• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wellsoft Battaniye

çiçekleri sadece ayak ucunda değilde dağınık şekilde 5 6 yerinde olsa süper olurdu dediğm gibi okurken pazarda görmüştüm onlar öyleydi ayrıca kelebeklisi filanda vardı ama battaniyeyin üzerine serpiştirilmiş gibiydi çiçekleri kelebekleri sadece ayak ucundaa değildi farklıları gelir mi acaba ya :(

2 ay önce mesaj attmıştım ama ilgilenen olmamış sanırım nese sağlık olsun.

Merhabalar...
Evlenmek üzereyim havlularınızı battaniyeleri bornozları çok beğendim.Satış yaptığınız bir yeriniz var mıdır?bu sitedenmi almamız gerekiyor sadece tüm ürünler toplu şekilde yok mu? Yardımcı olun lütfen......

Merhabalar...
Evlenmek üzereyim havlularınızı battaniyeleri bornozları çok beğendim.Satış yaptığınız bir yeriniz var mıdır?bu sitedenmi almamız gerekiyor sadece tüm ürünler toplu şekilde yok mu? Yardımcı olun lütfen......

Merhaba
Satış yaptığımız bir mağazamız malesef yok. Ürünler sadece bu siteden satılmaktadır. Ürünler kendi bölümlerinde fotograflı olarak bulunmaktadır.

Bilginize

Merhaba...
Battaniyelerden mor rengi beğendim. stoklarınızda var mıdır? birde prokart nedir?nerde kullanabiliyoruz? bir şey olduğunda ürün değişimi yapabiliyor muyuz? son olarakta kargo ücreti ne kadar eskişehir için. hemen sipariş vericem teşekkürler....

Merhaba...
Battaniyelerden mor rengi beğendim. stoklarınızda var mıdır? birde prokart nedir?nerde kullanabiliyoruz? bir şey olduğunda ürün değişimi yapabiliyor muyuz? son olarakta kargo ücreti ne kadar eskişehir için. hemen sipariş vericem teşekkürler....

Merhaba

1. sayfada belirttiğimiz renkler dışında ürün elimizde kalmamıştır.

Bilginize

Merhaba
Çamaşır Sepeti sizlerle paylaşamamı istedi wellsoft battaniyelerin tüm renkleri dün bitmiş. Bu sebeple Wellsoft battaniye sipraişi alınmayacakmış

Elçiye zeval olmaz....

Back