- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Söz ama hepimizden çok zayıflıycansözmü laaaaa
yazıkalr olsun sana aptron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söz ama hepimizden çok zayıflıycansözmü laaaaa
yazıkalr olsun sana aptron
pinkoooommm :) nasılsınGünaydın
İyiyim canım sen nasılsın? Görüşemiyoruzpinkoooommm :) nasılsın
1haftada 3kğ bilem verdigimi hatırlatım o zamanSöz ama hepimizden çok zayıflıycan
Tamam işte aynı performansı yine göster1haftada 3kğ bilem verdigimi hatırlatım o zaman
Ben şişko muyum
burdan onu mu anladın gülüp oynuyodum ya benBen şişko muyum
çok şükür bende iyiyim :)İyiyim canım sen nasılsın? Görüşemiyoruz
Onu anlamadım da, aklıma o geldiburdan onu mu anladın gülüp oynuyodum ya ben
timamTamam işte aynı performansı yine göster
bilmiyorum ki boyunu kilonu bi gelinlikli fotonu gördüm orda da iyiydin yani bir sana şişko mu dedi yoğsamOnu anlamadım da, aklıma o geldi
nabıyon karki sensiz günüm geçmez oldu
Ben yarışmalara sardığımdan herhal :))çok şükür bende iyiyim :)
evet denk gelemiyoruz :)
Kocamın günde 10 defa demesi dışında haftada bir de ablamlar derbilmiyorum ki boyunu kilonu bi gelinlikli fotonu gördüm orda da iyiydin yani bir sana şişko mu dedi yoğsam
ayın şefi olmak kolay değil burdan biri olsa hallederdim de kocanla ablana ne diyim panpa boy kilo kaç ki senin ?Kocamın günde 10 defa demesi dışında haftada bir de ablamlar der
Onlarıda dövayın şefi olmak kolay değil burdan biri olsa hallederdim de kocanla ablana ne diyim panpa boy kilo kaç ki senin ?
büyük ihtimal arada uğra bu taraflara özlüyoruz seni kuşumBen yarışmalara sardığımdan herhal :))
ya iyisin pinki kilolu değilsin ki ideal bence ha nolur bir iki kilo verebilirsin belki ama ortada tombiş bir durum yok benceOnlarıda döv
1.62 - 56.7
dün fena kar yagışı vardı burda.nabıyon karki sensiz günüm geçmez oldu