- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
bana hediye alcaksanız gelirimNevreste var ben varım harbi olacak Marga falan olur herhalde, gece konuştukda daha kimseye söylemedim ki
cok severimde süprizleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana hediye alcaksanız gelirimNevreste var ben varım harbi olacak Marga falan olur herhalde, gece konuştukda daha kimseye söylemedim ki
gibisi fazla sankiSen böyle gösterince celladıyla gidiyor gibi olmuş
Kilo vermek hediye değil mi şekerimbana hediye alcaksanız gelirim
cok severimde süprizleri
celladım olur valla bu topiği bırakıp gidersem. eve kadar gelirSen böyle gösterince celladıyla gidiyor gibi olmuş
banneeeeeKilo vermek hediye değil mi şekerim
Tamam hepimizden çok kilo verirsen alcam ben sana hediyebanneeeee
al götür al götür ocağımıza incir ağacı dikecek isteklerinden al senin olsun müsaade benden hadiKilo vermek hediye değil mi şekerim
Onu götürcem de, Sen gelmiycen mial götür al götür ocağımıza incir ağacı dikecek isteklerinden al senin olsun müsaade benden hadi
topiği açınca mesajıma gel pinkim aşk böcüğümOnu götürcem de, Sen gelmiycen mi
Cumadan cumaya tartılırız, her yere ayak basıyorsun orayada gel zayıflayak işte
Günaydıngünaydınnnnnn millettt
Tamamdır iki gözümün çiçeğitopiği açınca mesajıma gel pinkim aşk böcüğüm
oy seni yaradana gurban pembe panjurlu evim arım balım kelebeğim portakalım mum çiçeğimTamamdır iki gözümün çiçeği
Senden bunlarıda duydum ya ölsemde gam yemem, kocama bakınca aklıma sen geliyordun, artık gözüm seni başka görüyoroy seni yaradana gurban pembe panjurlu evim arım balım kelebeğim portakalım mum çiçeğim
ulan kendimden tiskindim
sözmü laaaaaTamam hepimizden çok kilo verirsen alcam ben sana hediye
yazıkalr olsun sana aptronal götür al götür ocağımıza incir ağacı dikecek isteklerinden al senin olsun müsaade benden hadi
bi gün bana böyle güzel süslü kelimeyle gelmedinoy seni yaradana gurban pembe panjurlu evim arım balım kelebeğim portakalım mum çiçeğim
ulan kendimden tiskindim
o kadar mı odundu enişteSenden bunlarıda duydum ya ölsemde gam yemem, kocama bakınca aklıma sen geliyordun, artık gözüm seni başka görüyor
şimdide öküz olduk
Hala o kadar oduno kadar mı odundu enişte
artık beni gördüğünde bir sultan süleymanın hürreme aşkını gör bakınız portakalım mum çiçeğim dedim
bir yeşilçamın ulaşılmaz aşkını gör bakınız arım balım kelebeğim dedim ama beni görme pinko görmeeeeeeeeee