'Vurur yüzüne ifadesi, Başbakan oldun Hükümetin bitanesi'

yazık sizin gibi tartışma bilmeyen insanlarla siyasi tartışma yapmak zorunda kalıyoruz.. İşte chp bu yüzden hep muhalefet ve hiç bir zamanda iktidar olamayacak..

Sagdan soldan duyma,savurma argumanlari ortaya atarsaniz tartisilmaz tabiki.Neden tartisalim ki ozaman ?
Asla "asla,hic bir zaman " dememeyi Turk siyasi tarihini inceleyerek ogrenebilirsin.Yap bunu bence.

Sagdan soldan duyma,savurma argumanlari ortaya atarsaniz tartisilmaz tabiki.Neden tartisalim ki ozaman ?
Asla "asla,hic bir zaman " dememeyi Turk siyasi tarihini inceleyerek ogrenebilirsin.Yap bunu bence.
ssk etraftan duyma değil belgelerle ortada olan bir durum..

Ahahahahahahha

Sen niye taktin bu kadina bu kadar kafayi? Hakikatten alay edilecek kadar cok mu cirkin gorunuyor gozune? Yazik.. Uzuldum senin icin.. Sizinki baskan olana kadar katlanacaksin maalesef, sonra o da ordan kovulacak zaten..
Su SSK borc istatistigini buraya daha once de koymustum, ama sen kacirmissin anlasilan. Tarih bilgin de cok zayif ustelik, reis nederse inaniyorsun, ama o bu konuda mimli, bilmiyor musun? Yani sen gene hayranliga devam et, ama dediklerine pek itibar etme. Kilicdaroglu SSK davasinda sanik degil, tanik idi, milletvekili degil, sadece bir mudur idi, ifade vermeye cagirildi, verdi, isi bitti. Yargilanan bile o degildi, dokunulmazligi da yoktu.

Simdi, su istatistikte bak bakalim SSK borcu Kilicdaroglu zamaninda (1999) ne kadarmis, seninkiler 2002 de devralinca nerelere ucmus.. Gozun batis gorsun.. Daha da insanlara reisin lafinla iftira atma, kul hakki iyi bise degil, carpilirsin..

Bak istisare ederek gorev degisimi yapıyorlarmış mış mış da mus mus eksigi ne anlasmazlik ne neden kovuldu diye sor fener tutulmus tavsan gibi kalirlar

Sabah sabah amma güldüm yahu
biz şükür 13 yıldan beri gülüyoruz sizin sahte gülüşleriniz gibi değil üstelik içten kahkahalarla çünkü bizim seçtiğimiz lider başta.. Ha şunuda unutma biz zaten Resie oy veriyoruz o ne yapacağını bilir vardı demekki bi kusuru değişim oldu ve Davutoğlu kırgında gitmedi savuna savuna liderini gitti.. Ve işte sizi üzende bu neden bu parti içinde kavga olmuyor diye..

Ahahhahah yeter kiz vallahi karnin agridi gülmekten. En komigi de bunlari inanarak hirsla yaziyor olman. Üzüldüm aslında ama daha cok güldüm

bu konuda başka cevap yazmayacağım sana .. Çünkü sadece konuşmuş olmak için konuşuyorsun ben Emine Erdoğanında stilini beğenmiyorum misal yani bu konudada Binali Yıldırım ın eşi değil rahatsız olduğum senin o mesajın çünkü gayette kadınla alay etmek için koydun o resmi..

biz değil siz o derttesiniz.. Size ne bizim genel başkanımız değişiyorsa işine baksın herkes..

Kilis diyorum power kilis.. bırak sen reisini bana yapılacakları anlat.. adam cuma hutbesinde bangır bangır bağırıyor her yeri alacağız diye seninkiler çıkmış "bizi çekemiyolla" diyor.. bana antep ve Kilisi anlat, orada ölen minicik çocukları anlat bırak demagojiyi..

First lady, first, first! Herkes gorsun, tanisin.. Eminenin kiyafetini tesetturlu cogu kisi begenmiyor zaten.. Ben ise AKPli kadinlar Lady Diana gibi giyinse de onlardan hazetmedigim icin ne giydikleri farketmez. Gormuyorum bile.. Konusmaya basladiklari anda yer ile yeksan oluyorlar zaten gozumde.. Ne diyordu o, 90 yillik enkazi kaldirmismis hanfendi..

Trump ağzını açtığında bangır bangır "yetişin gonşular Müslümanlara hakaret ediyolla" diye bağırıyorlar sanki ölenler kendilerinin çok umurlarındaymış gibi..

biz değil siz o derttesiniz.. Size ne bizim genel başkanımız değişiyorsa işine baksın herkes..

Nerden sizin genel başkanınız sadece sizin mi? Koskoca ülkenin başbakanı hepimizin başbakanı değişiyor. Tabiki sorgulayacağız düşüneceğiz olanları.
Türkiyenin en köklü üniversitelerinden birinden mezunum. Ben o okulda öğrenciyken bir kütüphanemiz her binada bir kantinimiz bir de ortak kantin alanımız vardı hepsi okula aitti. Hamburger iki liraydı çay 25 kuruş onu da düşünendüşüne alırdık. Çok değil maksimum 10 yıl önce. Geçen ay üniversitemi ziyarete gittim. Kantin olayı kalkmış. Her yere ünlü zincir markaların kafeler açılmış. Fiyatlar fahiş. Hepsi tıklım tıkış dolu. Okul kendi markasını yaratmış ürünleri fahiş fiyatlara satıyor millet deli kuyruklarla kapısında. Bu görüntüyü gören kimi der ki vay be okul 10 yılda nerden nereye gelmiş. Bravo yönetimine marka olmuş. Her yerde lüks kafeler her yer şık olmuş der. Ben de bakınca diyorum ki okul burası lan okul. Okul kapitalistleşmiş. Parası olan deli gibi harcıyor parası olmayanı muhtemelen göremiyoruz bile kaybolmuş gitmiş kalabalıkta. Öğrenci arasında eşitlik kalmamış. Fakirin zenginin aynı kantinde oturduğu okul gitmiş.

Ülkenin hali de son 10 yıld aynen böyle oldu. Sizlerin hoşuna gidiyor ekonomik büyüme dediğiniz şeyler. Benim gitmiyor.

bizim genel başkanımız sizin başbakanınız ..O zamn bizde chp ye müdahil olalım mecliste nasıl olsa bizide etkiliyor onun muhalefetliği diye .. Onlarda kurultay yapınca bizde kızalım yada alay edelim falan ..

Sende cok zor yerlerden soruyorsun canim. Ne bilsin ne yapılacak? Reis ne derse o yapılacak. Bu sorduklarina cevap gelir mi?

Bu da gorup de gormemezlikten gelme sanatina ugrayacak mesajlarinin yaninda yerini alir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…