Kör ölünce badem gözlü olurmuş. Herkes de bir Davutoğlu sevdasi başlamış.
Davutoğlu benim için değere binemez. Çünkü ben akp seçmeni değilim karar vermek fikrimi söylemek için üst akıla ihtiyacım yok .Tabii yetkili merci Fuat Avni.
Davutoğlu görevdeyken kimse savunmuyordu atıp tutuyordu hakkında,şimdi mi değere bindi
Laik ülkede yaşıyorsun zaten.Zorla sana dayatma yapılıyor mu?Ben nasıl özgürsem sen de o derece özgürsün.
Biz sol görüşlüler haksızlığa nerede olursa olsun tahammül edemeyiz, huyumuz kurusun
Aynı hisleri Abduşumda da yaşamıştım, ahhh onu da yediler hiç ettiler.
Bir de eğer bu adamlar partide istenmiyorsa iyi ve omurgalılardır diye düşünüyorum ne hikmetse
Tabii yetkili merci Fuat Avni.
Davutoğlu görevdeyken kimse savunmuyordu atıp tutuyordu hakkında,şimdi mi değere bindi
Laik ülkede yaşıyorsun zaten.Zorla sana dayatma yapılıyor mu?Ben nasıl özgürsem sen de o derece özgürsün.
Rahatsız olmasına rahatsızım,neden böyle bir karar alındığının hakkımız olduğunu düşünüyorum.Zamana bıraktım ben,olacakları bekliyorum.Memnun olmazsam sandık var,hep böyle kalmayacak.Davutoğlu'nun giderken onurlu bir şekilde gitmesinden ,araya fitne sokmayın ,CB'nin onuru benim onurumdur demesine istinaden kabulleniyorum canım.Ben de çok kıymetli Davutoğlunuz bu şekilde harcanırken, değersiz bir şekilde görevden alınırken ve sebepler bile belli değilken nasıl oluyor da ses etmiyorsunuz bunu anlamıyorum. Adamın daha koltukta sıcaklığı varken yeni gelene şakşak yapıyorsunuz deynep, bence bu da normal değil, AKP seçmeninin her şeye eyvallah demesini anlayamıyorum ya anlayamıyorum. Hayırlısı buymuş deyip geçmek yani ne bileyim.
CHP'de Baykal gitti ama gidişi dehşet sesli oldu, kaldı ki ben de gitmesi taraftarı olmama rağmen öyle kansız bir komplo ile gitmesini hazmedemedim, Şu anda Davutoğlu'na yapılanı da hazmedemediğim gibi...Ama AKP seçmeni her şeye nasıl eyvallah diyor, her şeye nasıl sorgusuz sualsiz onay veriyor, anlayamıyoruuuuum.
MHP de de aynı durum var bak o konuda haklısın. AKP izin vermiyor ama bahcelinin değişmesineRahatsız olmasına rahatsızım,neden böyle bir karar alındığının hakkımız olduğunu düşünüyorum.Zamana bıraktım ben,olacakları bekliyorum.Memnun olmazsam sandık var,hep böyle kalmayacak.Davutoğlu'nun giderken onurlu bir şekilde gitmesinden ,araya fitne sokmayın ,CB'nin onuru benim onurumdur demesine istinaden kabulleniyorum canım.
Aynı şekilde yüzde 49 alan başbakanın bile ülkenin selameti için deyip görevini bıraktığı halde,defalarca yenilgiye rağmen,belli bir yüzdeyi geçemediği halde ,çoğuCHP seçmeninin başarısız bulduğu halde ,neden hala savunma ihtiyacı hissediyorlar,neden hala tek aday olarak genel başkan olmasına ses çıkarmıyorlar ,ben de onu anlamıyorum canım.
Seninle yazışmak güzel de çıkmam lazım.
CHP'nin genel çerçevede başarısız olması AKP nin full çeken çocuk misali olduğunu göstermez ki.Rahatsız olmasına rahatsızım,neden böyle bir karar alındığının hakkımız olduğunu düşünüyorum.Zamana bıraktım ben,olacakları bekliyorum.Memnun olmazsam sandık var,hep böyle kalmayacak.Davutoğlu'nun giderken onurlu bir şekilde gitmesinden ,araya fitne sokmayın ,CB'nin onuru benim onurumdur demesine istinaden kabulleniyorum canım.
Aynı şekilde yüzde 49 alan başbakanın bile ülkenin selameti için deyip görevini bıraktığı halde,defalarca yenilgiye rağmen,belli bir yüzdeyi geçemediği halde ,çoğuCHP seçmeninin başarısız bulduğu halde ,neden hala savunma ihtiyacı hissediyorlar,neden hala tek aday olarak genel başkan olmasına ses çıkarmıyorlar ,ben de onu anlamıyorum canım.
Rahatsız olmasına rahatsızım,neden böyle bir karar alındığının hakkımız olduğunu düşünüyorum.Zamana bıraktım ben,olacakları bekliyorum.Memnun olmazsam sandık var,hep böyle kalmayacak.Davutoğlu'nun giderken onurlu bir şekilde gitmesinden ,araya fitne sokmayın ,CB'nin onuru benim onurumdur demesine istinaden kabulleniyorum canım.
Yaa degil mi aus ne gerek vardi degisiklige? Hem de Davutoğlu yerine binali Yıldırım. Hic begenmedim ya.. Başbakan olacak vizyon yokki bu adamda.. oy verenlerin fikrini sormadan bu dayatmayi yapmaları olmadı. Benden de bir eksi.... yazik ettiler guzelim partiye
Deynep dalga geçiyorsun degil mi?Bekleyip göreceğiz artık pasif mi olacak.İlk günden terör sorununu ele alması,ayağının tozuyla Dürümlü'ye gitmesi ,bende artı oluşturdu açıkçası.,dediğin yer hakkında bilgim olmadığı için birşey diyemeyeceğim.
Deynep dalga geçiyorsun degil mi?
Gayet ayan beyan dokunulmazlikla ilgili olan haberler ve oylama medyada gosteriliyor ama gundem o kadar yogun olunca hangi birine yetisecegiz biz turkiyeliler sasiriyoruz malesef :)arkadaslar bugün almanya`da haberlerin ana konusundan biri de türkiyede dokunulmazliklarin kaldirilmasi idi.Yapilan oylamada üc te iki cogunluk kabul etmis.simdi ikinci tur oylamaya geciliyor.benim merak ettigim türk medyasinda bu konunun islenip islenmedigi.Ben biraz baktim ama hic bir yerde bulamadim.ben mi günceli degilim yoksa bu olay basindan gizli mi yapiliyor?bilgi veren olursa sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dokunulmazlik-teklifi-gecti.928592/arkadaslar bugün almanya`da haberlerin ana konusundan biri de türkiyede dokunulmazliklarin kaldirilmasi idi.Yapilan oylamada üc te iki cogunluk kabul etmis.simdi ikinci tur oylamaya geciliyor.benim merak ettigim türk medyasinda bu konunun islenip islenmedigi.Ben biraz baktim ama hic bir yerde bulamadim.ben mi günceli degilim yoksa bu olay basindan gizli mi yapiliyor?bilgi veren olursa sevinirim.