nasıl batırdı savımı Kılıçtaroğlunun zarar etmediğni mi ispatladı hayırdır?
suriye ile savaşa girelim mi diyorsun yani bunun azı çoğu yok yapılabilecek tek şey Suriye ye girmek..Kilis diyorum power kilis.. bırak sen reisini bana yapılacakları anlat.. adam cuma hutbesinde bangır bangır bağırıyor her yeri alacağız diye seninkiler çıkmış "bizi çekemiyolla" diyor.. bana antep ve Kilisi anlat, orada ölen minicik çocukları anlat bırak demagojiyi..
Sende cok zor yerlerden soruyorsun canim. Ne bilsin ne yapılacak? Reis ne derse o yapılacak. Bu sorduklarina cevap gelir mi?
Bu da gorup de gormemezlikten gelme sanatina ugrayacak mesajlarinin yaninda yerini alir :)
suriye ile savaşa girelim mi diyorsun yani bunun azı çoğu yok yapılabilecek tek şey Suriye ye girmek..
bizim genel başkanımız sizin başbakanınız ..O zamn bizde chp ye müdahil olalım mecliste nasıl olsa bizide etkiliyor onun muhalefetliği diye .. Onlarda kurultay yapınca bizde kızalım yada alay edelim falan ..
facebook hesabımı görsen inanki akp li olduğuma inanmazsın.. Neden burda hiç eleştirmiyorum biliyor musun ; bir defa Mhp yi destekleyecek bi yorum attım ki zaten ülkücüyümdür Mhp den asla nefret edemem o mesajıma dönek diye yorum geldi hem akp li olup hem mhp yi övüyormuşum..Doğru olanda bu değil mi zaten yeri geldiğinde kendi partini yargılayıp başka partide övülecek yerde övebilmek ama ben bu formda bunu göremedim . Bu nedenle asla akp yi eleştirecek yada diğer partileri övecek bişey yazmam daha..Ben chpli miyim? Sadece halkım. Partim yok. Adam gibi muhalefet edecek parti olsaydı o lider olurdu zatenmüdahil olmak mı? Müdahil olma lüksümüz olsaydı ne güzel olurdu dimi. Sadece icraatleri sorgulayabiliyoruz dahasına gücümüz yetmiyor halk olarak. Chpyi mhpyi eleştirme hakkın tabiki var halk olduğun için. Akpyi de eleştirebilirsin. Reisini seviyorsundır ama keşke şunu yapmasaydı dediğin bir şey olmadı mı hiç?
Zaten gereken yapılıyor ..ben sana ne yapacak seninkiler bütün doğu düşmeden diye soruyorum.. ve hala cevap bekliyorum ne yapacak seninkiler?
facebook hesabımı görsen inanki akp li olduğuma inanmazsın.. Neden burda hiç eleştirmiyorum biliyor musun ; bir defa Mhp yi destekleyecek bi yorum attım ki zaten ülkücüyümdür Mhp den asla nefret edemem o mesajıma dönek diye yorum geldi hem akp li olup hem mhp yi övüyormuşum..Doğru olanda bu değil mi zaten yeri geldiğinde kendi partini yargılayıp başka partide övülecek yerde övebilmek ama ben bu formda bunu göremedim . Bu nedenle asla akp yi eleştirecek yada diğer partileri övecek bişey yazmam daha..
Zaten gereken yapılıyor ..
Füzelerin atıldığı yer bombalanıyor karşıt cevap veriliyor daha ne yapılabilir ? Rus uçağı sınırımızı aştı vurduk diye bile bu ülkede muhalefet defe koyup oynattı hükümeti.. Doğu pkk lılardan arındırılıyor adamlar kendi aralarında bile telsizde bittik bitiyoruz diyor bunlar görmek çokmu zor bak daha geçen 16 diyarbakırlı vatandaşımız canını hiçe saydı asker ölmesin diye demekki güzel şeylere gebe bu ülke ama birde muhalefet azcık enpati yapabilse..ne yapılıyor power? hiçbir şey yapılmıyor diyemiyorsun değil mi power? hatta umursanmıyor bile.. sen böyle demek zorundasın, çünkü sana da böyle söyleniyor.. mesele şu ki sen "hmm reisim dediyse doğrudur" diyerek avunuyorsun, beni o kesmez.. madem bir şey yapılıyor ne yapılıyor anlat, aydınlanalım..
ben kendi doğrularımdan vazgeçmedim asla vazgeçmemde ama sanal ortam için sinirlerimi de zıplatmanın mantığı yok.Sen bi kişi yüZünden neden kendi doğrunu bırakıyosun ki
Füzelerin atıldığı yer bombalanıyor karşıt cevap veriliyor daha ne yapılabilir ? Rus uçağı sınırımızı aştı vurduk diye bile bu ülkede muhalefet defe koyup oynattı hükümeti.. Doğu pkk lılardan arındırılıyor adamlar kendi aralarında bile telsizde bittik bitiyoruz diyor bunlar görmek çokmu zor bak daha geçen 16 diyarbakırlı vatandaşımız canını hiçe saydı asker ölmesin diye demekki güzel şeylere gebe bu ülke ama birde muhalefet azcık enpati yapabilse..
