'Vurur yüzüne ifadesi, Başbakan oldun Hükümetin bitanesi'

nasıl batırdı savımı Kılıçtaroğlunun zarar etmediğni mi ispatladı hayırdır?

Bir okul dusun.Sen bu okulun mudur yardimcisisin.Mudur de(devlet) senelik aidatlari toplama gorevini sana verdi.Yil icinde okula,aile birligine har vurup harman savurdu..Para senin elinde degil.Sen sadece toplayip,kasada tutuyorsun,mudur suraya su yatacak dedin mi zimmet,gelir gider defterine bunlari yaziyorsun,hesap tutuyorsun.Aman mudurum biraz kisalim deme yetkin yok cunku mudur devlet.Yilsonu mufettis geliyor.Getir bakalim su gelir-gider defterini,okulun banka hesap defterini diyor.Bakiyor ki bu sene acik vermis hesap ve mudur gidip mufettislere powerfull okulu batirdi diyor.Iste powerfull reisinin meydanlarda sizleri kafalamak icin yaptigi buydu ve siz de bunu bir guzel yediniz.Konu Kilicdaroglu olunca akliniza hemen bunu getirip yapistiriyorsunuz SORGUSUZ SUALSIZ.Cunku reis dediyse dogrudur mantigindasiniz.Daha ne kadar aciklayici anlarabilirim bu ssk olayini bilmiyorum..

Kilis diyorum power kilis.. bırak sen reisini bana yapılacakları anlat.. adam cuma hutbesinde bangır bangır bağırıyor her yeri alacağız diye seninkiler çıkmış "bizi çekemiyolla" diyor.. bana antep ve Kilisi anlat, orada ölen minicik çocukları anlat bırak demagojiyi..
suriye ile savaşa girelim mi diyorsun yani bunun azı çoğu yok yapılabilecek tek şey Suriye ye girmek..

Sende cok zor yerlerden soruyorsun canim. Ne bilsin ne yapılacak? Reis ne derse o yapılacak. Bu sorduklarina cevap gelir mi?

Bu da gorup de gormemezlikten gelme sanatina ugrayacak mesajlarinin yaninda yerini alir :)

ya ben gerçekten anlamıyorum artık.. 90 larda böylemiydik deyip duruyorlar, evet böyle değildik.. o zaman da çok sıkıntımız vardı ama ben elimi kolumu sallaya sallaya babamın memleketine gidiyordum.. elimi kolumu sallaya sallaya geziyordum.. ülkemin içinde "aman kafama ne zaman bomba düşecek" gibi bir derdim yoktu.. şehirlerde terör eylemlerini bile binde bir duyardık.. ne güzel yahu sel falan basardı, tek afetimiz deprem ve sel gibi doğal olanlarıydı.. şimdi Taksime çıkma, kalabalığa girme bu da yetmiyormuş gibi devlet böyyüklerimiz "abdestsiz çıkmayın he ehe ehe" şakaları yapıyorlar.. ben mi alacakaranlık kuşağındayım, yok matrix de falan mıyız biri çeksin şu fişi..

bizim genel başkanımız sizin başbakanınız ..O zamn bizde chp ye müdahil olalım mecliste nasıl olsa bizide etkiliyor onun muhalefetliği diye .. Onlarda kurultay yapınca bizde kızalım yada alay edelim falan ..

Ben chpli miyim? Sadece halkım. Partim yok. Adam gibi muhalefet edecek parti olsaydı o lider olurdu zaten :KK66: müdahil olmak mı? Müdahil olma lüksümüz olsaydı ne güzel olurdu dimi. Sadece icraatleri sorgulayabiliyoruz dahasına gücümüz yetmiyor halk olarak. Chpyi mhpyi eleştirme hakkın tabiki var halk olduğun için. Akpyi de eleştirebilirsin. Reisini seviyorsundır ama keşke şunu yapmasaydı dediğin bir şey olmadı mı hiç?

Ben chpli miyim? Sadece halkım. Partim yok. Adam gibi muhalefet edecek parti olsaydı o lider olurdu zaten :KK66: müdahil olmak mı? Müdahil olma lüksümüz olsaydı ne güzel olurdu dimi. Sadece icraatleri sorgulayabiliyoruz dahasına gücümüz yetmiyor halk olarak. Chpyi mhpyi eleştirme hakkın tabiki var halk olduğun için. Akpyi de eleştirebilirsin. Reisini seviyorsundır ama keşke şunu yapmasaydı dediğin bir şey olmadı mı hiç?
facebook hesabımı görsen inanki akp li olduğuma inanmazsın.. Neden burda hiç eleştirmiyorum biliyor musun ; bir defa Mhp yi destekleyecek bi yorum attım ki zaten ülkücüyümdür Mhp den asla nefret edemem o mesajıma dönek diye yorum geldi hem akp li olup hem mhp yi övüyormuşum..Doğru olanda bu değil mi zaten yeri geldiğinde kendi partini yargılayıp başka partide övülecek yerde övebilmek ama ben bu formda bunu göremedim . Bu nedenle asla akp yi eleştirecek yada diğer partileri övecek bişey yazmam daha..

