evet haklısın Erdoğan a veriliyor oy doğal olarak onun görüşleri yapacakları önemli oy verenler için başbakanda eğer ters düşüyorsa Erdoğan ile o zmn değiştirebilir bu belli bişey kabul etmeyen oy vermez zaten.. Ayrıca Davutoğlu erdoğan ın hala arkasında diğerleri ne diye adamı kovdu sırtından vurdu diyor ki kapı arkasında neler olu bilmeden belki de Davutoğlu içinde böylesi hayırlıydı.Canım kim sesini etmedi Demirel yapınca? Halk mı? Şimdi de sesini çıkkartmıyor işte halk. Hani kim ne diyor ki, Biz ne yapsak da zaten boş, tayyib dediğini yapacak. Adam kendi yol arkadaşlarını bile yarı yolda kovdu, kendi dediğini yaptı. Halkı mı dinleyecek? Zaten halk onun yanında hep. Seçimlerde oyu bile cumhurbaşkanına verdiler, kimi aday gösterirse göstersin ona da verilecekdi oy. Çnkü hepimizz biliyoruz ki, Ak partinin başına kım gelirse gelsin, emir aldığı kişi Erdoğandır.
Demirelin yaptığı halkı çiğnemek oluyorda. Erdoğanın yaptığı neden olmuyor???? Yasalar madem böyle, o zamanda aynıydı bu yasa şimdi de aynı. Neden Erdoğan haklı??? Adam hem kendi adamlarını Parti başına, devlet başına geciriyor, Hemde beğenmeyıp geri postalıyor. Madem neden getiriyorsun bu adamları diye sorarlar adama. Bari sözleşme falan imzalasın genel başkan yapacağı kişiyle.Sözümü dinlemezsen kovulursun maddesi koysun. Sözle kimseyle anlaşamıyor belli. Eh söz uçar yazı kalır demişler
Hayırlısının böyle olduğu kesin de. Ben onun yerinde olsam kongreye gitmezdim kesinlikle. Gül iyi yaptı gelmedi. Akp Gülü kaybedince zaten baya bi oy kaybetti. Ardından da Fettullah olayı patlak verince, Haziran secimlerini boşuna kaybetmedi akp. Davutoğlu Çok vefalı, ve Erdoğan gibi sığ düşünmüyor. Belki de Erdoğan aba altından sopayı göstermiştir Davutoğluna, bilemeyiz. Kim ne yapmış da sırtından vurmuş Erdoğanı? O para saklayan bakanlarının arkasında durdu hep. Kendisini uyaranlara da kapıyı gösterdi. Erdoğana kim ne yapabilir ki zaten, adamın arkasında da gözü var. Velhasıl kelam, Akp kendi sonunu hazırlıyor. Çok oy kaybedecek çok.evet haklısın Erdoğan a veriliyor oy doğal olarak onun görüşleri yapacakları önemli oy verenler için başbakanda eğer ters düşüyorsa Erdoğan ile o zmn değiştirebilir bu belli bişey kabul etmeyen oy vermez zaten.. Ayrıca Davutoğlu erdoğan ın hala arkasında diğerleri ne diye adamı kovdu sırtından vurdu diyor ki kapı arkasında neler olu bilmeden belki de Davutoğlu içinde böylesi hayırlıydı.
1 kişi değiller işte sorun orda. Bir grup olarak genellikle linc etmek için hazır bekliyorlar..
sosyal medyadan bahsetmiyorum ben ki bu forumdan bahsediyorum yoksa sosyal medyada benimde karşı çıkmışlığım hatta uç noktalara değmşliğim varObjektif olanı mı linç ediyolar. Sosyal mesyada sürekli akp chp mhp hdp karşıtı postlarım var daha kimse beni linç etmedi.Powerfull
nedense oy kaybedecek denildiği zaman oyu daha da artıyor. abdullah gül mü oy kaybettirdi Allah aşkına ? Ben kaybolan değil artan bir oy görüyorum fetoş zaten vırı zırı kendi çalıyo kendi oynuyo Erdoğan yaşadığı ve partinin başında olduğu sürece malesef Akp karşıtları için üzgünüm ki bu devletin başında herdaim Akp olacak..Hayırlısının böyle olduğu kesin de. Ben onun yerinde olsam kongreye gitmezdim kesinlikle. Gül iyi yaptı gelmedi. Akp Gülü kaybedince zaten baya bi oy kaybetti. Ardından da Fettullah olayı patlak verince, Haziran secimlerini boşuna kaybetmedi akp. Davutoğlu Çok vefalı, ve Erdoğan gibi sığ düşünmüyor. Belki de Erdoğan aba altından sopayı göstermiştir Davutoğluna, bilemeyiz. Kim ne yapmış da sırtından vurmuş Erdoğanı? O para saklayan bakanlarının arkasında durdu hep. Kendisini uyaranlara da kapıyı gösterdi. Erdoğana kim ne yapabilir ki zaten, adamın arkasında da gözü var. Velhasıl kelam, Akp kendi sonunu hazırlıyor. Çok oy kaybedecek çok.
