'Vurur yüzüne ifadesi, Başbakan oldun Hükümetin bitanesi'

Ay aman zırt. Ne kıskanıcam. Ayrıca Allah aşkına Binali Yıldırım' ın başbakanlığının size ne getirisi oldu ? Allah bilir asgari ücrete talim edip tv da Ebru Gündeş'i alkışlıyorsunuzdur neyin sevinci bu ?

öyle demek kıskanıyorsun, getirdiği ve getirecekleri yenilikleri kıskanıyorsun mesela :KK53: hem Ebru'nun çocuğu etkilendi taam mı tabisi alkışlayacaklar :KK43:

Ay aman zırt. Ne kıskanıcam. Ayrıca Allah aşkına Binali Yıldırım' ın başbakanlığının size ne getirisi oldu ? Allah bilir asgari ücrete talim edip tv da Ebru Gündeş'i alkışlıyorsunuzdur neyin sevinci bu ?
Kıskanmıyorsanız çatlamazsınız:işsiz: ama kıskananlar var onlar çatlasın :lülülü::63:
Ahahahaha çok eğlendim:KK59::cool::rolleyes:

öyle demek kıskanıyorsun, getirdiği ve getirecekleri yenilikleri kıskanıyorsun mesela :KK53: hem Ebru'nun çocuğu etkilendi taam mı tabisi alkışlayacaklar :KK43:

Öyle kıskanıyorum ki anlatamam :KK43: duble yolları mesela kıskanıyorum :KK43: sonra dünya liderini kıskanıyorum çekemiyürümmmm :KK43:

Naapmisim yav?:KK48: Bilmeden bi suc mu islemisim? Basbakan karisina dunyanin her yerinde ve dahi bizim ulkemizde "first lady" diyorlar, dolayisi ile oglan da baska bir deyisle first oglan oluyor..:KK39:

Iste sizin kendinize layik gordugunuz "first"ler de bunlar oluyor..:KK51:
Tiplerini mi begenmediniz, yoksa resimde cirkin filan mi cikmislar?:KK53:

Benim ne gunahim var, ne bulduysam onu koydum.. Agirina gidecegini bilse idim biraz fotomontaj filan yapardim bunlara..:21: Naapalim.. Ne kadar kofte, o kadar ekmek..:rolleyes:
Merak etme biz kendimize layık başbakan seçerken eşinin kılığına kıyafetine tipine bakmıyoruz icraate bakıyoruz. senin o resmi niye yüklediğin malum aklın sıra alay ediyorsun kadınla evet alımlı ve çok güzel olmayabilir ama bu ülkenin şerefli bir öğretmeni .. Benim amcamın yada kuzenimin yada yeğenimin içtiği içki beni günahkar yapmaz ve kimse içki içen dinden çıkıyor da demedi ..

Merak etme biz kendimize layık başbakan seçerken eşinin kılığına kıyafetine tipine bakmıyoruz icraate bakıyoruz. senin o resmi niye yüklediğin malum aklın sıra alay ediyorsun kadınla evet alımlı ve çok güzel olmayabilir ama bu ülkenin şerefli bir öğretmeni .. Benim amcamın yada kuzenimin yada yeğenimin içtiği içki beni günahkar yapmaz ve kimse içki içen dinden çıkıyor da demedi ..
:-) Icraatine bakarak seciyorlarmis basbakani.. Riskler gozune sokuldugu halde, show olsun diye eski bakimsiz raylari bile degistirmeye gerek duymadan zamansiz acilisini yaptigi hizli(hizlandirilmis) trenle 40 kisinin olumune ve 80 kisinin yaralanmasina sebep oldugu icraatini mi begendiniz? Baskan secerken kac oluye fitsiniz?
Ayrica ben o fotoyu koyarken daha baska hic bir fotosunu gormedigim kadinin medyada ilk gordugum fotosunu koydum, sevgili kumarci oglu ile birlikte. Kadinin tipine ise sizlerden catlak sesler geldiginde baktim, nesine kizdilar acaba diye, cunki benim koydugum fotoda kilik kiyafeti gorunmuyor ama evet, aynen dedigin gibi kilik kiyafetten pek anlamayan biri imis, sonradan gormus oldum, sayenizde..:KK66:

Bana ne kiziyon, fotoyu begenmediysen git onu first lady secenlere soyle. Neyse onu koyduk... Tugce Kazaz'i secseydiniz o zaman da onu koyardik buyuk bir zevkle..:KK53:
Dusuk profilli olacak olduktan sonra o da gayet iyi giderdi first lady'lige.. :KK70:

