- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
amin amin..Ah ben de neler istiyorum ama olmuyor işte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin amin..Ah ben de neler istiyorum ama olmuyor işte.
Zamanın dada halk Erbakan i seçmişti Demirel onu es geçip 2. Partiye kurdurmuştu hükümeti o zamn da sesiniz çıktı mi acaba yada bu ülke onu değil Erbakan i istedi dediniz mi hayır tabii ki .. Sizin yaşınız tutmayabilir ama farketmez suanki zihniyet ile ayni o zmnki zihniyet .. Yasalara göre nasıl Demirelin hakki varsa öyle biseye Akp ninde hakki var .. Siz Davutoğlu nada zaten vermediniz ki başbakanlık hakki doğal olarak ne farkediyor ha Davutoğlu ha Yıldırım ..İyi de bu çok saçma. Bu bir dayatma. Ben binaliye mi oy verdim ki, o gelip başbakan oluyor? Halkın tercihleri nerde kaldı?
Ayrıca hangi kelimem sakıncalı? Kötü bir kelime kullandığımı duşunmüyorum.
Ne yapacaklarini az cok biliyoruz zaten.. Beklicekler, beklicekler, tum ISIDlilar Kilisi iyice isgal ettikten sonra gidip Kilisi icindekilerle birlikte yerle bir edecekler.. Sen sag ben selamet.. Daha onceki yaptiklarini referans aliyorum. Sur'da, Cizre'de de boyle yapmadilar mi?Canım bu ülkede TSK var,MİT var,bakanlar kurulu var,senin benim aklım almaz,o kadar toplantılar yapılıyor.Ne yapılması gerektiğini emin ol,Onlar bizden daha iyi bilir.
Allah Allah, ben Davutoğluna oy vermesem, niye burda diyeyim ki, ben Binali'ye mi oy verdim, neden o oluyor başbakan. Ben verdiğim oyun derdindeyim, sen neyin derdindesin? Hayatımda ilk kez ak partiye oy verdim, onu da Tayyip devirdi. Ne hakla?Zamanın dada halk Erbakan i seçmişti Demirel onu es geçip 2. Partiye kurdurmuştu hükümeti o zamn da sesiniz çıktı mi acaba yada bu ülke onu değil Erbakan i istedi dediniz mi hayır tabii ki .. Sizin yaşınız tutmayabilir ama farketmez suanki zihniyet ile ayni o zmnki zihniyet .. Yasalara göre nasıl Demirelin hakki varsa öyle biseye Akp ninde hakki var .. Siz Davutoğlu nada zaten vermediniz ki başbakanlık hakki doğal olarak ne farkediyor ha Davutoğlu ha Yıldırım ..
Sen bi kişi yüZünden neden kendi doğrunu bırakıyosun ki
aynı fikirde değilim,bence bir dahakıne numan olucak,zaman sıra meselesi,resi yaş tahtaya basmaz,o yüzden sneınle aynı fıkırde değilimbiz de numanı istiyorduk eşimle..
Ama şunu da diyim davutoğluna yol verdi ama binali daha dişli ondan bence otur otur kalk kalk olmayacak
aynı fikirde değilim,bence bir dahakıne numan olucak,zaman sıra meselesi,resi yaş tahtaya basmaz,o yüzden sneınle aynı fıkırde değilim
Allah Allah, ben Davutoğluna oy vermesem, niye burda diyeyim ki, ben Binali'ye mi oy verdim, neden o oluyor başbakan. Ben verdiğim oyun derdindeyim, sen neyin derdindesin? Hayatımda ilk kez ak partiye oy verdim, onu da Tayyip devirdi. Ne hakla?
