- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
çok güzel oluyor ya keske hergün öyle olsa yarım gün çalışsakdün fena kar yagışı vardı burda.
öğlen eve gidiverdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel oluyor ya keske hergün öyle olsa yarım gün çalışsakdün fena kar yagışı vardı burda.
öğlen eve gidiverdik
şimdide öküz olduk
işve cilve kocama gerisi sana sana bihterimeHala o kadar odun
Bugün içine Tuna Kiremitçi kaçmış gibi
Allah aşkına evde de böylemisin, yoksa cilveyi işveyi kocana, gerisini bizemi yapıyon
Geliyorum geliyorum buralara dabüyük ihtimal arada uğra bu taraflara özlüyoruz seni kuşum
ya iyisin pinki kilolu değilsin ki ideal bence ha nolur bir iki kilo verebilirsin belki ama ortada tombiş bir durum yok bence
Yasak aşk yaşamak kolay değil, çekecez mecbur o hallerini
arkadaşım kiloluydu benim kocasıda bir görsen çırpı gibi kilo da veremiyordu kız yemeği seviyor sonra baktı olmuyor hamile kalıverdi çareye bak ay pek mutlu şimdi kimse yediğime karışmıyor diyeGeliyorum geliyorum buralara da
çok güzel oluyor ya keske hergün öyle olsa yarım gün çalışsak
arkadaşım kiloluydu benim kocasıda bir görsen çırpı gibi kilo da veremiyordu kız yemeği seviyor sonra baktı olmuyor hamile kalıverdi çareye bak ay pek mutlu şimdi kimse yediğime karışmıyor diye
Onu bende düşündüm aslında 2 sene kafan rahatarkadaşım kiloluydu benim kocasıda bir görsen çırpı gibi kilo da veremiyordu kız yemeği seviyor sonra baktı olmuyor hamile kalıverdi çareye bak ay pek mutlu şimdi kimse yediğime karışmıyor diye
aynen ya yazın da izin versinler ciğböreğe bayılırımmmmmm
tadını alamadım ya. eve giriştim azcık uyuduvs.
ciğ börek yaptım. vs. vs.
yaz oluncada hava sıcak diye gönderselerde havuza gitske yada gezsek
hemde ne rahat ama şimdi de en sevdiği şeylerden tiksinmiş yiyemiyormuşkadın kısmının işi zor beOnu bende düşündüm aslında 2 sene kafan rahat
Bazıları çok güzel geçiriyor, bazılarıda serumlarla.. Yok yani bilsek sağlam geçirmenin sırrını bizde yaparızhemde ne rahat ama şimdi de en sevdiği şeylerden tiksinmiş yiyemiyormuşkadın kısmının işi zor be
kıymalı ıspanagım vardı ondan koydum bi kısmına.aynen ya yazın da izin versinler ciğböreğe bayılırımmmmmm
ben kıymalı seviyorum bana kıymalı yapkıymalı ıspanagım vardı ondan koydum bi kısmına.
bi kısmınada pendir
bende cok seviyom.
çocuktan çocuğa da değişiyor küçük kardeşim annemi mahvetmiştiBazıları çok güzel geçiriyor, bazılarıda serumlarla.. Yok yani bilsek sağlam geçirmenin sırrını bizde yaparız
ıspanak kıymalıydı. gel akşama sıcak sıcak yiyelimben kıymalı seviyorum bana kıymalı yap
Hala mahvediyor mu?çocuktan çocuğa da değişiyor küçük kardeşim annemi mahvetmişti
Rüyamda ıspanak gördüm Bir insan neden rüyasında ıspanak görür Allah aşkınakıymalı ıspanagım vardı ondan koydum bi kısmına.
bi kısmınada pendir
bende cok seviyom.
Günaydın ablamGünaydınlarr hanımlar hayırlı cumalar olsun ..