- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
dahada gecer inşallahvalla şimdilik kokusu iyi temizlikten sonra kalmadı birşey çok şükür günden güne geçti sanırım
noldu nanÖpün nan beni Sevin beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dahada gecer inşallahvalla şimdilik kokusu iyi temizlikten sonra kalmadı birşey çok şükür günden güne geçti sanırım
noldu nanÖpün nan beni Sevin beni
Bilmiyorum ki dostum çok pis acidim kendime nan tam uyuyacam Betül uyanıyor onu uyutana kadar benim uykum gidiyordahada gecer inşallah
noldu nan
ne oldu canımınnn içiAblam yaaa sefkate ihtiyacım var
Ablam Betül un üçüncü bir gözü var beşiğinde dışında ben uyumaya yeltenince hemen Betül ü uyandırıyor vallahi aciyorum şu halimene oldu canımınnn içi
aman kuzum yaaaa uykusuzlukta çok zor insan sersem gibi oluyor valla :)Ablam Betül un üçüncü bir gözü var beşiğinde dışında ben uyumaya yeltenince hemen Betül ü uyandırıyor vallahi aciyorum şu halime
Aynen abla öyleyim şu anaman kuzum yaaaa uykusuzlukta çok zor insan sersem gibi oluyor valla :)
ay cok zor bi durumBilmiyorum ki dostum çok pis acidim kendime nan tam uyuyacam Betül uyanıyor onu uyutana kadar benim uykum gidiyor
Hehehehe Allah hayırlı vakitte nasip etsin dostum yaaa yoksa Uykusuzluk yorgunluk illaki oluyor o olmasada betule baglamiyorum ben canı sağlıklı olsun yeter. Uykusuzmusum yorgunmusum olsun Betül iyiki var Allah eksikliğini göstermesin. Hem şikayet ederim hem de böyle derim işte manyak bi anneyimay cok zor bi durum
allah yardımcın olsun canım
bebek isteyenler bi daha düşünsün dimi
bendende bi manyak anne cıkar kesinHehehehe Allah hayırlı vakitte nasip etsin dostum yaaa yoksa Uykusuzluk yorgunluk illaki oluyor o olmasada betule baglamiyorum ben canı sağlıklı olsun yeter. Uykusuzmusum yorgunmusum olsun Betül iyiki var Allah eksikliğini göstermesin. Hem şikayet ederim hem de böyle derim işte manyak bi anneyim
Hehehehe Allah hayırlı vakitte nasip etsin dostum yaaa yoksa Uykusuzluk yorgunluk illaki oluyor o olmasada betule baglamiyorum ben canı sağlıklı olsun yeter. Uykusuzmusum yorgunmusum olsun Betül iyiki var Allah eksikliğini göstermesin. Hem şikayet ederim hem de böyle derim işte manyak bi anneyim
bendende bi manyak anne cıkar kesin
yokluguda varlıgıda farklı. başka
Miniğim gidiyor musun?kim ki o ?
İyimiş bu :))günaydın gribal dünyamın tribal vakaları
Anca kalktım, kahvaltımı yaptım, duşumu aldım, fönümü çektim, dışarı çıkmaya hazırdım ki, kv namazını kılmaya gitti, bakim dedim o arada3 saat sonra yazdığım günaydına verilen ilk cevap buysa tribal dünyamın gribal insanları olarak değiştiriyom yazımı