:-) Icraatine bakarak seciyorlarmis basbakani.. Riskler gozune sokuldugu halde, show olsun diye eski bakimsiz raylari bile degistirmeye gerek duymadan zamansiz acilisini yaptigi hizli(hizlandirilmis) trenle 40 kisinin olumune ve 80 kisinin yaralanmasina sebep oldugu icraatini mi begendiniz? Baskan secerken kac oluye fitsiniz?
Ayrica ben o fotoyu koyarken daha baska hic bir fotosunu gormedigim kadinin medyada ilk gordugum fotosunu koydum, sevgili kumarci oglu ile birlikte. Kadinin tipine ise sizlerden catlak sesler geldiginde baktim, nesine kizdilar acaba diye, cunki benim koydugum fotoda kilik kiyafeti gorunmuyor ama evet, aynen dedigin gibi kilik kiyafetten pek anlamayan biri imis, sonradan gormus oldum, sayenizde..:KK66:

Bana ne kiziyon, fotoyu begenmediysen git onu first lady secenlere soyle. Neyse onu koyduk... Tugce Kazaz'i secseydiniz o zaman da onu koyardik buyuk bir zevkle..:KK53:
Dusuk profilli olacak olduktan sonra o da gayet iyi giderdi first lady'lige.. :KK70:
Sadece komiksin... Neymiş efendim ilk onu görmüş te koymuş bizde yedik bal gibide alay etmek için koydun o fotoyu.. İcraata bakarız evet yapılan hizmete bakarız . Ssk yi batıran liderine s.x komplosu kurup aday olmayacağım demesine rağmen basa geçen Kemale mi verecektik başkanlığı .. Yoksa ulkuculukten bihaber mhp ye mi ? Adam gibi bu işi yapan tek parti şuan başımızda çok şükür .. Her düşüncenin illaki bir davacisi olur ama şükür ki azınlıkta ülkem de . Madem is yapmıyor bu parti neden her secimde daha da güçleniyor ...

Başbakan seçiyorlarmış. Bak bak dedigi lafa bak. Sen kim Basbakan seçmek kim? Senin en son seçtiğin Basbakanı kovdular.

Ota b.ka darbe tesebbusu diye cigiranlar bakıyorum sus pus. Ahahaha hem cok komik hem cok acinasi
O sizin gözünüzde kovulma bizde parti içi görev değişimi . Eksikleri varsa yada başka bir sebep varsa en azından biz istişare ederek değişim yapıyoruz diğer partiler gibi kaset komplosu kurarak yada illaki kurultay olacak basa ben geçeceğim diye hukuku hiçe sayarak değil .

O sizin gözünüzde kovulma bizde parti içi görev değişimi . Eksikleri varsa yada başka bir sebep varsa en azından biz istişare ederek değişim yapıyoruz diğer partiler gibi kaset komplosu kurarak yada illaki kurultay olacak basa ben geçeceğim diye hukuku hiçe sayarak değil .
Peki birşey sorabilirmiyim ?
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum
Binali Yıldırım'ın başbakan olacağı kesinken neden bugün kurultay yapıyorsunuz ?

Peki birşey sorabilirmiyim ?
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum
Binali Yıldırım'ın başbakan olacağı kesinken neden bugün kurultay yapıyorsunuz ?
E sonuçta partinin genel başkanı seçilecek adayın 1 tane olması bunun iptal edilmesini gerektirmez ki . Mecliste meclis başkanı seçerken nasıl olsa Akp li aday kazanacak diye secimler iptal edilmiyor değil mi ?

E sonuçta partinin genel başkanı seçilecek adayın 1 tane olması bunun iptal edilmesini gerektirmez ki . Mecliste meclis başkanı seçerken nasıl olsa Akp li aday kazanacak diye secimler iptal edilmiyor değil mi ?
Verdiğiniz örnekle bugün ki kongrenin alakası yok bence
Mecliste Akp dışında 3 parti daha var tabiki seçim olucak.
Bugün ki kongrede sadece Akp var.
Yani sonucu belli olan birşey için bu kadar masraf yapılması saçma bana göre.
Ayrıca cevap için teşekkürler :KK66:

Seviimmm koooşş ssk yi batiran Kilicdaroglu dediiiii :KK70: :KK70: :KK70:

Halbuki bilale anlatir gibi zibilyon topicte anlatilmisti bu husus :silah:
yazık sizin gibi tartışma bilmeyen insanlarla siyasi tartışma yapmak zorunda kalıyoruz.. İşte chp bu yüzden hep muhalefet ve hiç bir zamanda iktidar olamayacak..

Verdiğiniz örnekle bugün ki kongrenin alakası yok bence
Mecliste Akp dışında 3 parti daha var tabiki seçim olucak.
Bugün ki kongrede sadece Akp var.
Yani sonucu belli olan birşey için bu kadar masraf yapılması saçma bana göre.
Ayrıca cevap için teşekkürler :KK66:
parti içi tüzük olabilir orasını bilemem nasılki 3 defa seçilme sadece Akp için bir kuralsa belkide buda şarttır. Genel başkan değişimi sadece kongre ile olur diye. Rica ederim.

X