de yumuşaklığı bakımından ben verdiğimin üzerinde bir tatminkarlıktayım ki fiyatına bakınca daha az bir beklentiyle sipariş etmiştim.

Bu hafta evde değilim. Hafta sonu evimde fotoları çekip paylaşırım arkadaşlar.. KK sayesinde 2. kez çeyiz düzüyorum kendime:27:Bardak,önlük, tava vs derken bayaaa çeyiz oldu bunlar.. Annem olsa kızıma saklayayım der ama ben kızımla kullanmayı tercih edicem:9:

Back