bir tarifim var sütlüde kimse yapsam istiyor aslında 2 tane vardı öteki biraz kolay onu yapmıcam:)))Boşa harcama bu duyguyu, yalnız bu kadar iddialıysan, kategori ne olursa olsun karşıma beklerim sizi
Teşekkür ederim canımRenk getirdin
o şuan bana psikolojik baskı yapıyor yalnızzzzzOyyy oyyy bu harika çok teşekkür ederimBunu yapsaydın kesin 1. olurdun Pinko kemeri kaptırırdı
Görmedim ki, bir dahaki kategoriye bomba gibi katılcam, göreyim kurabiyede meydan okuyanlarıOyyy oyyy bu harika çok teşekkür ederimBunu yapsaydın kesin 1. olurdun Pinko kemeri kaptırırdı
Pinko bu kadar hava atıyor ben olsam karşısına çıkardım.bir tarifim var sütlüde kimse yapsam istiyor aslında 2 tane vardı öteki biraz kolay onu yapmıcam:)))
ya aslında evde olsam senle ne kapışırız varyaaaa
aa haklısın abla ama bu az sinsirellamı bekler beniiPinko bu kadar hava atıyor ben olsam karşısına çıkardım.Ama önce onun yapmasını beklerdim Tüyo vereyim
Araya şubat taili giriyor kapışırızbir tarifim var sütlüde kimse yapsam istiyor aslında 2 tane vardı öteki biraz kolay onu yapmıcam:)))
ya aslında evde olsam senle ne kapışırız varyaaaa
Korkmaz o gittikçe becerisi artıyor..o şuan bana psikolojik baskı yapıyor yalnızzzzz
nasıl korktu baksana
Yoo kategori açılır açılmaz koyarım hiç acımam, ben koyduktan sonra vazgeçebilirsin bileaa haklısın abla ama bu az sinsirellamı bekler benii
hahaha bebişim ben çalışıyorum okumuyorum kiAraya şubat taili giriyor kapışırız
yapardım da benim hiç vaktim olmadı katılcaktım aslındaOyyy oyyy bu harika çok teşekkür ederimBunu yapsaydın kesin 1. olurdun Pinko kemeri kaptırırdı
bana bak alırım anahtarını uleynnnnnnnnnnnnYoo kategori açılır açılmaz koyarım hiç acımam, ben koyduktan sonra vazgeçebilirsin bile
Hadi bakalım PinkoGörmedim ki, bir dahaki kategoriye bomba gibi katılcam, göreyim kurabiyede meydan okuyanları
Pardon ya öğretmen olarak kalmışsın kafamdahahaha bebişim ben çalışıyorum okumuyorum ki
hafızanı sevemmm , beni bu kadar mı umursamadın
Hahahahahahah kıskanma bebeğim ikimize de yeter ediSulanma edime
hadi hadii mini mini hanım tin tin gezme sokaklarda yapı verryapardım da benim hiç vaktim olmadı katılcaktım aslında
Hayırlısı olsun başka bir kategoride beklerizyapardım da benim hiç vaktim olmadı katılcaktım aslında
hhaaha tamam şekerim siz beni haberdar edin katılırım benMinnak sen ne beceriksiz kızsın yaa sende katılacaksın sütlü yarışmasına ona göre haaaa
kız ne gezcem ben misafirden gelen gidenden başımı alamıyorum kihadi hadii mini mini hanım tin tin gezme sokaklarda yapı verrtembel seniii
al sanaaaaaaaaaaPardon ya öğretmen olarak kalmışsın kafamda