'Vurur yüzüne ifadesi, Başbakan oldun Hükümetin bitanesi'

İyi de bu çok saçma. Bu bir dayatma. Ben binaliye mi oy verdim ki, o gelip başbakan oluyor? Halkın tercihleri nerde kaldı?
Ayrıca hangi kelimem sakıncalı? Kötü bir kelime kullandığımı duşunmüyorum.
Zamanın dada halk Erbakan i seçmişti Demirel onu es geçip 2. Partiye kurdurmuştu hükümeti o zamn da sesiniz çıktı mi acaba yada bu ülke onu değil Erbakan i istedi dediniz mi hayır tabii ki .. Sizin yaşınız tutmayabilir ama farketmez suanki zihniyet ile ayni o zmnki zihniyet .. Yasalara göre nasıl Demirelin hakki varsa öyle biseye Akp ninde hakki var .. Siz Davutoğlu nada zaten vermediniz ki başbakanlık hakki doğal olarak ne farkediyor ha Davutoğlu ha Yıldırım ..

Son düzenleme:
Canım bu ülkede TSK var,MİT var,bakanlar kurulu var,senin benim aklım almaz,o kadar toplantılar yapılıyor.Ne yapılması gerektiğini emin ol,Onlar bizden daha iyi bilir.
Ne yapacaklarini az cok biliyoruz zaten.. Beklicekler, beklicekler, tum ISIDlilar Kilisi iyice isgal ettikten sonra gidip Kilisi icindekilerle birlikte yerle bir edecekler.. Sen sag ben selamet.. Daha onceki yaptiklarini referans aliyorum. Sur'da, Cizre'de de boyle yapmadilar mi?

Allah Allah, ben Davutoğluna oy vermesem, niye burda diyeyim ki, ben Binali'ye mi oy verdim, neden o oluyor başbakan. Ben verdiğim oyun derdindeyim, sen neyin derdindesin? Hayatımda ilk kez ak partiye oy verdim, onu da Tayyip devirdi. Ne hakla?
Ayrıca senin anlattığın dönemde ben çocuktum. Verdiğin örnek de yanlış. O zaman da böyleydi, hala da böyle, bizde değişen bi halt olmadı demektir bu. Tayyibin de demirelden hiçbir farkı yok demektir ayrıca. Söylediklerin bu kapıya çıkıyor.

biz de numanı istiyorduk eşimle..
Ama şunu da diyim davutoğluna yol verdi ama binali daha dişli ondan bence otur otur kalk kalk olmayacak
aynı fikirde değilim,bence bir dahakıne numan olucak,zaman sıra meselesi,resi yaş tahtaya basmaz,o yüzden sneınle aynı fıkırde değilim

hahah kıyamam ya bir kere oy vermiş o da getti

Evet dediğin gibi Davutoğlu'na oy verdik ve 49.5 gibi bir oranla galip çıktı bu adam seçimden. Ne gerek vardı bu drgisiklige.. hem de yerine gelen binali yildirim.. adam kongrede iki kelime konuştu sesi kisildi. Bu adam yarin secim zamani miting yapacak bir.de.

Kongre konusuna hic girmek istemiyorum. Hele Erdoğan'ın mesajı okunurken hazir ol da durulmasina hic deginmek istemiyorum. Tam bir rezaletti. Hani putlastirmaya karsiydik? Kongre de tam bir fiyaskoydu..

Kaç gündür cok ofkeliyim ben de.. Davutoğlu benim kadar sinirlenmemistir herhalde

Biz damat beye tavdık aslinda ama Tayyip amca korktu heralde

aynı fikirde değilim,bence bir dahakıne numan olucak,zaman sıra meselesi,resi yaş tahtaya basmaz,o yüzden sneınle aynı fıkırde değilim
Numani asla o mevkiye getirmez. Kendi kuyusunu kazar mi hic tayyib. Zaten adami kendine tehdit olarak gordu de, allem etti kallem etti kendi partisine aldi. Tehdidi ortadan kaldirdi.

yasal olarak hakk var Akp nin buna yasal haklarını kullandılar .. demirel ile aynı demiyorum Demirel daha beterini yapınca kimseden ses çıkmadı diyorum demirel in yaptığı halkı çiğnemekti asıl akp nin yaptığı halkı falan çiğnemek değil !!

Canım kim sesini etmedi Demirel yapınca? Halk mı? Şimdi de sesini çıkkartmıyor işte halk. Hani kim ne diyor ki, Biz ne yapsak da zaten boş, tayyib dediğini yapacak. Adam kendi yol arkadaşlarını bile yarı yolda kovdu, kendi dediğini yaptı. Halkı mı dinleyecek? Zaten halk onun yanında hep. Seçimlerde oyu bile cumhurbaşkanına verdiler, kimi aday gösterirse göstersin ona da verilecekdi oy. Çnkü hepimizz biliyoruz ki, Ak partinin başına kım gelirse gelsin, emir aldığı kişi Erdoğandır.
Demirelin yaptığı halkı çiğnemek oluyorda. Erdoğanın yaptığı neden olmuyor???? Yasalar madem böyle, o zamanda aynıydı bu yasa şimdi de aynı. Neden Erdoğan haklı??? Adam hem kendi adamlarını Parti başına, devlet başına geciriyor, Hemde beğenmeyıp geri postalıyor. Madem neden getiriyorsun bu adamları diye sorarlar adama. Bari sözleşme falan imzalasın genel başkan yapacağı kişiyle. Sözümü dinlemezsen kovulursun maddesi koysun. Sözle kimseyle anlaşamıyor belli. Eh söz uçar yazı kalır demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…