'Vurur yüzüne ifadesi, Başbakan oldun Hükümetin bitanesi'

evet haklısın Erdoğan a veriliyor oy doğal olarak onun görüşleri yapacakları önemli oy verenler için başbakanda eğer ters düşüyorsa Erdoğan ile o zmn değiştirebilir bu belli bişey kabul etmeyen oy vermez zaten.. Ayrıca Davutoğlu erdoğan ın hala arkasında diğerleri ne diye adamı kovdu sırtından vurdu diyor ki kapı arkasında neler olu bilmeden belki de Davutoğlu içinde böylesi hayırlıydı.

Hayırlısının böyle olduğu kesin de. Ben onun yerinde olsam kongreye gitmezdim kesinlikle. Gül iyi yaptı gelmedi. Akp Gülü kaybedince zaten baya bi oy kaybetti. Ardından da Fettullah olayı patlak verince, Haziran secimlerini boşuna kaybetmedi akp. Davutoğlu Çok vefalı, ve Erdoğan gibi sığ düşünmüyor. Belki de Erdoğan aba altından sopayı göstermiştir Davutoğluna, bilemeyiz. Kim ne yapmış da sırtından vurmuş Erdoğanı? O para saklayan bakanlarının arkasında durdu hep. Kendisini uyaranlara da kapıyı gösterdi. Erdoğana kim ne yapabilir ki zaten, adamın arkasında da gözü var. Velhasıl kelam, Akp kendi sonunu hazırlıyor. Çok oy kaybedecek çok.

nedense oy kaybedecek denildiği zaman oyu daha da artıyor. abdullah gül mü oy kaybettirdi Allah aşkına ? Ben kaybolan değil artan bir oy görüyorum fetoş zaten vırı zırı kendi çalıyo kendi oynuyo Erdoğan yaşadığı ve partinin başında olduğu sürece malesef Akp karşıtları için üzgünüm ki bu devletin başında herdaim Akp olacak..

Objektif olanı mı linç ediyolar. Sosyal mesyada sürekli akp chp mhp hdp karşıtı postlarım var daha kimse beni linç etmedi. Powerfull

Benim dediklerim bu forumda zaten.

Aus objektif yorum yapiyor mesela en son sen de cok yuvarlak laflar ediyorsun nr dediğin belli değil yeaa dediler.

sosyal medyadan bahsetmiyorum ben ki bu forumdan bahsediyorum yoksa sosyal medyada benimde karşı çıkmışlığım hatta uç noktalara değmşliğim var

Sen sosyal medya diyodun. İnsanın beynini emiyosun konuşurken

Haziranda ak partinin oy kaybetmesinin Gül ile ya da cemaatle hiçbir alakası yok. Yolsuzluk dosyaları ve de iktidarin artan kibri oylarinin dusmesine neden olmuştu. Tekrarinin olmayacaginin bir garantisi yok tabii

Aynen sizin gibi düşünüyorum.
"Erdoğan yaşadığı sürece başımızda olacak"
Çünkü Erdoğan'ın seçmen kitlesi genelde sizin kafadan. Başbakan kim olmuş, kim olmamış, niye değiştirilmiş, bakanlar ne çalmış, kaç tane şehit var, ülkede kaç terörist var, 13 yıldır ne yanlışlar yapıldı falan önemli değil. Yeter ki başta Erdoğan olsun

Benim dediklerim bu forumda zaten.

Aus objektif yorum yapiyor mesela en son sen de cok yuvarlak laflar ediyorsun nr dediğin belli değil yeaa dediler.

Kime gore objektif ? :)) Emin ol sen daha objektifsin kelebek.Nezdimde tabi.Bundan emin olabilirsin...Objektif-miş gibi yapmadan istedigini dile getiriyorsun ki bu daha yalin, dogal geliyor bana.Bu benim ne seni ne baskasini tanimadan yaptigim yorumlardan gozlemim sadece ,kimseye ithamim degil.

Haddinizi bilin !! Şehitleri her bi halta kullanmaya bayılıyorsunuz ama kusura bakmayın Erdoğan değil terörü başımıza musallat eden sırf Erdoğan gitsin de hdp gelirse gelsin aklında olan Erdoğan dışında kalan kesimdir.

Size böyle öğretiyorlar demek
"Neden bu kadar şehit var" diye sorgulamak hadsizlik diyorlar
Peki...

Allahim hala sorgulamak yerine vqrdir reisin bir bildigi diyorlar

Niye bu kadar eleştirilmis insanlar anlamadim yok ingilizce bilmiyormus yok bu kadin mi diyip burun kivirmalar yok first lady olamaz mis first lady ne arkadaş memleket ingiliz kraliyetide haberimiz mi yok insanlari asagilamak niye bu kadar kolay nesini beğenmediniz kadinin burasi "kadinlar kulübü" cok dikkatimi cekti kadina yapilan esletiriler görüşümü belirtmek istedim.

Allahim hala sorgulamak yerine vqrdir reisin bir bildigi diyorlar
Merak ettim siz de sorguluyor musunuz?Eleştirmek için yazmıyorum,cidden merak ediyorum.Ama cevap için lütfen ama Onlarda sınırdan geçmelerine izin verdiler gibi bir savunma yapmadan
Mesela terörist cenazesine milletvekili gidilmesini,gidenlere sesini çıkarmayıp ,şehit cenazesinde protesto edeni militan olarak suçlanılmasını
Seçimde Ak partiye karşı 3 oy varsa birini Hdp ye verin denmesini
HDP barajı geçti diye pilav dağıtan CHPli belediye başkanını
Yazacak çok şey var da roman olur.

Ben chp li olmadigim icin bu soruna cevap veremiycem deynepcim son secim de mhp ye verdim ama su dokunulmazlik meselesinde evet dedigi ve kongre surecini baltaladigi icin acikcasi mhp den de sogudum

Size böyle öğretiyorlar demek
"Neden bu kadar şehit var" diye sorgulamak hadsizlik diyorlar
Peki...
sorgulamak değil bana şehitleri umursamyormuşum gibi imada bulunmanız hadsizlik.. Şehitleri her zaman siyasete alet etmeniz hadsizlik.. kaldı ki şehitler yeni gelmeye başlamadı yıllardır var ve inş sona erecek

Evet demesinden neden rahatsız oldun ?
Sebebini burada aciklamistim neden Başbakan bve bakanlar yargilanmayacak
17 25 aralik sorusturmalari neden yok
Neden özellikle terör suçu isleyenler
Cunku u şekilde olunca dokunulmazligi kalkacak olan vekillerin cogu hdp li olacak yada chp li
Dokunulmazliklari kalkinca vekillikleri dusecek dolayisiyla mevcut bolgelerde tekrar secime gidilecek hdp li olan biri mhp ye oy vermez chp nin doğuda oy potansiyeli düşük bu durum akp ye yarayacak 400 vekil alacak ve baskanlik yolu acilacak boyle bir senaryoya evet demesi hoşuma gitmedi sirf koltuk gitmesin diye bahcelinin ilkelerinden taviz vermesi aklimda soru işareti olusturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…