Objektif olanı mı linç ediyolar. Sosyal mesyada sürekli akp chp mhp hdp karşıtı postlarım var daha kimse beni linç etmedi.Powerfull
sosyal medyadan bahsetmiyorum ben ki bu forumdan bahsediyorum yoksa sosyal medyada benimde karşı çıkmışlığım hatta uç noktalara değmşliğim var
Hayırlısının böyle olduğu kesin de. Ben onun yerinde olsam kongreye gitmezdim kesinlikle. Gül iyi yaptı gelmedi. Akp Gülü kaybedince zaten baya bi oy kaybetti. Ardından da Fettullah olayı patlak verince, Haziran secimlerini boşuna kaybetmedi akp. Davutoğlu Çok vefalı, ve Erdoğan gibi sığ düşünmüyor. Belki de Erdoğan aba altından sopayı göstermiştir Davutoğluna, bilemeyiz. Kim ne yapmış da sırtından vurmuş Erdoğanı? O para saklayan bakanlarının arkasında durdu hep. Kendisini uyaranlara da kapıyı gösterdi. Erdoğana kim ne yapabilir ki zaten, adamın arkasında da gözü var. Velhasıl kelam, Akp kendi sonunu hazırlıyor. Çok oy kaybedecek çok.
sosyal medyada görseniz akp li değil kesin dersiniz dedim ama bu forumda bi kere mhp yi savunacak bi cümle söyledim diye dönek oldum dedimSen sosyal medya diyodun. İnsanın beynini emiyosun konuşurken
Aynen sizin gibi düşünüyorum.nedense oy kaybedecek denildiği zaman oyu daha da artıyor. abdullah gül mü oy kaybettirdi Allah aşkına ? Ben kaybolan değil artan bir oy görüyorum fetoş zaten vırı zırı kendi çalıyo kendi oynuyo Erdoğan yaşadığı ve partinin başında olduğu sürece malesef Akp karşıtları için üzgünüm ki bu devletin başında herdaim Akp olacak..
Benim dediklerim bu forumda zaten.
Aus objektif yorum yapiyor mesela en son sen de cok yuvarlak laflar ediyorsun nr dediğin belli değil yeaa dediler.
Haddinizi bilin !! Şehitleri her bi halta kullanmaya bayılıyorsunuz ama kusura bakmayın Erdoğan değil terörü başımıza musallat eden sırf Erdoğan gitsin de hdp gelirse gelsin aklında olan Erdoğan dışında kalan kesimdir.Aynen sizin gibi düşünüyorum.
"Erdoğan yaşadığı sürece başımızda olacak"
Çünkü Erdoğan'ın seçmen kitlesi genelde sizin kafadan. Başbakan kim olmuş, kim olmamış, niye değiştirilmiş, bakanlar ne çalmış, kaç tane şehit var, ülkede kaç terörist var, 13 yıldır ne yanlışlar yapıldı falan önemli değil. Yeter ki başta Erdoğan olsun
Size böyle öğretiyorlar demekHaddinizi bilin !! Şehitleri her bi halta kullanmaya bayılıyorsunuz ama kusura bakmayın Erdoğan değil terörü başımıza musallat eden sırf Erdoğan gitsin de hdp gelirse gelsin aklında olan Erdoğan dışında kalan kesimdir.
Allahim hala sorgulamak yerine vqrdir reisin bir bildigi diyorlarAynen sizin gibi düşünüyorum.
"Erdoğan yaşadığı sürece başımızda olacak"
Çünkü Erdoğan'ın seçmen kitlesi genelde sizin kafadan. Başbakan kim olmuş, kim olmamış, niye değiştirilmiş, bakanlar ne çalmış, kaç tane şehit var, ülkede kaç terörist var, 13 yıldır ne yanlışlar yapıldı falan önemli değil. Yeter ki başta Erdoğan olsun
Merak ettim siz de sorguluyor musunuz?Eleştirmek için yazmıyorum,cidden merak ediyorum.Ama cevap için lütfen ama Onlarda sınırdan geçmelerine izin verdiler gibi bir savunma yapmadanAllahim hala sorgulamak yerine vqrdir reisin bir bildigi diyorlar
Ben chp li olmadigim icin bu soruna cevap veremiycem deynepcim son secim de mhp ye verdim ama su dokunulmazlik meselesinde evet dedigi ve kongre surecini baltaladigi icin acikcasi mhp den de sogudumMerak ettim siz de sorguluyor musunuz?Eleştirmek için yazmıyorum,cidden merak ediyorum.Ama cevap için lütfen ama Onlarda sınırdan geçmelerine izin verdiler gibi bir savunma yapmadan
Mesela terörist cenazesine milletvekili gidilmesini,gidenlere sesini çıkarmayıp ,şehit cenazesinde protesto edeni militan olarak suçlanılmasını
Seçimde Ak partiye karşı 3 oy varsa birini Hdp ye verin denmesini
HDP barajı geçti diye pilav dağıtan CHPli belediye başkanını
Yazacak çok şey var da roman olur.
Evet demesinden neden rahatsız oldun ?Ben chp li olmadigim icin bu soruna cevap veremiycem deynepcim son secim de mhp ye verdim ama su dokunulmazlik meselesinde evet dedigi ve kongre surecini baltaladigi icin acikcasi mhp den de sogudum
sorgulamak değil bana şehitleri umursamyormuşum gibi imada bulunmanız hadsizlik.. Şehitleri her zaman siyasete alet etmeniz hadsizlik.. kaldı ki şehitler yeni gelmeye başlamadı yıllardır var ve inş sona erecekSize böyle öğretiyorlar demek
"Neden bu kadar şehit var" diye sorgulamak hadsizlik diyorlar
Peki...
Sebebini burada aciklamistim neden Başbakan bve bakanlar yargilanmayacakEvet demesinden neden rahatsız oldun ?