Hep hamaset asker sehit olmasin diye canini hice sayma falan yok. Bizzat olaya taniklik eden adam "örgütten olduklarını bilmiyorduk kufurlesme oldu bizim gencler dayanamayip peslerine düştü onlar da patlatti. Pkkli olduklarini bilsek peslerine dusmezdik cunku icinde patlayici oldugunu herkes bilir" dedi.Füzelerin atıldığı yer bombalanıyor karşıt cevap veriliyor daha ne yapılabilir ? Rus uçağı sınırımızı aştı vurduk diye bile bu ülkede muhalefet defe koyup oynattı hükümeti.. Doğu pkk lılardan arındırılıyor adamlar kendi aralarında bile telsizde bittik bitiyoruz diyor bunlar görmek çokmu zor bak daha geçen 16 diyarbakırlı vatandaşımız canını hiçe saydı asker ölmesin diye demekki güzel şeylere gebe bu ülke ama birde muhalefet azcık enpati yapabilse..
Hep hamaset asker sehit olmasin diye canini hice sayma falan yok. Bizzat olaya taniklik eden adam "örgütten olduklarını bilmiyorduk kufurlesme oldu bizim gencler dayanamayip peslerine düştü onlar da patlatti. Pkkli olduklarini bilsek peslerine dusmezdik cunku icinde patlayici oldugunu herkes bilir" dedi.
Yani nasıl uyduruyorsunuz sunlari anlamiyorjm
uydurma mı?? Seyithan Yakar ın kardeşinin açıklamasını bi okuyun isterseniz ..Hep hamaset asker sehit olmasin diye canini hice sayma falan yok. Bizzat olaya taniklik eden adam "örgütten olduklarını bilmiyorduk kufurlesme oldu bizim gencler dayanamayip peslerine düştü onlar da patlatti. Pkkli olduklarini bilsek peslerine dusmezdik cunku icinde patlayici oldugunu herkes bilir" dedi.
Yani nasıl uyduruyorsunuz sunlari anlamiyorjm
bu konuyu niye örnek verdim anlayabiliyor musunuz? Eskiden pkk ile bir olan pkk yı kurtarıcı olarak gören kürt halkı artık askeri canı pahasına savunabiliyor yani..kaldı ki gerçekten önüne geçti diyelim, yahu neden ölsün insanlar.. birilerinin kızı bilmem kaç bin kişilik seferberlikle evlensin de diğerleri neden ölsün.. üstelik artık ciddiye bile alınmıyor resmen, birer sayı olarak veriliyor.. ölüm yahu bu ölüm, bayılmak değil ne kadar hafife alınıyor..
kullandığınız kelimelere dikkat edin lütfen.. Binali den bakan oluyorsa başbakanda olur ha olmazsa diğer seçimde indirirsiniz..Bu cumhurbaskani ne istiyor acaba? Ne kadar uyumsuz bir adam. Abdullah gul gitti, Davutoglu gitti, daha kimler gitti. Adamlar o koltuga gecince, cumhurbaskanina bisiler oluyor vallahi. Kukla gibi oynatmazsa olmaz insanlari. Davutogluna zar zor alistik derken, simdi hic olmayacak biri geldi. Biz ne bok yemeye secim yapiyoruz ki, niye oy kullaniyoruz ki. Kendi calsin kendi oynasin Tayyib. Yeniden secime gitmemiz gerekirdi. Bu olay sacmalik otesi. Binaliden basbakan olmaz.
bu konuyu niye örnek verdim anlayabiliyor musunuz? Eskiden pkk ile bir olan pkk yı kurtarıcı olarak gören kürt halkı artık askeri canı pahasına savunabiliyor yani..
Canım hepimiz giden canlara üzülüyoruz,ama Nasrettin Hoca misali,hırsızın hiç mi suçu yok?eee? ne yapalım? bu da bir başarı mı diyelim? evet artık kürt halkı da ölüyor bizimle beraber power, kardeş kardeş ölüyoruz geldiğimiz nokta ve kazandığımız başarı bu.. ciddi söylüyorum yanımda olsan çimdikleyip uyandırmaya çalışırdım seni :) videoyu izle power, sonra bana tekrar yaz.. bu başarıyı Kilis de ölen o 5 yaşındaki bebeğin annesine de anlat oldu mu? Doğu düşüyor power, seninkiler de "misli ile karşılık veririz ve kınıyoruz" diyerek kurtarmaya çalışıyorlar.. saatlerdir yazamadığın şeyi ben yazayım da kurtulayım en iyisi..