• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wellsoft Battaniye

merhabalar bende özendim dün mürdüm sipariş verdim çalıştığım için annemin isim ve adresini verdim.de bana herhangi bir geri dönüş olmadı hala normal mi bu battaniyem gelecek mi :)

Merhaba
Ertesi gün size kargo bilgilerini yolladım kargonuz elinize ulaştı mı acaba ?

mesajınız bana bugün ulaştı sabah 10 da bende şimdi girdiim için şimdi gördüm kargom cumartesi geldi daha dorusu gelmiş.teşekkür ederim..
battaniyem çok güzel çok beğendim öle beklemiodum polar gibi sanki hiç böle battaniye görmedim :) ama yumuşacık güzel yani rengi de kendi de..yıkayıp kullanıcam bi elim değmedi.gerçekten bozulmaz dimi çok ymuşak çünkü ürktüm açıkçası hiç böle bişey kullanmamıştım..çok sevdim ama tavsiye ederim alacaklara..eşim beyaz veya mavi alsaydın ya dio,evlendiğimizden beri hep pembe mor fuşya nevresimlerde yatmak zorunda kaldı da kişiliğim bozulcak senn yüzünden dio :)
tekrar teşekkürler

# Wellsoft yumuşak dokusuyla sıcak ve rahat bir üründür. Kesinlikle tüylenmez, makinede yıkanabilir, çabuk kurur ve çekmez.
# Alerji, mantar ve kaşıntı yapmamanın yanı sıra anti-bakteriyel özelliğe de sahiptir.
# Astım hastaları tarafından da güvenle kullanılabilir..

mrb bende almak istiyorum..yanlız gündüzleri hep iş yerindeyim.mesai saatleri içinde teslim edilebilir dimi?? bir de ben 2 kişilik alacağım çeyizim için tabi bir de kaldıysa :) toplamda 58 lira ödemem gerekiyor galiba kağpıda teslim olacak çünkü

mrb bende almak istiyorum..yanlız gündüzleri hep iş yerindeyim.mesai saatleri içinde teslim edilebilir dimi?? bir de ben 2 kişilik alacağım çeyizim için tabi bir de kaldıysa :) toplamda 58 lira ödemem gerekiyor galiba kağpıda teslim olacak çünkü

arkadaşlar bir de battaniyenin kalınlığı nasıl? sıcak tutar mı??

Merhaba Öncelikle

Evet iş yerinize mesai saatleri içinde teslim edilir. Sadece 2 kişilikler kaldı, sipraiş vermeden önce lütfen renk konusunda bize sorunuz. Kapıda ödeme ile aldığınız için kargo dahil yaklaşık 56-58 Tl arasında tutmaktadır.

bende istiyorummmmmmmmmmmm ma yeni üye sayılırım nasıl oluyo hiç bir fikrim yok pro 30tllik indirim filan ne oluyo onu anlamadım o ne işimize yarıyo birde tek kişilik gelmez mi çift kişiliklerde hangi renkler var teslimat nasıl oluyo hiç bişi bilmiyorum nasıl alışveriş yapıyorzokurken pazarda görüyodum ama öğrenci olduğumuzdan anca bakabiliyoduk birde üstündeki çiçekler sadece alt tarafında mı var yoksa her yerinde mi ne çok soru soruyorum dimi

çiçekleri sadece ayak ucunda değilde dağınık şekilde 5 6 yerinde olsa süper olurdu dediğm gibi okurken pazarda görmüştüm onlar öyleydi ayrıca kelebeklisi filanda vardı ama battaniyeyin üzerine serpiştirilmiş gibiydi çiçekleri kelebekleri sadece ayak ucundaa değildi farklıları gelir mi acaba ya :(

Back