facebook hesabımı görsen inanki akp li olduğuma inanmazsın.. Neden burda hiç eleştirmiyorum biliyor musun ; bir defa Mhp yi destekleyecek bi yorum attım ki zaten ülkücüyümdür Mhp den asla nefret edemem o mesajıma dönek diye yorum geldi hem akp li olup hem mhp yi övüyormuşum..Doğru olanda bu değil mi zaten yeri geldiğinde kendi partini yargılayıp başka partide övülecek yerde övebilmek ama ben bu formda bunu göremedim . Bu nedenle asla akp yi eleştirecek yada diğer partileri övecek bişey yazmam daha..

Sen bi kişi yüZünden neden kendi doğrunu bırakıyosun ki

Zaten gereken yapılıyor ..

ne yapılıyor power? hiçbir şey yapılmıyor diyemiyorsun değil mi power? hatta umursanmıyor bile.. sen böyle demek zorundasın, çünkü sana da böyle söyleniyor.. mesele şu ki sen "hmm reisim dediyse doğrudur" diyerek avunuyorsun, beni o kesmez.. madem bir şey yapılıyor ne yapılıyor anlat, aydınlanalım..

ne yapılıyor power? hiçbir şey yapılmıyor diyemiyorsun değil mi power? hatta umursanmıyor bile.. sen böyle demek zorundasın, çünkü sana da böyle söyleniyor.. mesele şu ki sen "hmm reisim dediyse doğrudur" diyerek avunuyorsun, beni o kesmez.. madem bir şey yapılıyor ne yapılıyor anlat, aydınlanalım..
Füzelerin atıldığı yer bombalanıyor karşıt cevap veriliyor daha ne yapılabilir ? Rus uçağı sınırımızı aştı vurduk diye bile bu ülkede muhalefet defe koyup oynattı hükümeti.. Doğu pkk lılardan arındırılıyor adamlar kendi aralarında bile telsizde bittik bitiyoruz diyor bunlar görmek çokmu zor bak daha geçen 16 diyarbakırlı vatandaşımız canını hiçe saydı asker ölmesin diye demekki güzel şeylere gebe bu ülke ama birde muhalefet azcık enpati yapabilse..

Füzelerin atıldığı yer bombalanıyor karşıt cevap veriliyor daha ne yapılabilir ? Rus uçağı sınırımızı aştı vurduk diye bile bu ülkede muhalefet defe koyup oynattı hükümeti.. Doğu pkk lılardan arındırılıyor adamlar kendi aralarında bile telsizde bittik bitiyoruz diyor bunlar görmek çokmu zor bak daha geçen 16 diyarbakırlı vatandaşımız canını hiçe saydı asker ölmesin diye demekki güzel şeylere gebe bu ülke ama birde muhalefet azcık enpati yapabilse..

ı-ıh hala demagoji yapıyorsun power.. Rus uçağı bilmem kaç saniye sınırı geçti diye vuran devletimiz, nedense Kilisi hiç görmüyor.. evet karşılık veriliyor power, sonra da sınır geçilip kaç işitli öldüğü sayılıyor :) küsuratlı bir sayı veriyorlar ki salladıkları belli olmasın.. sana da kızmıyorum aslında, sana da bu veriliyor sen de bunu alıyorsun.. benim şaşırdığım birazcık bile düşünemiyor musun "yahu madem karşılık veriliyor neden Kilis de adım başı işitli geziyor" diye.. adamlar "hücre evlerini harekete geçiririz" dediğinde seninkiler nasıl bir karşılık verdiler power? orada tanıdığın var mı bilmiyorum benim var.. kum gibi geziyorlar sokakta diyor kadın.. bak bu da orada yaşananların haberi ve videosu..

http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/05/160509_kilis_roket

aaa ama allah için, seninkiler karşılıksız bırakmayız demiş ya.. hah şimdi oradakiler daha bir rahat uyur power..

Hep hamaset asker sehit olmasin diye canini hice sayma falan yok. Bizzat olaya taniklik eden adam "örgütten olduklarını bilmiyorduk kufurlesme oldu bizim gencler dayanamayip peslerine düştü onlar da patlatti. Pkkli olduklarini bilsek peslerine dusmezdik cunku icinde patlayici oldugunu herkes bilir" dedi.

