- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
canım neyi anladı bilionmu karşılıksız veren sadece anne baba gerisi yalan..Ha iyi yapıyorsunuz o zaman. Hani süpriz bekleniyor zaten diye dedim, yoksa doğum günü sahibini hatırlanmak mutlu ediyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım neyi anladı bilionmu karşılıksız veren sadece anne baba gerisi yalan..Ha iyi yapıyorsunuz o zaman. Hani süpriz bekleniyor zaten diye dedim, yoksa doğum günü sahibini hatırlanmak mutlu ediyor.
Tabi ki öyle Allah başımızdan eksik etmesin onlarıcanım neyi anladı bilionmu karşılıksız veren sadece anne baba gerisi yalan..
darısıda bizeeeeeeeeegünaydın gençler dün acele çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın öğleden sonra birden tatil oldu da
kız öyle deme noldu bürodaki herkes hastaydı yemekteydik herkes şöyle kötüyüm böyleyim dedi bizim hayatta izin vermeyen patron da hadi gidin dinlenin dedi ben hasta değildim bende mi gidiyim dedim hadi hadi dedi iyi oldu bende hemen çeyizcilere koştumdarısıda bizeeeeeeeee
günaydın tatlımgünaydın tatlışlarr
şener şen gibi dopukların dötüne dege degemi koştun kız dogru söylekız öyle deme noldu bürodaki herkes hastaydı yemekteydik herkes şöyle kötüyüm böyleyim dedi bizim hayatta izin vermeyen patron da hadi gidin dinlenin dedi ben hasta değildim bende mi gidiyim dedim hadi hadi dedi iyi oldu bende hemen çeyizcilere koştum
nasılsın güzelimm:)günaydın tatlım
değmedi bile o derece koştum aldım kuzum anneme(kv bohçası için) bir de kendime nevresim takımı aldım mutfak havlusu aldım birde yemek takımlarına falan baktım fiyat araştırması yaptım iyi oldu herşeye heryere baktımşener şen gibi dopukların dötüne dege degemi koştun kız dogru söyle
aldınmı peki bişiler?
ay çok iyiyim kuzum dün işte tatil oldu pek güzel oldu sen nasılsın şekerimnasılsın güzelimm:)
sağol kuzu bende dün erken çıktım babamın doğu günüydü tam süpriz parti yaptık adam çok sevindiiay çok iyiyim kuzum dün işte tatil oldu pek güzel oldu sen nasılsın şekerim
aaa allah uzun ömürler versin canım ne güzel yapmışsınızsağol kuzu bende dün erken çıktım babamın doğu günüydü tam süpriz parti yaptık adam çok sevindii
iyi etmişin panpa efferüm.değmedi bile o derece koştum aldım kuzum anneme(kv bohçası için) bir de kendime nevresim takımı aldım mutfak havlusu aldım birde yemek takımlarına falan baktım fiyat araştırması yaptım iyi oldu herşeye heryere baktım
outleti yok kuzum ama kadıköydeki tefal outleti çok beğeniyorum bende düdüklüleri almıştım ordan baya ucuza gelmişti tencerelerimi de ordan alcam inşallahminnak sizin orada tefalin outleti varmı bir tencere aldım seramiklerden orta boydu ve 60 tl ye aldım 2 sini bir alana bir bedava vardı:)