Yok tabi canım ben 1 sefer ayın şefi oldum 27 kişiden sonra bana yine sıra gelirse alırımGerçekten mi
Bende onlardanım birşey olmaz
korumuyorum ki kajla seni diyorum benNeden hani korumayacaktın
Kimin için karıştı
korkma korkmaKimin için karıştı
Sen istesen bize hiç vermezsin kemeride insaflı davranıyorsunYok tabi canım ben 1 sefer ayın şefi oldum 27 kişiden sonra bana yine sıra gelirse alırım
Tamam o zaman, o susunca zevkli olmuyor gerçi, gelsin cevap versinkorumuyorum ki kajla seni diyorum benne koruycam onu küstüm ben hem
İyi o zaman ben rahat rahat arkama yaslanmayımkorkma korkmakajla pinki için dediydim ben
keyfi bilir valla ben küstüm dedim arkasına bile bakmadan gitti ahh ahh emeklerime yazıkSen istesen bize hiç vermezsin kemeride insaflı davranıyorsun
Tamam o zaman, o susunca zevkli olmuyor gerçi, gelsin cevap versin
Ben alsam editörden elimize geçmiyor diye laf çıkarSen istesen bize hiç vermezsin kemeride insaflı davranıyorsun
Tamam o zaman, o susunca zevkli olmuyor gerçi, gelsin cevap versin
Ooo oo o kimler gelmiş efendim sevgili NevresteHanım Abla gelirse Aslan kesilebilirim
VAY BE HIRS YAPTıM şuannnŞu an bunu söyleyen 27 kişi var
ay olmazmı buyur şekerimİyi o zaman ben rahat rahat arkama yaslanmayımÇay var mı Kurabiyelerim nerde
Bdv de ilgisini çeken birşey vardır onun, yoksa nereye gidecekkeyfi bilir valla ben küstüm dedim arkasına bile bakmadan gitti ahh ahh emeklerime yazık
bir kere bende ismi lazım değile küstüm demiştim bana ciddi küstü biliyonmukeyfi bilir valla ben küstüm dedim arkasına bile bakmadan gitti ahh ahh emeklerime yazık
Boşa harcama bu duyguyu, yalnız bu kadar iddialıysanız, kategori ne olursa olsun karşıma beklerim siziVAY BE HIRS YAPTıM şuannn
Merhaba canımOoo oo o kimler gelmiş efendim sevgili Nevreste
Renk getirdinMerhaba canım
Tatlı sohbet ediyorsunuz ben de geleyim dedim
Oyyy oyyy bu harika çok teşekkür ederimay olmazmı buyur şekerim
Sulanma edimeRenk getirdin