• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wellsoft Battaniye

ben sipariş verdim arkadaşlar bu siparişin ne zman geliceğini nerden öğrenebilirim? bide ben siparişi yollarken çift kişilik vermek istedim ama seçim yapıp yapmadığımı hatırlayamıyorum nasıl bakıcam verdiğim siparişe bilgilendirme mailide gelmemiş yardım ederseniz çok sevinirim...

Merhaba
Çift kişilik sipariş vermişsiniz, kargonuz pazartesi günü istediğiniz renk olarak yola çıkacaktır. Renk konusunda size özel mesaj yazıyorum şimdi.

bende beğendim almayı düşünüyorum ama yatakda nasıl durduğunu merak ettim..
acaba yatağa serilmiş olarak bir reism ekleyebilirmisiniz :26:

bende beğendim almayı düşünüyorum ama yatakda nasıl durduğunu merak ettim..
acaba yatağa serilmiş olarak bir reism ekleyebilirmisiniz :26:

evet katılıyorum, ben de çok beğendim ama serili halini, açık halini görmek istiyorum..
yumuşacık bişeye benziyor:69:

Not:Ürün siparişinizle birlikte 30TL.lik KK PRO Kart'a da ücretsiz sahip olacaksınız.

ben anlamadım battaniyeler 30 tl mi 50 tl mi ve bir arkadaş yazmış denizli ürünümü diye denizli ürünümü battaniyeler

çok güzel görünüyorlar bunlar denizlinin ürünlerimi?

Not:Ürün siparişinizle birlikte 30TL.lik KK PRO Kart'a da ücretsiz sahip olacaksınız.

ben anlamadım battaniyeler 30 tl mi 50 tl mi ve bir arkadaş yazmış denizli ürünümü diye denizli ürünümü battaniyeler

Merhaba
Evet ürünler Denizli üretimi. Battaniyeler 50 ve 40 TL yanında 30 TL ye satılan KK Pro kart hediye olarak yollanıyor.

gercekten cok guseller ama evde battanıye doluuu ımkansızz bu arada elaıgda yasayan arkadaslar tanısalım ben paludayımm gecıcı gorev nedenıyle buraya geldıkk:)):49::49:

ayyyy bayıldımmm ben bunlara bayıldımm...pro kart ne ben anlamadım onu 30 tl pro kart nerelerde geçerli ne işe yarıo :1::1:

Back