Ofişim sabahtan beri takip ediyorum yazıyorsun yazıyorsun ama cevap yok
Çok hırpalama kendini bu kadar
Ölen askerlerin,halkın özellikle küçücük bebelerin hesabını en baştaki veremiyecek kaldı ki burda cevap veren olsun
Danışmansında bizden mi saklıyorsunyoruldum cidden cevap falan da gelmeyecek dediğin gibi onlar bana soruyor ne yapılsın diyegidiyorum ben daha ütü yapacağım bitmiyor yaw bu ütü
Danışmansında bizden mi saklıyorsun
Sen ne yaziyorsun deynep? Karsi taraf dedigin terorist . Farkindasin dimi kafa kesen caniler. Neyin uyumunu bekliyorsun Allah aşkına?Demek ki ne yapılması gerektiğini sen de bilmiyorsun,kaçamak bir cevap bana göre.Ben de tabii Kilis veye diğer yerler ,insanlar zarar görmesin isterim ama ya karşı taraf uyum göstermiyorsa
AminAllah yardımcıları olsun çok mutlu oldum. çok yönlü başarılı biri.
Tabisi onu övcekBinali yıldırım Başbakanlık konuşmasını,Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğana övgü konuşması olarak yapsaymış keşke. Çıktığından beri onu övüyor.
Konuşmayı izliyormusun bilmiyorum ama,ben buradan yerin dibine girdim. Allahtan desteklediğim parti falan değil.Tabisi onu övcek
Seçim yaptık bileğimin hakkıyla kazandım diyemeyeceğine göre
Canım bu ülkede TSK var,MİT var,bakanlar kurulu var,senin benim aklım almaz,o kadar toplantılar yapılıyor.Ne yapılması gerektiğini emin ol,Onlar bizden daha iyi bilir.Sen ne yaziyorsun deynep? Karsi taraf dedigin terorist . Farkindasin dimi kafa kesen caniler. Neyin uyumunu bekliyorsun Allah aşkına?
Isidi zamaninda ofkeden bir araya gelmis insanlar diye nitelendirmeyip memlekette palazlanmasina izin vermeseydik mesela nasil olurdu sence? Ya da sınırdan elini kolunu sallayip yaralaninca Kiliste tedavi edilen isidliler olmasaydı , ulkede uyuyan hucrelerine goz yumulmasaydi ne olurdu?
Obuslerle vurarak bir sey yapamazsin sen iside. Hava harekati neden duzenleyemiyorsun? Bu konu hakkinda bir fikrin var mi? Rusya izin vermiyor mu yoksa? Hani dunya lideriydik ? Ne kadar kolay yazmasi zarar gelsin istemem karsi taraf uyumlu değil . E uymuyorlarsa ne yapalim? Boynumuz kildan ince.
Eee yüce ulu sahibi her konuşmasında Gezi'yi diline dolamazsa olmaz.Konuşmayı izliyormusun bilmiyorum ama,ben buradan yerin dibine girdim. Allahtan desteklediğim parti falan değil.
Gezicilerle ne alaka ya? Kahpelik falan dedi berbat ötesi konuşma
Aynen ya baya baya dokunmuş.Eee yüce ulu sahibi her konuşmasında Gezi'yi diline dolamazsa olmaz.
Ne kadar dokunduysa artık.
Binalı Yıldırım'ında Gezi'den bahsetmesi normal.
Çünki biat etmek bunu gerektirir
biz de numanı istiyorduk eşimle..Numanı dilerdim,ama bınalı olacak belliydi,sıkıntı yok,telaş yok,herşeyy reisin kontrolu altında,
bakanlık başbakanlığa benzemeyecek göreceğiz neler olacakBu saatten sonra bize hayırlı olsun demek düşer .Ülkemize,millete ,bakanlıkta yaptığı gibi hizmetleri olur inşallah.
Ya bu kafa azalarak bitsin. Allahim cok icten istiyorum. Aminnnnnnn.Canım bu ülkede TSK var,MİT var,bakanlar kurulu var,senin benim aklım almaz,o kadar toplantılar yapılıyor.Ne yapılması gerektiğini emin ol,Onlar bizden daha iyi bilir.
Ya bu kafa azalarak bitsin. Allahim cok icten istiyorum. Aminnnnnnn.
Ah ben de neler istiyorum ama olmuyor işte.Ya bu kafa azalarak bitsin. Allahim cok icten istiyorum. Aminnnnnnn.
Davutoğlu'nun ahı tuttu heralde binalinin sesi kesildi çıkmıyor bir yerde de aklınız kalmasın diyeceğine aklınız kalsın mı ne olumsuz söyledi bilemedim atom karınca Davutoğlu vallaha aslan gibi kükredi konuşmasındaBinali yıldırım Başbakanlık konuşmasını,Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğana övgü konuşması olarak yapsaymış keşke. Çıktığından beri onu övüyor.
Hahah aynen. Birde kahpelik falan dediDavutoğlu'nun ahı tuttu heralde binalinin sesi kesildi çıkmıyor bir yerde de aklınız kalmasın diyeceğine aklınız kalsın mı ne olumsuz söyledi bilemedim atom karınca Davutoğlu vallaha aslan gibi kükredi konuşmasında