Ayrıca senin anlattığın dönemde ben çocuktum. Verdiğin örnek de yanlış. O zaman da böyleydi, hala da böyle, bizde değişen bi halt olmadı demektir bu. Tayyibin de demirelden hiçbir farkı yok demektir ayrıca. Söylediklerin bu kapıya çıkıyor.
bilmiyorum canım bakalım ne olacakaynı fikirde değilim,bence bir dahakıne numan olucak,zaman sıra meselesi,resi yaş tahtaya basmaz,o yüzden sneınle aynı fıkırde değilim
Allah Allah, ben Davutoğluna oy vermesem, niye burda diyeyim ki, ben Binali'ye mi oy verdim, neden o oluyor başbakan. Ben verdiğim oyun derdindeyim, sen neyin derdindesin? Hayatımda ilk kez ak partiye oy verdim, onu da Tayyip devirdi. Ne hakla?
Ayrıca senin anlattığın dönemde ben çocuktum. Verdiğin örnek de yanlış. O zaman da böyleydi, hala da böyle, bizde değişen bi halt olmadı demektir bu. Tayyibin de demirelden hiçbir farkı yok demektir ayrıca. Söylediklerin bu kapıya çıkıyor.
Ay hic sorma Magdurum da magdurum.hahah kıyamam ya bir kere oy vermiş o da getti
Biz damat beye tavdık aslinda ama Tayyip amca korktu heraldeGerçekten başbakanın kim olduğuna dair sayfalarca ne konuştuğunuzu anlayamıyorum. Zaten fiiliyatta her şey Erdoğan'dan geçiyor, A kişisi olmuş B kişisi olmuş ne fark ediyor ki? Mahalle bakkallarımız bile olur yani.
Numani asla o mevkiye getirmez. Kendi kuyusunu kazar mi hic tayyib. Zaten adami kendine tehdit olarak gordu de, allem etti kallem etti kendi partisine aldi. Tehdidi ortadan kaldirdi.aynı fikirde değilim,bence bir dahakıne numan olucak,zaman sıra meselesi,resi yaş tahtaya basmaz,o yüzden sneınle aynı fıkırde değilim
Aman şimdi diktatör dedin sanırlar ColinAy hic sorma Magdurum da magdurum.
Yalniz nasil kanunlarimiz var, yonetmeliklerin neden ucu bu kadar acik anlayamiyorum. Millet iradesi falan yalan. Bosuna secim yapip, devletin az olan butcesini de bitiriyorlar.
Yoh yav, Banlardan dersini almışlar, baksana buralarda in cin top oynuyoAman şimdi diktatör dedin sanırlar Colin
yasal olarak hakk var Akp nin buna yasal haklarını kullandılar .. demirel ile aynı demiyorum Demirel daha beterini yapınca kimseden ses çıkmadı diyorum demirel in yaptığı halkı çiğnemekti asıl akp nin yaptığı halkı falan çiğnemek değil !!Allah Allah, ben Davutoğluna oy vermesem, niye burda diyeyim ki, ben Binali'ye mi oy verdim, neden o oluyor başbakan. Ben verdiğim oyun derdindeyim, sen neyin derdindesin? Hayatımda ilk kez ak partiye oy verdim, onu da Tayyip devirdi. Ne hakla?
Canım kim sesini etmedi Demirel yapınca? Halk mı? Şimdi de sesini çıkkartmıyor işte halk. Hani kim ne diyor ki, Biz ne yapsak da zaten boş, tayyib dediğini yapacak. Adam kendi yol arkadaşlarını bile yarı yolda kovdu, kendi dediğini yaptı. Halkı mı dinleyecek? Zaten halk onun yanında hep. Seçimlerde oyu bile cumhurbaşkanına verdiler, kimi aday gösterirse göstersin ona da verilecekdi oy. Çnkü hepimizz biliyoruz ki, Ak partinin başına kım gelirse gelsin, emir aldığı kişi Erdoğandır.yasal olarak hakk var Akp nin buna yasal haklarını kullandılar .. demirel ile aynı demiyorum Demirel daha beterini yapınca kimseden ses çıkmadı diyorum demirel in yaptığı halkı çiğnemekti asıl akp nin yaptığı halkı falan çiğnemek değil !!