Canım hepimiz giden canlara üzülüyoruz,ama Nasrettin Hoca misali,hırsızın hiç mi suçu yok?
Kınamanın dışında operasyon da yapılmıyor mu?Ne yapılması gerekiyor sence çözümü için?aaa evet doğru.. hadi hep beraber işidi eleştirelim.. küfür edelim, beddua edelim.. çünkü beni korumakla görevli olanlar onlar değil mi :) ah be deynep, ah be deynep saydırmaktan telef oluyor millet zaten, bizim yerimize tepemizdekiler yeterince kınıyor bari burada kınamayalım..
Kınamanın dışında operasyon da yapılmıyor mu?Ne yapılması gerekiyor sence çözümü için?
Demek ki ne yapılması gerektiğini sen de bilmiyorsun,kaçamak bir cevap bana göre.Ben de tabii Kilis veye diğer yerler ,insanlar zarar görmesin isterim ama ya karşı taraf uyum göstermiyorsayapılıyor evet.. misli ile karşılık veriliyor o yüzden Kilis Suriye oldu 1 ayda.. bence mi? valla ne güzel ha, milletvekili maaşını tepedekiler alsın, kızlarını evlendirmek için İstanbul'u kapasın ama ne yapılacağını ben mi söyleyeyim.. Sana bu yapılanlar yeterli geliyorsa evine bir sığınak yaptır deynep.. malum suriyede de böyle tek tek başlamıştı savaş.. aman toz kondurmayın, o beş yaşındaki bebeğin annesinin ahı yeter zaten..
Demek ki ne yapılması gerektiğini sen de bilmiyorsun,kaçamak bir cevap bana göre.Ben de tabii Kilis veye diğer yerler ,insanlar zarar görmesin isterim ama ya karşı taraf uyum göstermiyorsa
Demek ki ne yapılması gerektiğini sen de bilmiyorsun,kaçamak bir cevap bana göre.Ben de tabii Kilis veye diğer yerler ,insanlar zarar görmesin isterim ama ya karşı taraf uyum göstermiyorsa
Bilmemesi normal değil mi? Ofis ordu mensubu ya da strateji uzmanı mı?Demek ki ne yapılması gerektiğini sen de bilmiyorsun,kaçamak bir cevap bana göre.Ben de tabii Kilis veye diğer yerler ,insanlar zarar görmesin isterim ama ya karşı taraf uyum göstermiyorsa
Bilmemesi normal değil mi? Ofis ordu mensubu ya da strateji uzmanı mı?
He uyum yoksa, Kilis Suriye olabilir yani, elden bir şey gelmiyor diye, el elde baş başta kalalım?
Bak ne diyeceğim Deynep, sen sanıyor musun ki çatışmalar Kilis'de kalacak? Bugün Kilis'e yarın diğer yerlere. Kangren gibi düşünmek lazım. Yayılır bu, çünkü hep böyle başlar. Eh işte o zaman evimizde oturup, şu satırları bile yazamayacağız.
Hepimizin korkusu bu, emin ol derdimiz şu an siyaset bile değil. Daha elzem bir konu var çünkü, vatan meselesi, hepsinden yücedir.
Buna felaket senaryosu deniyor da ihtimali bile harekete geçmeye yeterli olmalı.Kilis bitti zaten, sıra Antep e geldi.. bundan 3-5 sene sonra orası da Suriyelilerin özerklik isteyecekleri yerler olacak.. benden akıl istiyor, işte verdim aklı hadi uygulasınlar :)
Buna felaket senaryosu deniyor da ihtimali bile harekete geçmeye yeterli olmalı.
Ya fragmanını bu sene kaç defa gördük, büyük şehirlerimiz havaya uçtu. Çok korkunç değil mi? Ben mi korkağım, millet mi cesur?
Ölüm var ölüm var ya. Saçmalamasınlar lütfen, kim bin parçaya ayrılarak ölmek ister ki? Hiç kimse tabi ki!elimden gelse bu ülkede kader, şehit kavramlarını yasaklarım.. başımıza ne geliyorsa bu kavramların mabaddan anlaşılmasından geliyor..
Ölüm var ölüm var ya. Saçmalamasınlar lütfen, kim bin parçaya ayrılarak ölmek ister ki? Hiç kimse tabi ki!
Neden sen 70 yaşına kadar yaşayacaksın, yiyip içip gezeceksin de o adam 30'unda şehit olacak? Gel değişelim yerleri dese değişir misin?
Aa Öyle deme şehitlik mertebedir,herkese nasip olmaz.elimden gelse bu ülkede kader, şehit kavramlarını yasaklarım.. başımıza ne geliyorsa bu kavramların mabaddan anlaşılmasından geliyor..
Aa Öyle deme şehitlik mertebedir,herkese nasip olmaz.
Evlatlarımızı bu ülkede (pisi pisine) şehit olsun diye doğuruyoruz biz
Maalesef öyle. Dediklerine bire bir katılıyorum.O gördüğümüz sayılarda doğru olarak verilse keşke,ölenlerin sayısının çeyreği veriliyor.sorun şu artık herkese nasip oluyor.. beşikteki bebekten, parkta oynayan çocuğa kadar.. ha acaba o ölenler gönüllü mü? hiç mi hayalleri, idealleri yok.. tvler de sayı olarak verilip geçiliyor bir de "biz de iziliyiriz ınlırı" deniyor.. e daha ne desinler, pazar günü herkes çocuğuyla dışarı çıkacak..
Maalesef öyle. Dediklerine bire bir katılıyorum.O gördüğümüz sayılarda doğru olarak verilse keşke,ölenlerin sayısının çeyreği veriliyor.
Hep söylüyorum yine söyleyeceğim keşke başka bir ülkede doğsaydım yaşasaydım,çok zoruma gidiyor çok.
Ben de amcasinin aciklamasini okudum olayin ardından. En son Seyithan Yakarin kardesi pkkdan ozur dilemesini istiyorduuydurma mı?? Seyithan Yakar ın kardeşinin açıklamasını bi okuyun isterseniz ..
Ofişim sabahtan beri takip ediyorum yazıyorsun yazıyorsun ama cevap yokkesinlikle katılıyorum.. ya da en azından aynı kafaya sahip olsak en azından mutlu olurduk..
İyi de bu çok saçma. Bu bir dayatma. Ben binaliye mi oy verdim ki, o gelip başbakan oluyor? Halkın tercihleri nerde kaldı?kullandığınız kelimelere dikkat edin lütfen.. Binali den bakan oluyorsa başbakanda olur ha olmazsa diğer seçimde indirirsiniz..