Yani nasıl uyduruyorsunuz sunlari anlamiyorjm

Bu cumhurbaskani ne istiyor acaba? Ne kadar uyumsuz bir adam. Abdullah gul gitti, Davutoglu gitti, daha kimler gitti. Adamlar o koltuga gecince, cumhurbaskanina bisiler oluyor vallahi. Kukla gibi oynatmazsa olmaz insanlari. Davutogluna zar zor alistik derken, simdi hic olmayacak biri geldi. Biz ne bok yemeye secim yapiyoruz ki, niye oy kullaniyoruz ki. Kendi calsin kendi oynasin Tayyib. Yeniden secime gitmemiz gerekirdi. Bu olay sacmalik otesi. Binaliden basbakan olmaz.

Hep hamaset asker sehit olmasin diye canini hice sayma falan yok. Bizzat olaya taniklik eden adam "örgütten olduklarını bilmiyorduk kufurlesme oldu bizim gencler dayanamayip peslerine düştü onlar da patlatti. Pkkli olduklarini bilsek peslerine dusmezdik cunku icinde patlayici oldugunu herkes bilir" dedi.

kaldı ki gerçekten önüne geçti diyelim, yahu neden ölsün insanlar.. birilerinin kızı bilmem kaç bin kişilik seferberlikle evlensin de diğerleri neden ölsün.. üstelik artık ciddiye bile alınmıyor resmen, birer sayı olarak veriliyor.. ölüm yahu bu ölüm, bayılmak değil ne kadar hafife alınıyor..

uydurma mı?? Seyithan Yakar ın kardeşinin açıklamasını bi okuyun isterseniz ..

kaldı ki gerçekten önüne geçti diyelim, yahu neden ölsün insanlar.. birilerinin kızı bilmem kaç bin kişilik seferberlikle evlensin de diğerleri neden ölsün.. üstelik artık ciddiye bile alınmıyor resmen, birer sayı olarak veriliyor.. ölüm yahu bu ölüm, bayılmak değil ne kadar hafife alınıyor..
bu konuyu niye örnek verdim anlayabiliyor musunuz? Eskiden pkk ile bir olan pkk yı kurtarıcı olarak gören kürt halkı artık askeri canı pahasına savunabiliyor yani..

Bu cumhurbaskani ne istiyor acaba? Ne kadar uyumsuz bir adam. Abdullah gul gitti, Davutoglu gitti, daha kimler gitti. Adamlar o koltuga gecince, cumhurbaskanina bisiler oluyor vallahi. Kukla gibi oynatmazsa olmaz insanlari. Davutogluna zar zor alistik derken, simdi hic olmayacak biri geldi. Biz ne bok yemeye secim yapiyoruz ki, niye oy kullaniyoruz ki. Kendi calsin kendi oynasin Tayyib. Yeniden secime gitmemiz gerekirdi. Bu olay sacmalik otesi. Binaliden basbakan olmaz.
kullandığınız kelimelere dikkat edin lütfen.. Binali den bakan oluyorsa başbakanda olur ha olmazsa diğer seçimde indirirsiniz..

bu konuyu niye örnek verdim anlayabiliyor musunuz? Eskiden pkk ile bir olan pkk yı kurtarıcı olarak gören kürt halkı artık askeri canı pahasına savunabiliyor yani..

eee? ne yapalım? bu da bir başarı mı diyelim? evet artık kürt halkı da ölüyor bizimle beraber power, kardeş kardeş ölüyoruz geldiğimiz nokta ve kazandığımız başarı bu.. ciddi söylüyorum yanımda olsan çimdikleyip uyandırmaya çalışırdım seni :) videoyu izle power, sonra bana tekrar yaz.. bu başarıyı Kilis de ölen o 5 yaşındaki bebeğin annesine de anlat oldu mu? Doğu düşüyor power, seninkiler de "misli ile karşılık veririz ve kınıyoruz" diyerek kurtarmaya çalışıyorlar.. saatlerdir yazamadığın şeyi ben yazayım da kurtulayım en iyisi..

eee? ne yapalım? bu da bir başarı mı diyelim? evet artık kürt halkı da ölüyor bizimle beraber power, kardeş kardeş ölüyoruz geldiğimiz nokta ve kazandığımız başarı bu.. ciddi söylüyorum yanımda olsan çimdikleyip uyandırmaya çalışırdım seni :) videoyu izle power, sonra bana tekrar yaz.. bu başarıyı Kilis de ölen o 5 yaşındaki bebeğin annesine de anlat oldu mu? Doğu düşüyor power, seninkiler de "misli ile karşılık veririz ve kınıyoruz" diyerek kurtarmaya çalışıyorlar.. saatlerdir yazamadığın şeyi ben yazayım da kurtulayım en iyisi..
Canım hepimiz giden canlara üzülüyoruz,ama Nasrettin Hoca misali,hırsızın hiç mi suçu yok?:KK69:

X