'Vurur yüzüne ifadesi, Başbakan oldun Hükümetin bitanesi'

yoruldum cidden cevap falan da gelmeyecek dediğin gibi onlar bana soruyor ne yapılsın diye gidiyorum ben daha ütü yapacağım bitmiyor yaw bu ütü

Demek ki ne yapılması gerektiğini sen de bilmiyorsun,kaçamak bir cevap bana göre.Ben de tabii Kilis veye diğer yerler ,insanlar zarar görmesin isterim ama ya karşı taraf uyum göstermiyorsa
Sen ne yaziyorsun deynep? Karsi taraf dedigin terorist . Farkindasin dimi kafa kesen caniler. Neyin uyumunu bekliyorsun Allah aşkına?

Isidi zamaninda ofkeden bir araya gelmis insanlar diye nitelendirmeyip memlekette palazlanmasina izin vermeseydik mesela nasil olurdu sence? Ya da sınırdan elini kolunu sallayip yaralaninca Kiliste tedavi edilen isidliler olmasaydı , ulkede uyuyan hucrelerine goz yumulmasaydi ne olurdu?
Obuslerle vurarak bir sey yapamazsin sen iside. Hava harekati neden duzenleyemiyorsun? Bu konu hakkinda bir fikrin var mi? Rusya izin vermiyor mu yoksa? Hani dunya lideriydik ? Ne kadar kolay yazmasi zarar gelsin istemem karsi taraf uyumlu değil . E uymuyorlarsa ne yapalim? Boynumuz kildan ince.

2011 senesinde 2 arkadaşla işimize son verildi,ben 1 mayıs yürüyüşüne katılmıştım o ise akp kadın kollarındaydı tık aradı hemen hala bile çalışıyor. Tanıdığım bir sürü insan var adam olamayacak insan,kapak atmış oraya bi sakalda bırakmış,namaza başlamış sözde adam olmuş:)
Sonra düşündükçe anlıyorum,Ee tabiki yanlışı savunacaklar kendi menfaatleri için bile olsa gerçekleri bile görseler savunacaklar işte. Boşu boşuna yormayalım kendimizi

Binali yıldırım Başbakanlık konuşmasını,Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğana övgü konuşması olarak yapsaymış keşke. Çıktığından beri onu övüyor.

Tabisi onu övcek
Seçim yaptık bileğimin hakkıyla kazandım diyemeyeceğine göre
Konuşmayı izliyormusun bilmiyorum ama,ben buradan yerin dibine girdim. Allahtan desteklediğim parti falan değil.
Gezicilerle ne alaka ya? Kahpelik falan dedi berbat ötesi konuşma

Canım bu ülkede TSK var,MİT var,bakanlar kurulu var,senin benim aklım almaz,o kadar toplantılar yapılıyor.Ne yapılması gerektiğini emin ol,Onlar bizden daha iyi bilir.

Konuşmayı izliyormusun bilmiyorum ama,ben buradan yerin dibine girdim. Allahtan desteklediğim parti falan değil.
Gezicilerle ne alaka ya? Kahpelik falan dedi berbat ötesi konuşma
Eee yüce ulu sahibi her konuşmasında Gezi'yi diline dolamazsa olmaz.
Ne kadar dokunduysa artık.
Binalı Yıldırım'ında Gezi'den bahsetmesi normal.
Çünki biat etmek bunu gerektirir

Numanı dilerdim,ama bınalı olacak belliydi,sıkıntı yok,telaş yok,herşeyy reisin kontrolu altında,
biz de numanı istiyorduk eşimle..
Ama şunu da diyim davutoğluna yol verdi ama binali daha dişli ondan bence otur otur kalk kalk olmayacak

Binali yıldırım Başbakanlık konuşmasını,Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğana övgü konuşması olarak yapsaymış keşke. Çıktığından beri onu övüyor.
Davutoğlu'nun ahı tuttu heralde binalinin sesi kesildi çıkmıyor bir yerde de aklınız kalmasın diyeceğine aklınız kalsın mı ne olumsuz söyledi bilemedim atom karınca Davutoğlu vallaha aslan gibi kükredi konuşmasında

Hahah aynen. Birde kahpelik falan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…